If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Край Босфоораа, шуум се вдиига ... та ра ра рааа ра ра ра
Еййй, няма такава акция. Тя е само за интергалактическата борса Дааа ... и аз бях там, и аз купувах
Край Босфоораа, шуум се вдиига ... та ра ра рааа ра ра ра
Еййй, няма такава акция. Тя е само за интергалактическата борса Дааа ... и аз бях там, и аз купувах
Ястия от жабешки бутчета
От водните жаби се използват за ядене само задните бутчета. Те се изрязват с остър нож, одират се и се държат в марината в продължение на 2-3 часа.
Пържени
Продукти за една порция: 4 бутчета, 60 мл (кафена чашка) прясно мляко, 20 гр. (препълнена супена лъжица) брашно, масло за пържене, сол.
Приготвяне: Почистените, добре измити и посолени жабешки бутчета се държат в прясно мляко 2-3 часа. Изцеждат се от млякото, посоляват се и се овалват в брашно. Пържат се в много масло. Поднасят се с различни салати или със сос марината.
Със сос
Жабешките бутчета се варят в бульон от моркови, целина, корени от магданоз, дафинов лист, няколко зърна черен пипер и сол. Като се сварят, пак леко се посоляват. Слагат се в плитък съд и се заливат със сос, който се приготвя по следния начин. Изпържва се 1/2 глава лук. Прибавя се 1/2 супена лъжица брашно и се пържи, докато добие слабо златист цвят. Залива се с бульона, в който са врели бутчетата. С бъркане сосът кипва. Опитва се на сол. С него жабешките бутчета се заливат два пъти. Всяко бутче се гарнира с маргаритки, направени от сварен белтък, в средата с жълтък от яйце и с дръжки от зелените листа на праз. Всяка порция се гарнира с фунийка от тънък кръг шунка, напълнена с руска салата.
"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Л-13,абсолютно си прав.Там направо при това тотално затопляне нещата отиват вече до патентоване на ски за трева,може би на ролки,в най лошия вариант БЕЕЕ(овча лой) за мазане на ските отдолу.
В най безопасния вариант ски -тренажор с прожектиране на сежни писти-записи от Финландия и мощно ЯЯХООООО от мощни радиоуредби.:-)
UPUKE,не ни отнемай надеждата ,че ще режем две АД-та на скраб-тръби.И в това може да има голяма далавера и да добутаме акциите на Химко поне до 50 евро.Познавам левент с чутовна сила и духовна енергия. Преди години в кефозно състояние каза "ГАЛИНА БЛАНКА
БЪЛБУК БЪЛБУК",еее,и какво стана,потъна ли "КУРСК" в Баренцово море.Не само че потъна,но и на скраб стана.Като нарежеме двете АД-та на тръби с подходящи размери и след духовна концентрация той
произнесе неговото вълшебно"ЯЯХОООООУУ"тръбите стават на ракети и излитат за където трябва,а тридесетте колони с височина до 50 метра стават направо мждупланетни кораби.Като свършиме с двете АД-та, отиваме да потрошиме Албена,че и там много бетон и нефункционалност се е натрупала и преди да се съгради като за 22
век,трябва да се срине до основи,защото вече и българи започват да предпочитат гръцките курорти и идилични вили.:-)
Лазар-е, трябва да наминем и покрай Пампото да понарежем малко трупи, не мислиш ли!? :-)
Коментар