IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kremikovzi

Javno si otskoro tuk.Ti da vidi6 kakvo show be6e s KREM-a!Nezabravimo!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
      Имам чувството, че тук някой се развика без причина да сме четели правилника. Чел съм го ама въпроса беше в друго. Интересно ми стана просто и за това си позволих да го коментирам. По друга позиция не ми се е случвало да видя така да се пускат поръчки в последния момент. Дори не знам поръчките на 0.126 какви бяха. Явно са били пазарни, но докато излязаха и бяха изпълнени. Не съм се набутал от това, за сега стоя и гледам, напазарих си по-рано и сега гледам сеир . Ако SC се мисли за много добър ОК. Аз съм си аматьор и аатьорски си правя кинти. Айде лека търговийка и доходна
      Едната на 0.126 беше моя. Питай, Петре!

Коментар

• Имам чувството, че тук някой се развика без причина да сме четели правилника. Чел съм го ама въпроса беше в друго. Интересно ми стана просто и за това си позволих да го коментирам. По друга позиция не ми се е случвало да видя така да се пускат поръчки в последния момент. Дори не знам поръчките на 0.126 какви бяха. Явно са били пазарни, но докато излязаха и бяха изпълнени. Не съм се набутал от това, за сега стоя и гледам, напазарих си по-рано и сега гледам сеир . Ако SC се мисли за много добър ОК. Аз съм си аматьор и аатьорски си правя кинти. Айде лека търговийка и доходна

Коментар

• NJAKOI PAK ZAPO4NA DA POMPI CENATA- GRABI NARODE

Коментар

• ПЛП, тези неща основно брокерите ги правят и винаги ще успеят да те изпреварят

Коментар

• Борсата е за хора с нерви!!! - спекулиране с цените на акциите са начин да си печелиш (ил губиш) пари без да излизаш от стаята. Ако нямаш тия нерви - отиваш да копаеш в гадината-

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                имаме два вида поръчки пазарни и лимитирани.
                тези, които сте ги гледали няколко секунди преди сесията са лимитирани и макар и на доста ниско ниво те са с по-нисък приоритет от пазарните поръчки.

така ако имаме лимитирана на купува на 0.234 и продава на 0.16 и някой пусне пазарна поръчка продава, то тя ще се изпълни първа по приоритет и на най-добрата цена - 0.234

Затова, ако някой се е надявал да обере на ниско с максимална лимитирана, си е на жив риск.

Но аз си мисля, че повечето поръчки купува на 0.234 са въведени вчера след 14 часа и въвелите ги не им пука на колко точно ще купят. ХИМКО е толко рисково, че може да има грандиозни печалби
                Е да ама не стана точно така аз продадох с пазарна поръчка но ми ги купиха на по ниска цена средно 17.6 ст -за което съжалявам и трябва да дебна пак да вляза

Коментар

• имаме два вида поръчки пазарни и лимитирани.
                  тези, които сте ги гледали няколко секунди преди сесията са лимитирани и макар и на доста ниско ниво те са с по-нисък приоритет от пазарните поръчки.

така ако имаме лимитирана на купува на 0.234 и продава на 0.16 и някой пусне пазарна поръчка продава, то тя ще се изпълни първа по приоритет и на най-добрата цена - 0.234

Затова, ако някой се е надявал да обере на ниско с максимална лимитирана, си е на жив риск.

Но аз си мисля, че повечето поръчки купува на 0.234 са въведени вчера след 14 часа и въвелите ги не им пука на колко точно ще купят. ХИМКО е толко рисково, че може да има грандиозни печалби

Коментар

• ХУ,
                    тука си прав. ама идва момент в който човек се впряга повече от колкото трябва. а и де да бях толкова умен....
                    иначе винаги ще има риби явно....не се учат с времето....

Коментар

• Спокойно, бе човек! Ако всички бяха умни като теб, как щеше да си правиш врътките?
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Frost,
                        много правилно казано.
                        лошото е че после като стане някоя сделка я на максимум я на минимум а те са очаквали нещо друго и почват с цяло гърло да викат "мафия" "сезирайте КФН" "дискриминира ме борсата" и подобни простотии.

Коментар

• THE GAME

Такава е играта ,момчета!Кьорав карти не играе!Пазете си парите,ако не знаете правилата!

Коментар

• Въобще няма да се извиня за думите си и изобщо не съжалявам: Това да не сте си прочели правилника на борсата и да не сте запознати с елементарни правила е ТОТАЛНА АМАТЬОРЩИНА! Направо си е притесняващо, че хора с такава елементарна липса на познания търгува "смело" на борсата.
                            ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА, ЧЕТЕТЕ!

Коментар

• COBOS

Nqkakuv COBOS nakupi,a TB PIB prodade........

Коментар

• Прочетете правилника на борсата!!!

Коментар

Working...
                                X