IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да,колега Софикс,но това ще е само спекулативно покачване на цената - то теб май и това ти е достатъчно,де[img] - но на мен - не е.Аз искам най-накрая да приключат сагите около собствеността и несъстоятелността на Химко,и мажоритарите - които и да са те - да започнат да пускат лека-полека завода в действие - до две-три години може и да има някакви положителни резултати.Именно от тези - евентуални - събития,би се генерирало повишение на цената на акциите на Химко АД,което би било реално и действително,и което би ме задоволило.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
      Цезар-е, промоциите свършват, вярно, ама какво ни чака след това?
      А какво се очаква от една позиция по която няма много продавачи а има бол купувачи?

Коментар

• Цезар-е, промоциите свършват, вярно, ама какво ни чака след това?

Коментар

• Хе-хе,Хане,как можа да го кажеш това,нали и ти си вече крупен акционер...а кога - според теб - ще стигнем дъното?[img][/img][img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
            Айде,промоцията свършва днес,има още шестдесеттина хиляди бройчици - който купи-купи![img][/img]
            Да де и започва пазара на 0.03 лв

Коментар

• Айде,промоцията свършва днес,има още шестдесеттина хиляди бройчици - който купи-купи![img][/img]

Коментар

• Да,Любимец 13,прав си - вече трябва да внимаваме какво пишем,защото завирането на комините по тайните места на Пирамидите си е чиста проба манипулация...само че мануално-..нална.Това,обаче,не им пречи да ми треснат едно актче,нали-трябва да им пооправим бюджета!

Коментар

• Добър вечер Цезар-е. Остави комините на мира и на мястото им, с тяхна помощ ще обезщетяваме кредиторите. Ако отидат в онуй тайно място, както обещаваш, няма да може да пуснем завода! А в крайна сметка не е това целта, нали!? Моля те внимавай какво точно пишеш, че от КеНеФ не спят - хората си вършат съвестно работата!

Коментар

• Останаха и комините,които до един ще ти ги натикам на едно тайно място,ако не престанеш да ме дразниш!

Коментар

• А!
                      Бъдеще-Химия-Алкохол...
                      Правилно.
                      Химията да прави Алкохола на Бъдещето, с който да си караме колите, кога свърши нефтът.
                      Хак да им е на резаните.
                      ъ-ъ-ъ...Какво остана от Химко освен старо желязо? :-(

Коментар

• Къде се изпокрихте,бе?Императоре,сигурно вече оздравя и тътри по гаджета,а?

Коментар

• Айде,оздравявай скоро в такъв случай!

Коментар

• Е, аз веч оздравях почти... мен разни вируси ме хващат страшно лесно, но и много бързо осъзнават, че не са попаднали на човек - повече от 48 часа не им давам. :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Много правилно,много правилно,колега Любимец 13!Императора - доколкото знам - набляга предимно на биричката и виж сега как го заболя гърлото!

Коментар

• Импе, да не си болен бе? От какво пък се разболя? Я вземи зарежи тия антибиотици - само си тровиш организма. Мини на гроздомицин - полезен е за имунитета. Хайде със здраве, другото не е чак толкова важно!

Коментар

Working...
                                X