Не може да го придобият,колега ход.Даже и да беше минало всичко по плана на господата от Ново Химко,пак нямаше да могат да се разпореждат с акциите на Химко АД.Можеха да се разпореждат с АКТИВИТЕ на длъжника - което и беше целта им,де.Затова - пак ще кажа - Ново Химко е история - според мен - и единственото благоприятно развитие на ситуацията е ВКС да отмени решението на ВрОС за обявяване на Химко в несъстоятелност,за да може суверена - т.е. собственика на акциите - да се разпорежда с имуществото си и да пусне завода в действие - това е,всичко друго е олеле-мале!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luluколега, отдавна следя твоите мнения и стигам до заключението , че и ти знаеш доста за истината около химко , ново химко и т.н.
Истината е , че въпросния господин е абсолютен контрапункт на дебелите
и борбата е наистина как да бъде пуснат завода без тях.
пари има , желание не липсва, но и те са много алчни.
Колкото до въпроса на цезар , мисля , че след като Ново химко придобие завода ще го свали от борсата като публично търгувано дружество.
засега толкоз
Коментар
-
колега, отдавна следя твоите мнения и стигам до заключението , че и ти знаеш доста за истината около химко , ново химко и т.н.
Истината е , че въпросния господин е абсолютен контрапункт на дебелите
и борбата е наистина как да бъде пуснат завода без тях.
пари има , желание не липсва, но и те са много алчни.
Колкото до въпроса на цезар , мисля , че след като Ново химко придобие завода ще го свали от борсата като публично търгувано дружество.
засега толкоз
Коментар
-
Тогава ще ти го кажа по друг начин и ако има начин лично аз с чиста
съвест и почтеност да имам неговите проблеми."За няколко години
като ДОВЕРЕНИК на един работодател получих от него за да му пазя тайните 120 000 лева и има да получавам от него за същото още 120 000 лева. " Повече не ми се обяснява.
Има средства за масова информация,има кабеларки и всичко е под прожекторите.Имаш мнение,ако имаш и .упе,кажи го,напиши го. ТИ
БЪЛГАРИН ЛИ СИ ИЛИ ГЮБРЕ УСР.НО?
С отстъпа на времето разбирам в ръцете на какви "СМЪРФОВЕ"е поверявано Химко и изпитвам угризение, че в "подкрепаджииските "
времена един го правих два пъти директор на Химко ,а не станах аз.
Коментар
-
Всичко е относително,казал един вероятно еврейски селяндур ,(вероятно като мен и Цезар),написал Е=mc2 и много пъти правил тъпи заключения, че "не всичко е пари". Когато "фъпросният" господин на събрание на кредиторите повдига табелка с иск към Химко като кредитор за 120 000 лева ,опитай си да си представиш колко е получил като негов "загробител".На лице далече под него,наречено
ИФАН ФЪЛЕВ съм виждал фиша за работна заплата около 4 000 лева.
ИФАН ФЪЛЕВ , деятел на КСНБ,блюдолизец и .ъзоблизец,пуцаджия,
довлен и повярвал си, че вярно е НЕЩО.Ако иска да изкупи греховете си пред членовете на КСНБ и има съвест-да говори или да
пише. Вместо това той предпочете да се маскира при господин ЛОВАЧКИ.Слава богу господин Ловачки поне не реже това ,което е придобил на скраб,вероятно е по Българин от тях.
Коментар
-
Както винаги си прецизен в исказа си,но доколкото знам той нее бил акционер в Дружеството , а само негов изпълнителен директор, което ме кара да мисля, че може би това е и причината да се конфронтират. Публична тайна е ненаситната алчност на дебелите ,довела ги до това състояние. Не знам ти си свидетел на събитията!
Коментар
-
Вероятността е ФИФТИ-ФИФТИ. По-скоро МИСЛИ и вероятно ще си от-
говориш сам и то правилно.
В Химко преди приватизацията за двама бивши директори на Химко
се говореше,че им се загубили по един натоварен с карбамид кораб.
Корабите отплавали за далечни морета и пристанища,но парите за
товара им се заблудили по някакви сметки и никога не се появиха в
Химко. Тези двама директори се НЕНАВИЖДАХА,но никога не се конфронтираха. Всеки казвал уж на другия:"АМИ ТВОЯ КОРАБ?"
Да си чул притчата за вълка и козината му?
Коментар
-
Привет Лазар! Разбира се, че не съм и помислял да те обидя,но тъй като си явно много вътре в материята искам да споделя нещо с теб. Чувал съм ,че въпросният Семерджиев в последните години е бил контрапункт на дебелосерковците и след обявяване в несъстоятелност на Химко,последните са му забили шута, като не са се съобразили явно с указалите се впоследствие огромни възможности от негова страна.Доколко това би могло да бъде вярно ?
Коментар
-
Никакъв "личен елемент",КОЛЕГА.Дължимото на мен представлява 0.2% от общо дължимото към всички "роби" от Химко-2.7 милиона,май.
Става въпрос за нравствена"чистоплътност".Обижда ме като българин
да наблюдавам схемата: ПОЯВЯВА СЕ НЯКАКЪВ МУТАНТ НА ХИМКО.
ОБЕЩАВА ПУСКАНЕ.ИСКА КРЕДИТ ОТ БАНКА,ЗАЛАГА АКТИВИ,КОИТО
НЕ Е ПЛАТИЛ(оценени на 160 милиона преди 2 години,май),НАЕМА РАБОТНИЦИ,ПЛАЩА ИМ 1-2 ЗАПЛАТИ И ГИ ЗАЕ..ВА,ПАРИТЕ ПОТЪВАТ
НАБЛИЗО Е Г-Н ЛОВАЧКИ(кредитодател),АКТИВИТЕ НА ХИМКО СМЕ-
НЯТ СОБСТВЕНИКА....ПОЯВЯВА СЕ НОВ МУТАНТ,РЕЖИСЬОРИТЕ СЪ
ЩИТЕ..И звучи песента-"ВЕЛИКИ СА НАШИТЕ ХОРА,ИМАТ СИ КЪДЕТО
ТРЯБВА ХОРА"
Чух,че някои от режисьорите са РОТАРИАНЦИ.
ЕДНИ СТАНАХА РОТАРИАНЦИ,ДРУГИТЕ(химковци)ВЕГЕАРИАНЦИ.
Тъжното е ,че това се случва с Химко,строен като национален обект някога с парите на всички българи-цезарови,костюмарови,импера-торови,симеонови,трейдърови ,маркови,любимецови.. Накрая за разтоварване един смешен епизод от Химко;
Някога не изпълних глупава директорска заповед и вместо газа(азотоводородна смес) на атмосфера,реших и произведох 150 тона амоняк. Амоняка продадоха за 22000 $,а мен за мислене ме наказаха 150 лева.Реших да напусна и да отида в Козлодуй-национален обект. Оказа се,не може.Действаше решение на политбюпо,май.ХИМКО КАТО МОНЕТЕН ВАЛУТЕН ДВОР НА БЪЛГАРИЯ БИЛ С НАЙ-ВИСОК ПРИОРИ-
ТЕТ ОТ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ В БЪЛГАРИЯ.
Коментар
Коментар