IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://investor.bg/?id=46285
    Врачанският торов завод тръгва след 8-10 месеца. Това съобщи Андрей Семерджиев, шеф на управителния съвет на "Ново Химко". Врачанският окръжен съд вчера одобри за втори път оздравителния план на дружеството. Според него "Ново Химко" трябва да изплати 160 млн. лв. стари борчове към НЕК и "Булгаргаз" за 10 г. с 3 г. гратисен период. Предвидени са 22 млн. долара за екопроекти, изграждане на нова инфраструктура, терминал и жп товарище.

Коментар

• v-k Stadart- Пак пускат “Химко”

Врачанският торов завод тръгва след 8-10 месеца. Това съобщи Андрей Семерджиев, шеф на управителния съвет на "Ново Химко". Врачанският окръжен съд вчера одобри за втори път оздравителния план на дружеството. Според него "Ново Химко" трябва да изплати 160 млн. лв. стари борчове към НЕК и "Булгаргаз" за 10 г. с 3 г. гратисен период. Предвидени са 22 млн. долара за екопроекти, изграждане на нова инфраструктура, терминал и жп товарище.
      Райна Тошева

Коментар

• Разбира се, не съм докладчик, но ми се струва като манипулация.

ИМАМ,както казваха "магураджииете"," цифра-акции" и не ги продавам под цена Х.
        И без друго съм претръпнал
        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• [quote="капитан Немо"]
          Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
          То тия от КеНеФа няма да е зле да се сезират и по въпроса кой купи ония 1 000 000 акции през септември, който са повече от 5 % от капитала и защо ни се чу, ни се видя кой е купувача! Тъмна Индия!
          Убеден съм,че са сезирани.Нямам и им никакво доверие, т.е. купувайте и продавайте като си рекламирате стоката, който е балък да пазарува!

ТОВА ЩЕ МИ БЪДЕ ПОДПИСЪТ.... НЕ Е ЗЛЕ ..ААА?

купувайте и продавайте като си рекламирате стоката, който е балък да пазарува!
          Е тук напълно съгласен!!!:-) отново лека ...

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
            Колежке!
            Ще алармирам КФН за манипулация,информацията е за март 2006!

Е,е Капитане,не бързай да информираш,и без друго реакция никаква няма да има , и изобщо много уплах от това ,как му казвате ..КАФЕНЕ, и извинявай ,аз не харесвам "информирам "-"информатор"-информатор някому...от тук и още какви ли не.....лека на всички!

Коментар

• [quote="LUBIMEC 13"]То тия от КеНеФа няма да е зле да се сезират и по въпроса кой купи ония 1 000 000 акции през септември, който са повече от 5 % от капитала и защо ни се чу, ни се видя кой е купувача! Тъмна Индия!
              Убеден съм,че са сезирани.Нямам и им никакво доверие, т.е. купувайте и продавайте като си рекламирате стоката, който е балък да пазарува!

ТОВА ЩЕ МИ БЪДЕ ПОДПИСЪТ.... НЕ Е ЗЛЕ ..ААА?

купувайте и продавайте като си рекламирате стоката, който е балък да пазарува!

Коментар

• Не забравяй,че в проценти космически полети/жертви е мннооо голям

Коментар

• То тия от КеНеФа няма да е зле да се сезират и по въпроса кой купи ония 1 000 000 акции през септември, който са повече от 5 % от капитала и защо ни се чу, ни се видя кой е купувача! Тъмна Индия!
                  Сега да не излезе, че съм казал, че Химко-то тръгва и почва да бълва продукция за Индия!!!
                  Врачански областен ежедневник
                  Брой: 42, 11.11.2006 г. - статията, която колежката ни представи е от ноември 2006, така че не става дума за март 2006, а Бог знае за кой март иде реч!

Коментар

• Златото не е само в реките...

Коментар

• Като видя темата Химко и винаги се сещам за една много любима моя песен на Джамиракуай -I'm going deeper underground :-)

Коментар

• И едно торпедо...

Коментар

• 20 бръмбара на 1-во четене.

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
                            Колежке!
                            Е иии????? .................

Коментар

• Колежке!

Коментар

• Природният газ за Химко е по специална квота
                                В края на март ще потекат първите количества амоняк.
                                "Газовата война няма да повлияе на Химко. Това са междудържави конфликти, които нас не ни касаят". Това заяви Андрей Семерджиев - шеф на управителния съвет на "Ново Химко", т.е. на дружеството, което с решение на общото събрание на акционерите трябва да приложи оздравителния си план за врачанския торов завод. На среща с министъра на икономиката и енергетиката Румен Овчаров през декември зам. шефът на "Газпром" Александър Медведев е потвърдил позицията на руския газов гигант, че доставките на 500 млн. куб. метра газ годишно за "Химко" са гарантирани. Това количество е извън контекста на междуправителственото споразумение между София и Москва.
                                Най-рано в края на март заводът ще пусне първите количества промишлен амоняк. След това ще тръгне замразеното от четири години производство на карбамид. В ремонта на инсталациите и екопрограми "Ново Химко" ще инвестира 50 милиона долара. С част от парите трябва да се откупи от Христо Ковачки ТЕЦ-а на комбината и да се изгради нова жп структура. Рехабилитацията на мощностите обаче още не е започнала, защото на 6 март Върховният касационен съд трябва да се произнесе по жалбата на "Химко" АД срещу оздравителната програма на "Ново Химко
                                http://shans.vratza.com/material.php?id=18876

Коментар

Working...
                                X