IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цезар-ю, имаш поща!

Коментар

• ЛЕЛЕЕЕ,ПЪК ТУК КАКВО Е СТАНАЛО...АНОНИМНИЯ Е ВАМПИРЯСАЛ!
      Някой,на който магазина му е най близко да изтича за ДОМЕСТОС.
      Да не се пазари за цената.Две опаковки..едната за кръчмата..
      на пенсията ще му ги осребря и 5 лева бакшиш..

АБЕ МОСКИТОС,дали е ВОЛЕН болен не знам,но ти като си БОЛЕН
      защо си ВОЛЕН?

Ръсете с ДОМЕСТОС,не жалете препарата ...

Коментар

• Абе,колеги,не стигнахме доникъде с намерението да се сдобием с книга на акционерите - дайте да действаме,не само да си говорим - който може да я извади,ще си поделим разходите!

Ха-ха-ха - то стана като в старите вицове - "Другари,дайте да дадем..."

Коментар

• Браво,браво - това се искаше - големи и недвусмислени стъпки в правилната посока...явно някой е научил нещо,което ние ще узнаем след 10-15 дена...

Коментар

• Moshito сигурно не е могъл да натовари от Химко и сега го е яд и се опитва да изтормози психически останалите колеги но опитите му просто потъват в небитието.
            Поздрави на всички и успешен ден

Коментар

• Добро утро, колеги! Някои добре натовариха. При мен - доволно.

Коментар

• EI TUK MAI ZAPO4VA POKA4VANE

Коментар

• Не си познал - толкова си жалък,че даже - вместо да ме ядосаш - ми дожаля за теб - горкото то,сигурно ти е много тъжно и страшно така самотно в тези дълги и студени нощи!!!:cry::cry::cry:Ела в кръчмата при нас - ще те почерпим,ще те нахраним...може и да излезеш добро човече...знаеш ли...

Коментар

• ХАХАХА, срещу пропагандиращите в полза на Химко и Болен Сидеров винаги бих застанал лице в лице, колкото и да е нелицеприятното общуването с такива хора. такъв спор е спечелен преди да е започнал. Чета форума от много отдавна, но никога не бях писал.
                    Става ми умилително като ви гледам как се подкрепяте, но това няма да ви спаси да си изгубите кинтите, но то това и ви се полага. А хората, които казват истината в очите са винаги най-мразени. Това кеото моля е Цезарчето да спре със смешната си пропаганда, нека си потъва сам.
                    Сега можеш да упражниш всичките си нецензурни възможности, не се притеснявай, мноого слабо ме вълнуват хора като теб. Айде почвай да ревеш, колко голям мъж си и държиш на инвестицията си.

Коментар

• Точно така,Пепи!Ти също си един от тези,които казват всичко,което мислят честно и направо,с името...по-скоро с ника си!Айде и ти в кръчмата,ще те черпя едно!

Коментар

• Цезаре, уважав те, че не си сменяш ника, независимо от темата и мнението си, а тези с виртуалните пластични операции направо не мога да ги търпя, въпреки промените си прозират от всякъде. ;-) Излез открито с мнението си, като мъж, а не да ми хамелеонстващ непрекъснато, баси п........лите. :-)

Коментар

• Знам,колега Галба и го оставям да се дави в собствения си сос!Айде в кръчмата,налял съм на всички!

Коментар

• В такъв случай,пожеланието ти 'да е жив и здрав',е безпредметно,най-вероятно отново ще смени ника,и то означава ,че си е жив умрял. Но да го оставим ,в интернетпространството това е стилът на малките, нищожните, страхливите.Как мислиш такъв ще ли застане директно срещу теб и ще бълва простотия? Няма,срещу малките ,нищожните, страхливите сме имунизирани в реалното пространство.Такива бягат от директна среща.

Коментар

• Колега Любимец 13,ако си направиш труда и направиш лек анализ на думите на този тарикат ще видиш,че той ме мрази и то поради политическите ми убеждения,като показва недвусмислено,че е напълно наясно с тях!Като погледнеш,че профила му е от 27.10.2006(а аз оттогава не съм писал и думичка по политически теми ),ще разбереш веднага,че този е някой от старите заядливци във форума,но с нов ник - направил си е виртуална пластична операция - да е жив и здрав,няма да се губим с него,нали?

Коментар

• по-точно е да се каже скок с 10%

Коментар

Working...
                                X