IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До края на сесията на 0.16лв

Коментар

• IMP DA NE SI SI KUPIL HIMKO I TI

Коментар

• Да, ама на 1 стинка ще е по-мъчително да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не,Императоре,братко - защо изобщо съм влязъл в тази позиция,като ще бягам?Бих избягал от МОСТС,например сега,но от Химко - трябва да съм луд да избягам!

Коментар

• бе бягайте докато можете, бе....

Коментар

• Аз не бягам!В никакъв случай не мърдам оттук!

Коментар

• Импе, тихо, че ще уплашиш рибата!

Коментар

• Добре че е пазарът да ви издърпа....

Цезаров и Любимецов БЯГАЙТЕ, БЕ !!!! СЕГА Е МОМЕНТЪТ !!!!

Коментар

• OHOO- HIMKO 0.14

Коментар

• Успешна и на теб Bellagio!

Коментар

• Успешна седмица колеги!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1 Lev
                          Първоначално изпратено от Caessar
                          Не,не затъват,само на по-заблудените така им се струва,защото майсторите-манипулатори правят да изглежда така!
                          Ще ме скъсаш от смях.......
                          Разпродадоха около 20% от компанията до 5 стинки.... ти на това манипулация ли му викаш???
                          Аз му викам отърване на всяка цена от нещо дето и толкова не струва.
                          Именно...там ти е грешката - гледаш само повърхността,не влизаш и под нея...

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Не,не затъват,само на по-заблудените така им се струва,защото майсторите-манипулатори правят да изглежда така!
                            Ще ме скъсаш от смях.......
                            Разпродадоха около 20% от компанията до 5 стинки.... ти на това манипулация ли му викаш???
                            Аз му викам отърване на всяка цена от нещо дето и толкова не струва.

Коментар

• Не,не затъват,само на по-заблудените така им се струва,защото майсторите-манипулатори правят да изглежда така!

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                                ЛЕЛЕЕЕ,ПЪК ТУК КАКВО Е СТАНАЛО...АНОНИМНИЯ Е ВАМПИРЯСАЛ!
                                Някой,на който магазина му е най близко да изтича за ДОМЕСТОС.
                                Да не се пазари за цената.Две опаковки..едната за кръчмата..
                                на пенсията ще му ги осребря и 5 лева бакшиш..

АБЕ МОСКИТОС,дали е ВОЛЕН болен не знам,но ти като си БОЛЕН
                                защо си ВОЛЕН?

Ръсете с ДОМЕСТОС,не жалете препарата ...
                                Хора осъзнайте се... това е финансов форум, не политически. Какво общо има Волен Сидеров с Химко, освен че и двамата затъват?!?!

Коментар

Working...
                                X