IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Екшън ще има ли???...

Коментар

• Освен да влезнеш в една позиция, за да правиш равносметка трябва и да излезнеш. Освен това съм сигурен, че няма да се намери един човек дето да каже, че е на загуба :-)

Коментар

• Koi na kolko e vlqzal v HIMKO?

Zdraveite vsi4ki,

neka spodelim koi na kakva cena e vlqzal v HIMKO

az kupih na 0.11

Pozdravi

Коментар

• Мисле, че 0,40 е нивото засега.
          До следващата новина :-)

Първоначално изпратено от Pokemon
          Днес всички си мълчат и чакат да видят на къде ще се люшне Химко!
          Ако е нагоре едни ще се хвалят, ако е надолу Императорът ще вилнее!
          Според мен това привидно равновесно положение 0,39-0,41 няма да трае дълго!

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Re: Imperatore, kyde siiiiiiiiiii????

Първоначално изпратено от Finance111
            Lipsvat mi prostotiite koito pishesh! Mnogo
            Ti vyarno li imash ryst na portfeila samo 70% ot nachaloto na godinata? Ha-ha-ha!))
            Amatyor si imperatoreeeee!
            Голямо си злобарче,добре че Имп.е по умен и не ти обръща внимание.Що не си намериш друг форум,напр.на еб.....ците?

Коментар

• Днес всички си мълчат и чакат да видят на къде ще се люшне Химко!
              Ако е нагоре едни ще се хвалят, ако е надолу Императорът ще вилнее!
              Според мен това привидно равновесно положение 0,39-0,41 няма да трае дълго!

Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Номера "ХИМКО" е задължителен :-)

Първоначално изпратено от DIDO-
                XAXA dnes igrata prodalji s alna silagolemite ribi izpla6iha malkite riboci i im vzemaha evtino akciite,za da im gi prodadat utre s pe4elba.
                Igrata tuk 6te prodalji dokato cenata ne premine nad 1,00 lev minimum.
                A mejdu drugoto Lexus i na men mi haresva no predpo4itam da dam o6te malko i da si kupq Lamborghini, a moje i nomer HIMKO da mu slojim :-)
                6te ni struva samo 3000 akcii.
                Haide pozdravi i uspeh, i da ne gi e qd tezi koito sa prodali dnes.

P.S Ni6to ne preporavam
                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Tuka ste ima razporeni z.dnici!

Коментар

• XAXA dnes igrata prodalji s alna silagolemite ribi izpla6iha malkite riboci i im vzemaha evtino akciite,za da im gi prodadat utre s pe4elba.
                    Igrata tuk 6te prodalji dokato cenata ne premine nad 1,00 lev minimum.
                    A mejdu drugoto Lexus i na men mi haresva no predpo4itam da dam o6te malko i da si kupq Lamborghini, a moje i nomer HIMKO da mu slojim :-)
                    6te ni struva samo 3000 akcii.
                    Haide pozdravi i uspeh, i da ne gi e qd tezi koito sa prodali dnes.

P.S Ni6to ne preporavam
                    Всичко е възможно,само желание да има!
                    Делян Костов ;-)

Коментар

• Коментар

• Pri kakyv risk? Toi mnogo znae za tazi vryzka?
                        Ako be napravil nai-elementarnoto, indexatsiya shteshe da ima po-golyama dohodnost, no toi edva li znae kakvo e tova?

Коментар

• Въпросът е при какъв риск има ръст от 70% :-)

Коментар

• Imperatore, kyde siiiiiiiiiii????

Lipsvat mi prostotiite koito pishesh! Mnogo
                            Ti vyarno li imash ryst na portfeila samo 70% ot nachaloto na godinata? Ha-ha-ha!))
                            Amatyor si imperatoreeeee!

Коментар

• Цезаре, добре дошъл!
                              Липсваше ни!
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Как се правят бързи 50%
                                02.08.2007 11:48
                                От: Теодор Минчев

В основата на ръста им са разпространените в медиите спекулации, че е възможно заводът да заработи отново след 5-6 месеца.
                                Умнико, пише се публикации!
                                Защото, докато не се започне процудура по ликвидация, възобновяването на производството е напълно възможно. Доскоро течеше процедура по несъстоятелност. Разликата между двете понятия е доста голяма.

Бих ти препоръчал, преди да пишеш, да прочетеш малко закони.

Аман от журналисти с отрицателна икономическа и правна култура.
                                Ето за такива публикации, трябва да се самосезира КФН.
                                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Working...
                                X