Екшън ще има ли???...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Мисле, че 0,40 е нивото засега.
До следващата новина :-)
Първоначално изпратено от PokemonДнес всички си мълчат и чакат да видят на къде ще се люшне Химко!
Ако е нагоре едни ще се хвалят, ако е надолу Императорът ще вилнее!
Според мен това привидно равновесно положение 0,39-0,41 няма да трае дълго!
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Re: Imperatore, kyde siiiiiiiiiii????
Първоначално изпратено от Finance111Lipsvat mi prostotiite koito pishesh! Mnogo
Ti vyarno li imash ryst na portfeila samo 70% ot nachaloto na godinata? Ha-ha-ha!))
Amatyor si imperatoreeeee!
Коментар
-
Номера "ХИМКО" е задължителен :-)
Първоначално изпратено от DIDO-XAXA dnes igrata prodalji s alna silagolemite ribi izpla6iha malkite riboci i im vzemaha evtino akciite,za da im gi prodadat utre s pe4elba.
Igrata tuk 6te prodalji dokato cenata ne premine nad 1,00 lev minimum.
A mejdu drugoto Lexus i na men mi haresva no predpo4itam da dam o6te malko i da si kupq Lamborghini, a moje i nomer HIMKO da mu slojim :-)
6te ni struva samo 3000 akcii.
Haide pozdravi i uspeh, i da ne gi e qd tezi koito sa prodali dnes.
P.S Ni6to ne preporavamизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
XAXA dnes igrata prodalji s alna silagolemite ribi izpla6iha malkite riboci i im vzemaha evtino akciite,za da im gi prodadat utre s pe4elba.
Igrata tuk 6te prodalji dokato cenata ne premine nad 1,00 lev minimum.
A mejdu drugoto Lexus i na men mi haresva no predpo4itam da dam o6te malko i da si kupq Lamborghini, a moje i nomer HIMKO da mu slojim :-)
6te ni struva samo 3000 akcii.
Haide pozdravi i uspeh, i da ne gi e qd tezi koito sa prodali dnes.
P.S Ni6to ne preporavamВсичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Коментар
-
Как се правят бързи 50%
02.08.2007 11:48
От: Теодор Минчев
В основата на ръста им са разпространените в медиите спекулации, че е възможно заводът да заработи отново след 5-6 месеца.
Защото, докато не се започне процудура по ликвидация, възобновяването на производството е напълно възможно. Доскоро течеше процедура по несъстоятелност. Разликата между двете понятия е доста голяма.
Бих ти препоръчал, преди да пишеш, да прочетеш малко закони.
Аман от журналисти с отрицателна икономическа и правна култура.
Ето за такива публикации, трябва да се самосезира КФН.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар