Изглежда ми много добра сделка... колко голям имотът е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол /HES/:
На 15.01.2008 год. Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол сключи сделка за продажба на недвижим имот, находящ се в с. Тенево, Ямболска област. Купувач по сделката е Палфингер продукционстехник България ЕООД, а продажната цена на имота е в размер на 725 000 евро.
Продажбата е в резултат и продължение на дългогодишното успешно партньорство между Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол и PALFINGER AG, Австрия.
Сумата, получена от продажбата на имота, ще бъде използвана от Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол за закупуване на необходимо ново оборудване, с което да отговори на нарасналия обем поръчки от групата PALFINGER.
Коментар
-
[quote="модератор"]Първоначално изпратено от SaxmoviesНякой тука може ли да ми каже защо е толкова слаб интереса към HES и ще се покачи ли цената му? Мерси
няма новини, няма отчети, пълна тишинаМненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Финансов - не се оправдавай с моето поведение. Държа се както си искам, но НИКОГА не съм нападал някого пръв. Дори съм се старал да помагам на новаците - и мнозина тук ще го потвърдят. Да - можех да избягам преди два месеца и да купя вчера - но това ми е основната слабост - винаги съм подценявал един важен борсов фактор - ЧОВЕШКАТА ТЪПОТА !!! Никога не бих предположил, че ще се намери идиот да продава хесовици на вчерашните нива.
И има вътрешно противоречие в твоята личност - хем твърдиш, че си опитен и улегнал инвеститор, чех се държиш като...
Е, както и да е - мисля няма да се занимавам вече с личност като теб.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Finance111Nablyudavam pazara v BG ot mnogo godini. Tezi aktsii sa mnogo dobri. No az prosto se zayajdam s Impa, zashtoto i toi go pravi s horata i e dosta grub! Zashto? Nyama kak vsichki da sa na edno mnenie po koya i da e aktsiya i tova e hubavo!
A HES e dobro predpriyatie i nie sme kupuvali oshte predi 7 godini. Vlojihme kym 50 000 kompensatorni zapisi v nego na vtorata vylna na masovata! E, koito pomni po kakva tsena se plashtaha togava na auktsiona veche znae kolko aktsii sme pridobili.
Uspeh na vsichki.
Аз да си кажа честно преди 7 години не бях чувал за тук но малко по-малко си се уча. Старая се ама много ме мързи да чета пък там е ключа. Не съм учил икономика и много неща са ми пълна мъгла.
Значи в случая се изказах неподготвен, за което се извинявам. Признавам си грешката. Лека и доходна на всички че бая отънях преди празниците но не съм слизал от никъде , и мисля че не сгреших.
Коментар
-
Nablyudavam pazara v BG ot mnogo godini. Tezi aktsii sa mnogo dobri. No az prosto se zayajdam s Impa, zashtoto i toi go pravi s horata i e dosta grub! Zashto? Nyama kak vsichki da sa na edno mnenie po koya i da e aktsiya i tova e hubavo!
A HES e dobro predpriyatie i nie sme kupuvali oshte predi 7 godini. Vlojihme kym 50 000 kompensatorni zapisi v nego na vtorata vylna na masovata! E, koito pomni po kakva tsena se plashtaha togava na auktsiona veche znae kolko aktsii sme pridobili.
Uspeh na vsichki.
Коментар
-
Ами да ти кажа хич не се паля даже но един човек по-долу ти каза че трябва да си бил тук година 2 че да знаеш картинката. И не ти обяснявам ти би трябвало да си усетил.
Разбира се че ако продадеш скъпо и купиш евтино ще се радваш, всеки иска да прави така, но ако си знаел какво ще стане..... Нали знаеш че като се обърне каруцата пътища много. Айде успех на всички и кураж, нищо не съм продал до сега само купувах
Коментар
-
Az nikoga ne sym tvyrdyal, che aktsiite sa losh! Ne! Obache ne moje da ne se syglasish, che kakto povecheto aktsii taka i tazi ima tsenova zaguba v sravnenie s tsenata predi 2 mesetsa. Koito togava gi e prodal i dnes gi be kupil izvlichashe pechalba. Celiya pazar se izsipa.
Predpriyatieto e mnogo dobro i prodava produktsiyata si ot Frantsiya do Indiya! Tova mai ne go pishe v otchetite im
Kefi me kak se palish, kak obyasnyavash na drugite, che pishat gluposti
Коментар
-
Re: ))
Първоначално изпратено от Finance111I sym chel i sym gledal pisaniyata na Impa obache me drazni, gadnoto mu dyrjane s drugite, i za tova se zayajdam i az s nego.
Haide kaji Impe, ako gi be prodal predi 2 mesetsa i dnes gi be kupil obratno, kolko da si spechelil? A
Коментар
-
Ам ати наистина си смешен бе. Импа ги има още от начало и не е краткосрочен както теб. Човека ги е взел на 0.30 лв със сплит-а включен тук. Ти си помисли какви глупости говориш и мисли преди да пишеш. Аз имах на тук на 4 лв след сплита, е вече няма от тях но винаги ще я уважавам тази акция. Беше ми първата с доверие и винаги ще е близо до сърцето ми
Коментар
Коментар