IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dvama pe..r..ti mai se vikat tuk na sre6ta, aa namerili sa se

Коментар

• -Центъра вика Химко, Центъра вика Химко
      - Химко слуша, Химко слуша
      - 0,08, повтарям 0,08

не е препоръка

Коментар

• Бе нещо жадуваното от вас Яхо-о-о-о не се сбъдва... сега може би тия, пазарували химковици на 40-44 стинки, проумяват,че са си купили всъщност Галина бланка...

бълбук-бълбук...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Може би си прав,вероятно имаш своите аргументи-още повече, че си и от Враца, а и сигурно си бивш химковец. Това до известна степен обяснява и субективната ти оценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
            Oчевидно,говорим за различни лица! Аз имах предвид,че новоизбраният въобще не е за подценяване знаейки, за много негови ходове, които са добре премерени и точни, а чувам,че е и с добри политически позиции в доста широк спектър.
            Язък му за добрите политически позиции като няма необходимите финансови средства!
            А за да имаш подръжка трябва да плащаш!А банките вече не се лъжат!
            Не бих казал ,че ходовете му са добре премерени и точни- просто е една отживяла медиина звезда на която никой вече не вярва.
            Изключително предсказуем и уязвим с много комплекси които опитва безрезултатно да прикрие.

Коментар

• Oчевидно,говорим за различни лица! Аз имах предвид,че новоизбраният въобще не е за подценяване знаейки, за много негови ходове, които са добре премерени и точни, а чувам,че е и с добри политически позиции в доста широк спектър.

Коментар

• Първоначално изпратено от lulu
                е и какво?
                Не е топлата връзка с Газпром или пък Газекспорт!
                Ако беше щеше да развее договора за доставка на газ!
                До този момент са явили един меморандум в стил - " аз ще копам тая градинка а ти обещаваш,че няма да ми пречиш"
                Не казвам че няма връзки из Руската федерация но не са на необходимото ниво.
                Да си чул повече руския посланник да се обади по случая "Химко"?
                А беше един от пусковаците.............................
                След изказването си във Враца се покри и отказва всякакви коментари по този случай!

Коментар

• Кой според Вас е т.н. силен човек ? Новоизбраният ли или предшестващият го? Аз залагам на последният !Имам редица основания за тази ми преценка.

Коментар

• е и какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от информатор
                      Първоначално изпратено от lulu
                      Информаторе, логиката ти е долу горе вярна , бъркаш обаче на едно място. Силния човек е именно въпросния господин и точно той е връзката с руснаците. повярвай ми знам какво говоря.
                      Може и да си прав!
                      Искам само да припомня!
                      при първоначалното му представяне беше:
                      -пълномощник на "Индагро-Женева" и изпълнителен директор на "Индагро- България"
                      При положение че "Индагро" вече е вън от играта....................
                      Не че някога е било вътре..........................
                      Добре е да си припомним отново интервюто с Петър Христозов от 16 декември 2005 година.
                      Прочети това:

Челябинский рабочий - "Казаки-захватчики"
                      Во время конфликта в Карабаше появился гражданин Израиля Леонид Беренбаум - представитель фирмы "Матадор" (через нее шло финансирование реконструкции ...
                      http://www.chrab.chel.su/archive/05-...1/RBB.DOC.html - 4k - Кеширана - Подобни страници

Коментар

• Първоначално изпратено от lulu
                        Информаторе, логиката ти е долу горе вярна , бъркаш обаче на едно място. Силния човек е именно въпросния господин и точно той е връзката с руснаците. повярвай ми знам какво говоря.
                        Може и да си прав!
                        Искам само да припомня!
                        при първоначалното му представяне беше:
                        -пълномощник на "Индагро-Женева" и изпълнителен директор на "Индагро- България"
                        При положение че "Индагро" вече е вън от играта....................
                        Не че някога е било вътре..........................
                        Добре е да си припомним отново интервюто с Петър Христозов от 16 декември 2005 година.

Коментар

• JAVNO E V HOD PREDVARITELNO NA4ERTAN PLAN- DA VIDIM DOKUDE 6TE JA DOKARAT

Коментар

• Информаторе, логиката ти е долу горе вярна , бъркаш обаче на едно място. Силния човек е именно въпросния господин и точно той е връзката с руснаците. повярвай ми знам какво говоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
                              Нещо не се връзва логиката ти ! Съгласно актуалното им състояние акционерите в Ново Химко са Дел Конте и Беренбаум.А колкото за бардака,може и да си прав,ама с какво толкова е силен този господин,че му се гласува това доверие и власт?
                              В този случай нестава въпрос въобще за логика - това са фактите!
                              А относно силния човек той е всичко друго но не и връзката с Газпром или пък Газекспорт.
                              Ако въобще има такава връзка!

Коментар

• Нещо не се връзва логиката ти ! Съгласно актуалното им състояние акционерите в Ново Химко са Дел Конте и Беренбаум.А колкото за бардака,може и да си прав,ама с какво толкова е силен този господин,че му се гласува това доверие и власт?

Коментар

Working...
                                X