If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе нещо жадуваното от вас Яхо-о-о-о не се сбъдва... сега може би тия, пазарували химковици на 40-44 стинки, проумяват,че са си купили всъщност Галина бланка...
бълбук-бълбук...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Може би си прав,вероятно имаш своите аргументи-още повече, че си и от Враца, а и сигурно си бивш химковец. Това до известна степен обяснява и субективната ти оценка.
Oчевидно,говорим за различни лица! Аз имах предвид,че новоизбраният въобще не е за подценяване знаейки, за много негови ходове, които са добре премерени и точни, а чувам,че е и с добри политически позиции в доста широк спектър.
Язък му за добрите политически позиции като няма необходимите финансови средства!
А за да имаш подръжка трябва да плащаш!А банките вече не се лъжат!
Не бих казал ,че ходовете му са добре премерени и точни- просто е една отживяла медиина звезда на която никой вече не вярва.
Изключително предсказуем и уязвим с много комплекси които опитва безрезултатно да прикрие.
Oчевидно,говорим за различни лица! Аз имах предвид,че новоизбраният въобще не е за подценяване знаейки, за много негови ходове, които са добре премерени и точни, а чувам,че е и с добри политически позиции в доста широк спектър.
Не е топлата връзка с Газпром или пък Газекспорт!
Ако беше щеше да развее договора за доставка на газ!
До този момент са явили един меморандум в стил - " аз ще копам тая градинка а ти обещаваш,че няма да ми пречиш"
Не казвам че няма връзки из Руската федерация но не са на необходимото ниво.
Да си чул повече руския посланник да се обади по случая "Химко"?
А беше един от пусковаците.............................
След изказването си във Враца се покри и отказва всякакви коментари по този случай!
Информаторе, логиката ти е долу горе вярна , бъркаш обаче на едно място. Силния човек е именно въпросния господин и точно той е връзката с руснаците. повярвай ми знам какво говоря.
Може и да си прав!
Искам само да припомня!
при първоначалното му представяне беше:
-пълномощник на "Индагро-Женева" и изпълнителен директор на "Индагро- България"
При положение че "Индагро" вече е вън от играта....................
Не че някога е било вътре..........................
Добре е да си припомним отново интервюто с Петър Христозов от 16 декември 2005 година.
Прочети това:
Челябинский рабочий - "Казаки-захватчики"
Во время конфликта в Карабаше появился гражданин Израиля Леонид Беренбаум - представитель фирмы "Матадор" (через нее шло финансирование реконструкции ... http://www.chrab.chel.su/archive/05-...1/RBB.DOC.html - 4k - Кеширана - Подобни страници
Информаторе, логиката ти е долу горе вярна , бъркаш обаче на едно място. Силния човек е именно въпросния господин и точно той е връзката с руснаците. повярвай ми знам какво говоря.
Може и да си прав!
Искам само да припомня!
при първоначалното му представяне беше:
-пълномощник на "Индагро-Женева" и изпълнителен директор на "Индагро- България"
При положение че "Индагро" вече е вън от играта....................
Не че някога е било вътре..........................
Добре е да си припомним отново интервюто с Петър Христозов от 16 декември 2005 година.
Нещо не се връзва логиката ти ! Съгласно актуалното им състояние акционерите в Ново Химко са Дел Конте и Беренбаум.А колкото за бардака,може и да си прав,ама с какво толкова е силен този господин,че му се гласува това доверие и власт?
В този случай нестава въпрос въобще за логика - това са фактите!
А относно силния човек той е всичко друго но не и връзката с Газпром или пък Газекспорт.
Ако въобще има такава връзка!
Нещо не се връзва логиката ти ! Съгласно актуалното им състояние акционерите в Ново Химко са Дел Конте и Беренбаум.А колкото за бардака,може и да си прав,ама с какво толкова е силен този господин,че му се гласува това доверие и власт?
Коментар