IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....пак познах
    http://selfielifes.com

Коментар

• Депутатът от ДПС се отказва от сделката за комбината

Депутатът от ДПС Делян Пеевски изпрати до медиите обръщение за бъдещето на "Химко". В него посочва, че се отказва от завършване на сделката. Вижте защо в пълния текст на изявлението.
      "През м. януари 2016 г. дружеството „НСН Инвестмънт“ ООД, в което съм мажоритарен собственик, внесе необходимия депозит и участва като кандидат в търга за закупуване на активите на „Химко“ – Враца. Намерението ми бе, дружеството купувач да възстанови част от производството на химическия завод и да открие нови работни места в град Враца.

Същевременно, необоснованият политически натиск и продължаващата медийна кампания против мен, изострена в последните седмици и отразяваща се изключително негативно, както върху дружествата, в които имам участие, така и върху други стопански субекти, с които нямам никаква връзка, ме накараха да се откажа от по-нататъшно приключване на сделката за закупуването на активите на „Химко“ – Враца.

Считам за недопустимо, в държава членка на Европейския съюз, чрез натиск и негативни кампании да се унищожава бизнеса, да се злепоставя доброто име на български фирми и да се възпрепятства дейността им. Нека политическите ми опоненти и тези, които продължават да злословят срещу мен, бъдат доволни, че са постичнали целта си – аз се отказвам да участвам занапред в български бизнес проекти, за да запазя от унищожаване всеки потенциален мой бизнес партньор, който би бил нарочен като „свързан с Пеевски”.

Надявам се, че това мое решение ще позволи на други инвеститори, достатъчно сериозни, да придобият активите на „Химко” – Враца и да реализират инвестиционна програма за възраждането на предприятието, която да защити по най-добрия начин интересите на северозападния регион, който е един от най-бедните в страната."
      http://www.blitz.bg/news/article/400522

Коментар

• Сделката все още не е затворена .....няма пари-няма сделка,акционерите да се не надяват на нищо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
          Съветник на Борисов искал от американци 1 000 000 евро рушвет за "Химко"

Грандиозен корупционен скандал е на път да се разгори в България, след като американската компания NIJ Group обяви в официално писмо, изпратено до премиера Бойко Борисов, до главния прокурор Сотир Цацаров и до посолстовото на САЩ в София, че при опита си да участват в приватизацията на "Химко" - Враца са били изнудвани да заплатят 1 000 000 евро рушвет.

В ефира на BiT водещият на предаването Сашо Диков показа писмото, което е било изпратено преди да се официализира сделката с "Химко" и компанията да стане собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.

http://www.novini.london/%D0%BD%D0%B...86%D0%B8-1-000
          В крайна сметка видяхте ли колко некадърно е написано отвореното писмо. Гледах Каролев какво е писал по темата и трябва да се съглася с него. Поне да имаха фирмен имейл, а не да използват гмейл, вярно че най-вероятно гмейла е по-сигурен, но все пак не изглежда сериозно. Сайтът им е покъртителен. А и превода им с Гугъл транслейт е просто смразяващ. Предполагам с каква цел са го направили, но все пак се чудя дали има хора, който да повярват на това?

Коментар

• УААААУУУУУУУ.....

БОРКОР, БОЙКОКОР.....

Коментар

• Съветник на Борисов искал от американци 1 000 000 евро рушвет за "Химко"

Грандиозен корупционен скандал е на път да се разгори в България, след като американската компания NIJ Group обяви в официално писмо, изпратено до премиера Бойко Борисов, до главния прокурор Сотир Цацаров и до посолстовото на САЩ в София, че при опита си да участват в приватизацията на "Химко" - Враца са били изнудвани да заплатят 1 000 000 евро рушвет.

В ефира на BiT водещият на предаването Сашо Диков показа писмото, което е било изпратено преди да се официализира сделката с "Химко" и компанията да стане собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.

http://www.novini.london/%D0%BD%D0%B...86%D0%B8-1-000

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Рекламата на акциите трябва да звучи така: "Акцията на БФБ, за която вероятността да станете съдружник с КОЙ е най-ниска", нещо като чистите акции на проф. КАРО
                на бфб не му трябват нови публични предлагания, просто някои трябва да плати таксите на дружествата с чисти акции, че да се развърти търговията
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение
                  който иска да купи акции ....трябва да плати пък и незнам дали това ще му е проблем в случая
                  Рекламата на акциите трябва да звучи така: "Акцията на БФБ, за която вероятността да станете съдружник с КОЙ е най-ниска", нещо като чистите акции на проф. КАРО
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

....и са ко праим .....ша излита ли акцията?
                    Твоите коментари са ми последната надежда от 7-8 години. Ама май си се набълбукъл бая повечко от мен.

Коментар

• който иска да купи акции ....трябва да плати пък и незнам дали това ще му е проблем в случая

Коментар

....и са ко праим .....ша излита ли акцията?
                        Ще и платиш таксата ли?

Коментар

• ....и са ко праим .....ша излита ли акцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Колко му е да пуснат и една тръба за газ заедно с азерите стига нашият голям "брат"
                            да им разреши.
                            Ей тъй - напрЕко ще мине тръбата!!
                            Attached Files
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Плама ме не грее, Химко трябва да пламеней. Пусни на иранците една депеша да дадат евтин газ.
                              Колко му е да пуснат и една тръба за газ заедно с азерите стига нашият голям "брат"
                              да им разреши.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Някой чул ли е нещо ,че иранците проявяват интерес към "Плама" Плевен.Искали да
                                строят нефтопровод през Черно море и България за Европа.
                                Плама ме не грее, Химко трябва да пламеней. Пусни на иранците една депеша да дадат евтин газ.

Коментар

Working...
                                X