IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не може да го придобият,колега ход.Даже и да беше минало всичко по плана на господата от Ново Химко,пак нямаше да могат да се разпореждат с акциите на Химко АД.Можеха да се разпореждат с АКТИВИТЕ на длъжника - което и беше целта им,де.Затова - пак ще кажа - Ново Химко е история - според мен - и единственото благоприятно развитие на ситуацията е ВКС да отмени решението на ВрОС за обявяване на Химко в несъстоятелност,за да може суверена - т.е. собственика на акциите - да се разпорежда с имуществото си и да пусне завода в действие - това е,всичко друго е олеле-мале!

Коментар

• Ако го бридобият и решат да го свалят от борсата ще има ли предложение към останалите акционери за изкупуване на акциите им?

Коментар

• Първоначално изпратено от lulu
        Цезаре , моите уважения но забравяш датата 14.12.2006
        Какво - според теб - може да се случи на тази дата?

Коментар

• Цезаре , моите уважения но забравяш датата 14.12.2006

Коментар

• а може би вече са го придобили

Коментар

• Първоначално изпратено от lulu
              колега, отдавна следя твоите мнения и стигам до заключението , че и ти знаеш доста за истината около химко , ново химко и т.н.
              Истината е , че въпросния господин е абсолютен контрапункт на дебелите
              и борбата е наистина как да бъде пуснат завода без тях.
              пари има , желание не липсва, но и те са много алчни.
              Колкото до въпроса на цезар , мисля , че след като Ново химко придобие завода ще го свали от борсата като публично търгувано дружество.
              засега толкоз
              Колега Лулу,без да пренегвам мнението ти бих ти противопоставил своето,че вече няма никакъв,ама НИКАКЪВ законов начин Ново Химко да придобият Химко,освен през борсата - ако го искаха имаше един момент,в който капитализацията му беше около 800 000 лв!!!!И сега не е повече от 1,5 млн. - това е.

Коментар

• колега, отдавна следя твоите мнения и стигам до заключението , че и ти знаеш доста за истината около химко , ново химко и т.н.
                Истината е , че въпросния господин е абсолютен контрапункт на дебелите
                и борбата е наистина как да бъде пуснат завода без тях.
                пари има , желание не липсва, но и те са много алчни.
                Колкото до въпроса на цезар , мисля , че след като Ново химко придобие завода ще го свали от борсата като публично търгувано дружество.
                засега толкоз

Коментар

• Предполагам , че ЛУЛУ също има какво да добави в подкрепа на настоящата полемика! За сега всичко добро !

Коментар

• Тогава ще ти го кажа по друг начин и ако има начин лично аз с чиста
                    съвест и почтеност да имам неговите проблеми."За няколко години
                    като ДОВЕРЕНИК на един работодател получих от него за да му пазя тайните 120 000 лева и има да получавам от него за същото още 120 000 лева. " Повече не ми се обяснява.
                    Има средства за масова информация,има кабеларки и всичко е под прожекторите.Имаш мнение,ако имаш и .упе,кажи го,напиши го. ТИ
                    БЪЛГАРИН ЛИ СИ ИЛИ ГЮБРЕ УСР.НО?
                    С отстъпа на времето разбирам в ръцете на какви "СМЪРФОВЕ"е поверявано Химко и изпитвам угризение, че в "подкрепаджииските "
                    времена един го правих два пъти директор на Химко ,а не станах аз.

Коментар

• Този път признавам си нещо не ти разбирам логиката. Оказва се ,че той в качеството си на кредитор също не е получавал заплати. В такъв случай напълно обяснимо е поведението му спрямо работодателите си в лицето на дебелите плазмодии.

Коментар

• Всичко е относително,казал един вероятно еврейски селяндур ,(вероятно като мен и Цезар),написал Е=mc2 и много пъти правил тъпи заключения, че "не всичко е пари". Когато "фъпросният" господин на събрание на кредиторите повдига табелка с иск към Химко като кредитор за 120 000 лева ,опитай си да си представиш колко е получил като негов "загробител".На лице далече под него,наречено
                        ИФАН ФЪЛЕВ съм виждал фиша за работна заплата около 4 000 лева.
                        ИФАН ФЪЛЕВ , деятел на КСНБ,блюдолизец и .ъзоблизец,пуцаджия,
                        довлен и повярвал си, че вярно е НЕЩО.Ако иска да изкупи греховете си пред членовете на КСНБ и има съвест-да говори или да
                        пише. Вместо това той предпочете да се маскира при господин ЛОВАЧКИ.Слава богу господин Ловачки поне не реже това ,което е придобил на скраб,вероятно е по Българин от тях.

Коментар

• Както винаги си прецизен в исказа си,но доколкото знам той нее бил акционер в Дружеството , а само негов изпълнителен директор, което ме кара да мисля, че може би това е и причината да се конфронтират. Публична тайна е ненаситната алчност на дебелите ,довела ги до това състояние. Не знам ти си свидетел на събитията!

Коментар

• Вероятността е ФИФТИ-ФИФТИ. По-скоро МИСЛИ и вероятно ще си от-
                            говориш сам и то правилно.
                            В Химко преди приватизацията за двама бивши директори на Химко
                            се говореше,че им се загубили по един натоварен с карбамид кораб.
                            Корабите отплавали за далечни морета и пристанища,но парите за
                            товара им се заблудили по някакви сметки и никога не се появиха в
                            Химко. Тези двама директори се НЕНАВИЖДАХА,но никога не се конфронтираха. Всеки казвал уж на другия:"АМИ ТВОЯ КОРАБ?"
                            Да си чул притчата за вълка и козината му?

Коментар

• Привет Лазар! Разбира се, че не съм и помислял да те обидя,но тъй като си явно много вътре в материята искам да споделя нещо с теб. Чувал съм ,че въпросният Семерджиев в последните години е бил контрапункт на дебелосерковците и след обявяване в несъстоятелност на Химко,последните са му забили шута, като не са се съобразили явно с указалите се впоследствие огромни възможности от негова страна.Доколко това би могло да бъде вярно ?

Коментар

• Никакъв "личен елемент",КОЛЕГА.Дължимото на мен представлява 0.2% от общо дължимото към всички "роби" от Химко-2.7 милиона,май.
                                Става въпрос за нравствена"чистоплътност".Обижда ме като българин
                                да наблюдавам схемата: ПОЯВЯВА СЕ НЯКАКЪВ МУТАНТ НА ХИМКО.
                                ОБЕЩАВА ПУСКАНЕ.ИСКА КРЕДИТ ОТ БАНКА,ЗАЛАГА АКТИВИ,КОИТО
                                НЕ Е ПЛАТИЛ(оценени на 160 милиона преди 2 години,май),НАЕМА РАБОТНИЦИ,ПЛАЩА ИМ 1-2 ЗАПЛАТИ И ГИ ЗАЕ..ВА,ПАРИТЕ ПОТЪВАТ
                                НАБЛИЗО Е Г-Н ЛОВАЧКИ(кредитодател),АКТИВИТЕ НА ХИМКО СМЕ-
                                НЯТ СОБСТВЕНИКА....ПОЯВЯВА СЕ НОВ МУТАНТ,РЕЖИСЬОРИТЕ СЪ
                                ЩИТЕ..И звучи песента-"ВЕЛИКИ СА НАШИТЕ ХОРА,ИМАТ СИ КЪДЕТО
                                ТРЯБВА ХОРА"
                                Чух,че някои от режисьорите са РОТАРИАНЦИ.

ЕДНИ СТАНАХА РОТАРИАНЦИ,ДРУГИТЕ(химковци)ВЕГЕАРИАНЦИ.

Тъжното е ,че това се случва с Химко,строен като национален обект някога с парите на всички българи-цезарови,костюмарови,импера-торови,симеонови,трейдърови ,маркови,любимецови.. Накрая за разтоварване един смешен епизод от Химко;
                                Някога не изпълних глупава директорска заповед и вместо газа(азотоводородна смес) на атмосфера,реших и произведох 150 тона амоняк. Амоняка продадоха за 22000 $,а мен за мислене ме наказаха 150 лева.Реших да напусна и да отида в Козлодуй-национален обект. Оказа се,не може.Действаше решение на политбюпо,май.ХИМКО КАТО МОНЕТЕН ВАЛУТЕН ДВОР НА БЪЛГАРИЯ БИЛ С НАЙ-ВИСОК ПРИОРИ-
                                ТЕТ ОТ ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ В БЪЛГАРИЯ.

Коментар

Working...
                                X