If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В грешка си,колега Пейчо.Ако беше така,Химко щеше да е забравено отдавна,както е забравено АТЗ - Стара Загора.Пред Химко има още светло бъдеще и перспективи - така да знаеш!
Има ли смисъл да се занимавате с това Химко ?!? Отдавна всичко е окрадено. Сигурно струва все пак нещо. Цената му можете да сметнете по тази формула:
Ц=З-Д-Р
Ц- цената на Химко
З - стойността на земята под Химко
Д - стойността на демонтажа на сградите и съоръженията на Химко
Р - стойността на прочистването на земята от вредни химикали
Колкото до допуснатата "наивна " грешка е достатъчно основание за отлагане на делото,цел на някоя от заинтересованите страни.Какво повече?
"Колега", можеш ли ми припомни, кой има интерес от отлагане на делото или не взимане на някакво решение? Поне с 2 думи.
"Ново Химко" може ли да си задейства плана, ако се потвърди решението на ВрОС за несъстоятелност?
връщам се на темата за концерта на Веселин Маринов... днес минах покрай един плакат и нарочно погледнах вниматлено.... и наистина пише че един от спонсорите е "Ново Химко АД"
Колеги,това,че са сбъркали в ДВ кой е първоинстанционния съд не би трябвало да се отрази по някакъв начин на нещата - грешката е техническа...но все пак сме в България...знае ли човек...
Мисля, че разбирам. Но по-добре ми обясни по-подробно тази грешка. Колкото и наивно и престъпно да е, допускам дори грешка. Най-паче, обаче да не е грешка. Така че обясни наистина.
Пред мен е ДВ бр. 88 стр.133 в който е публикувано съобщението за делото, насрочено за 14 т.м.Там буквално пише " по описа на Видински окръжен съд "! Делото е на Врачански окр. съд това да Ви говори нещо ?
Здравей Лазаре ! Наближава сакралната дата 14 какви са ти очакванията ?
ПРЕДКОЛЕДНО ОПТИМИСТИЧНИ.:-)
ОПТИМИСТ СЪМ,че министчра на правосъдието ще се сети,че от трима отговорни съдии- играчи по делото Химко,двама са излишни за системата. Как им казваха на такива-курпирани..Еиии,много сложна дума..:-)
ОПТИМИСТ СЪМ, че "Химковският"затворник в USA Литвиненко
също ще изкара весели и интересни коледни празници .И той е христианин,украинец:-)
ОПТИМИСТ СЪМ,че някои ще се сети най-после да поиска
осъвременяване на оценката на активите на Химко,защото от времето
на експретната оценка(бреееи,и това е сложна дума и май е същото като при съдиите):-)една панелка в кв. Люлин и Враца си повиши
цената няколко пъти..
Който иска да купува,който иска да продава,който иска да псува:-)
Имам си осемгодишни отлежали акции от "Химко"
Някаква активност се наблюдава по химковите дела. Сутринта видях афиш за концерт на Веселин Маринов и със спонсорството на "Ново Химко" АД !!? Хората промотират марката си вече.
-Tozi koncert otdavna e minal iz teritoriata na Bulgaria kolega oshte May mesec
Коментар