.....пак познах
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Konsultant
Депутатът от ДПС се отказва от сделката за комбината
Депутатът от ДПС Делян Пеевски изпрати до медиите обръщение за бъдещето на "Химко". В него посочва, че се отказва от завършване на сделката. Вижте защо в пълния текст на изявлението.
"През м. януари 2016 г. дружеството „НСН Инвестмънт“ ООД, в което съм мажоритарен собственик, внесе необходимия депозит и участва като кандидат в търга за закупуване на активите на „Химко“ – Враца. Намерението ми бе, дружеството купувач да възстанови част от производството на химическия завод и да открие нови работни места в град Враца.
Същевременно, необоснованият политически натиск и продължаващата медийна кампания против мен, изострена в последните седмици и отразяваща се изключително негативно, както върху дружествата, в които имам участие, така и върху други стопански субекти, с които нямам никаква връзка, ме накараха да се откажа от по-нататъшно приключване на сделката за закупуването на активите на „Химко“ – Враца.
Считам за недопустимо, в държава членка на Европейския съюз, чрез натиск и негативни кампании да се унищожава бизнеса, да се злепоставя доброто име на български фирми и да се възпрепятства дейността им. Нека политическите ми опоненти и тези, които продължават да злословят срещу мен, бъдат доволни, че са постичнали целта си – аз се отказвам да участвам занапред в български бизнес проекти, за да запазя от унищожаване всеки потенциален мой бизнес партньор, който би бил нарочен като „свързан с Пеевски”.
Надявам се, че това мое решение ще позволи на други инвеститори, достатъчно сериозни, да придобият активите на „Химко” – Враца и да реализират инвестиционна програма за възраждането на предприятието, която да защити по най-добрия начин интересите на северозападния регион, който е един от най-бедните в страната."
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеСъветник на Борисов искал от американци 1 000 000 евро рушвет за "Химко"
Грандиозен корупционен скандал е на път да се разгори в България, след като американската компания NIJ Group обяви в официално писмо, изпратено до премиера Бойко Борисов, до главния прокурор Сотир Цацаров и до посолстовото на САЩ в София, че при опита си да участват в приватизацията на "Химко" - Враца са били изнудвани да заплатят 1 000 000 евро рушвет.
В ефира на BiT водещият на предаването Сашо Диков показа писмото, което е било изпратено преди да се официализира сделката с "Химко" и компанията да стане собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.
http://www.novini.london/%D0%BD%D0%B...86%D0%B8-1-000
Коментар
-
Съветник на Борисов искал от американци 1 000 000 евро рушвет за "Химко"
Грандиозен корупционен скандал е на път да се разгори в България, след като американската компания NIJ Group обяви в официално писмо, изпратено до премиера Бойко Борисов, до главния прокурор Сотир Цацаров и до посолстовото на САЩ в София, че при опита си да участват в приватизацията на "Химко" - Враца са били изнудвани да заплатят 1 000 000 евро рушвет.
В ефира на BiT водещият на предаването Сашо Диков показа писмото, което е било изпратено преди да се официализира сделката с "Химко" и компанията да стане собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.
http://www.novini.london/%D0%BD%D0%B...86%D0%B8-1-000
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеРекламата на акциите трябва да звучи така: "Акцията на БФБ, за която вероятността да станете съдружник с КОЙ е най-ниска", нещо като чистите акции на проф. КАРО“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнениекойто иска да купи акции ....трябва да плати пък и незнам дали това ще му е проблем в случаяMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение....и са ко праим .....ша излита ли акцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнение....и са ко праим .....ша излита ли акцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКолко му е да пуснат и една тръба за газ заедно с азерите стига нашият голям "брат"
да им разреши."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПлама ме не грее, Химко трябва да пламеней. Пусни на иранците една депеша да дадат евтин газ.
да им разреши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНякой чул ли е нещо ,че иранците проявяват интерес към "Плама" Плевен.Искали да
строят нефтопровод през Черно море и България за Европа.
Коментар
Коментар