IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някаква активност се наблюдава по химковите дела. Сутринта видях афиш за концерт на Веселин Маринов и със спонсорството на "Ново Химко" АД !!? Хората промотират марката си вече.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Именно, именно - докато не се случи!

Коментар

• Грешиш,колега Любимец 13 - има едно сигурно нещо на света - и то е че всички ще идем ОТТАТЪК!

Коментар

• Ееей, а добра среща и от мен! Наближава датата на делото и гледай какво става!? Лошото е, че нищо ново не излиза като новина или ситуация. Лично аз за делото очаквам да се отложи за ново заседание, едва ли толкова бързо ще са готови /ако са поискани/ необходимите на Съда съдебно-счетоводни експертизи, касаещи нигерийското вземане и имащи отнощение към несъстоятелността. Ако пък имаме решение, ще съм крайно впечатлен от скоростта на процеса, от което ще си направя едни други изводи!
          Все още надеждата не е умряла, колкото и да бързат някои да отпишат Химко-то.
          Чудя им се - какво толкова лошо са видяли от това предприятие /дружество/, че с такава категоричност го отписват!?
          Ей, хора - няма нищо сигурно на този свят! Докато не се случи!

Коментар

• Крумчооо,ако някой от отявлените "химкофоби"(теб те смятам неутрален) ми покаже статия или път към новина,че поляците,чехите,унгарците,украинците,румънците си режат амонячните и торовите мощности,строени по западна технология като Химко-има от мен бутилка оригинално уиски,което ще му донеса лично в която и част на БГ да живее.АМИ ЧЕ НАЛИ И ИЗБРОЕНИТЕ ПО- ГОРЕ ДЪРЖАВИ ПРЕРАБОТВАТ РУСКИ ГАЗ И ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ПЛАЩАТ В ТЯХ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ КЪДЕ ПО-ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ .
            Знаеш ли ,че на 20 км е най голямото газохранилище на балканите-Чиренското и преди :-)"приватизацията" :-) Химко лятото купуваше на ефтини цени газ,който есента и зимата преработваше и избиваше рибата..
            Я включи в режим мислене,псуване,пък ако искаш-купувай,ако искаш-продавай!

Коментар

• Точно така е при мен,колега ХУ - или всичко,или нищо!Така че стискам акцийките и се надявам разума да надделее у някои хора,и да освободят завода от задушаващата си прегръдка да си вземе въздух и да заработи...

Коментар

• Вашата надежда май никога няма да умре....
                То си е малко така при вас: или всичко или нищо!
                Успех ви желая с Химкото!!! Мисля си обаче,че няма да го бъде и затова излязох на дабъл. Прекалено скъпият газ също е една огромна пречка пред завода. Скоро ще са преговорите с "Газпром" и май нещата не са много розови...... Но вие си знаете най-добре.
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Хане,Лазар каза,че не е никак трудно и никак не скъпо да се пусне - навремето са били около 50-ина човека - българи и белгийци ( ако не се лъжа ),които са пуснали комбината да работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                    На мен - лично - ми пука,Хане!Пука ми,защота Химко е хранило дъъъълги-дълги години всички нас - целия народ,а сега - с какво се отплащаме?Бащите и дядовците ни са строили тази промишленост на бригадирски начала,те са оставили младините си по тези "Национални обекти",а ние - ние това ли трябваше да направим с техния труд?
                    И още - Химко е едно предприятие,което може да носи ОГРОМНИ приходи в хазната,но за съжаление някой иска да носи тези приходи в неговите собствени джобове или никъде другаде!
                    Трябва Химко да започне да работи възможно най-скоро - така мисля аз,така искам аз!
                    Това какво е било навремето не трябва да те прави толко субективен иначе да се пусне мен ми изглежда много трудно, но......

Коментар

• На мен - лично - ми пука,Хане!Пука ми,защота Химко е хранило дъъъълги-дълги години всички нас - целия народ,а сега - с какво се отплащаме?Бащите и дядовците ни са строили тази промишленост на бригадирски начала,те са оставили младините си по тези "Национални обекти",а ние - ние това ли трябваше да направим с техния труд?
                      И още - Химко е едно предприятие,което може да носи ОГРОМНИ приходи в хазната,но за съжаление някой иска да носи тези приходи в неговите собствени джобове или никъде другаде!
                      Трябва Химко да започне да работи възможно най-скоро - така мисля аз,така искам аз!

Коментар

• ДА ЖИВЕЯТ МЪРТВИТЕ С 250 % ПЕЧАЛБА!

Предпочитам "мъртав" с тези печалби ,отколкото жив със нашите сини чипове.
                        Естествено това не е препоръка да останете жив или мъртав,камо ли да си купите или продадете акции.
                        Авторът все още притежава живи акции от ХИМКО
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        Според мене сте мъртви, ама още не го знаете...

Коментар

• Първоначално изпратено от market
                          Днес минах покрай Химко, ходих по-работа към Видин. Имах усещането, че минавам покрай Гробищата в Орландовци. На времето често минавах по ул. "Първа българска армия" и усещането беше същото. Докато си карах кротко се замислих защо излъчването е същото и се сетих. "Химко" си беше умряло още преди 15 години, източването на евтината газ по спогодбата Ямбург го върна към живот като граф Дракула и "АТЗ" Стара Загора беше такъв призрак. Газта свърши и призраците отново искат в ковчега. Срещу "Химко" са построили Технополис, може от него да стане склад на Техномаркет например или кой-знае какъв склад. Но производител на торове вече никога няма да стане, купуваме си газта от "Газпром", ако си спомняте, няма какво да се източва вече.
                          Кво ти пука, важното е да се печели от спекула с тези акции.........

Коментар

• Днес минах покрай Химко, ходих по-работа към Видин. Имах усещането, че минавам покрай Гробищата в Орландовци. На времето често минавах по ул. "Първа българска армия" и усещането беше същото. Докато си карах кротко се замислих защо излъчването е същото и се сетих. "Химко" си беше умряло още преди 15 години, източването на евтината газ по спогодбата Ямбург го върна към живот като граф Дракула и "АТЗ" Стара Загора беше такъв призрак. Газта свърши и призраците отново искат в ковчега. Срещу "Химко" са построили Технополис, може от него да стане склад на Техномаркет например или кой-знае какъв склад. Но производител на торове вече никога няма да стане, купуваме си газта от "Газпром", ако си спомняте, няма какво да се източва вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Един COBOS я прибра

Ейй... това ми е 500-ия коментар... Ха да ми е честит
                              ha 4estito da po4erpish o6te tolkoz i 1000 :-)

Коментар

• Според мене сте мъртви, ама още не го знаете...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X