Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеМомчета, напуснах временно кораба. Сърцето ме болеше, ама трябва кеш за IPOто. Успех на всички и пак ще се върна
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук има промяна в начина на работа!
21 Февруари 2018 09:00
Вътрешна информация
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
"Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец януари в размер на 5675 хил. лева, което представлява ръст от 27,79% в сравнение с началото на 2017 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за януари 2018 година – брутна печалба в размер 761 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец февруари 2018 година в размер на 5260 хил. лева, с което ще достигне ръст на продажбите с натрупване от началото на годината 18,05% в сравнение със същия период на миналата година."Промяната е от най приятните
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук има промяна в начина на работа!
Вътрешна информация
"Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец януари в размер на 5675 хил. лева, което представлява ръст от 27,79% в сравнение с началото на 2017 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за януари 2018 година – брутна печалба в размер 761 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец февруари 2018 година в размер на 5260 хил. лева, с което ще достигне ръст на продажбите с натрупване от началото на годината 18,05% в сравнение със същия период на миналата година."
Коментар
-
Вътрешна информация
"Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец януари в размер на 5675 хил. лева, което представлява ръст от 27,79% в сравнение с началото на 2017 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за януари 2018 година – брутна печалба в размер 761 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец февруари 2018 година в размер на 5260 хил. лева, с което ще достигне ръст на продажбите с натрупване от началото на годината 18,05% в сравнение със същия период на миналата година."
Коментар
-
Тук има промяна в начина на работа!
Вътрешна информация
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение0,23 са напълно възможни, - прави впечетление разхода за ново оборудване за буталнороторните помпи, както и набралите се в годините ~2.3милиона - задължения по неполучени дивиденти
0.22-0.23ст ще съм доволен и аз
събранието е насочено за месец май, значи юли дивидента ще звънтиLast edited by tony1975; 29.01.2018, 20:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Впрочем - кой знае: може - като гледам Монбатовиците на какви нива се връткат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Съвсем скоро ще има нов юруш и тука... Времето на годишните отчети наближава!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеа сега, де КФН ти е виновенако те са да проклети то за меком какво да кажем !? За любовното послание - добре, бил си поподведен, А чесното игричка !? а ски-скокчето -
там вече те поздраявявам за химко-играта
Ски-скокченцето - аз - един от малкото, дето извъдиха пари от него, вместо да се набутат кат` тако`а.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
а сега, де КФН ти е виновенако те са да проклети то за меком какво да кажем !? За любовното послание - добре, бил си поподведен, А чесното игричка !? а ски-скокчето -
там вече те поздраявявам за химко-играта
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, голямата ти грешка е , че продаде МЦХ и ХЕС без време...Само едни жаби ти останаха от старите ти акции
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар