IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=inta53;1059681453]
    Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    скъпо малко ми се види

ЛОШОТО ПРИ ТЕБ Е , ЧЕ ТИ БЕШЕ СКЪПО И НА 14,50 та до 18,00
    но полека лека , ще се понаучиш кога да увеличаваш и кога да продаваш ! - Важното е , че навреме си почнал , а не като мен на 56г.
    Брех някой и до 56 години не се научиха кога да купуват и кога да продават Тук моят таргет е four кинта ...

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• [QUOTE=inta53;1059681453]
      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      скъпо малко ми се види

но полека лека , ще се понаучиш кога да увеличаваш и кога да продаваш ! - Важното е , че навреме си почнал , а не като мен на 56г.

ееееееееееее !

Стига ми Олимпиеца че се яде с мен!
      Продадох тук ..... наистина, оставих само М+С и то малко, за твоите стандарти!
      Сега мисля да купувам БРЕФ и СФИ, а като стигна таргета Стара Планина!
      Де да знам - може и да се извъртя
      Как си, никакъв не пишеш - и ти ли се разсърди нещо? ама тук всички са много чувствителни!!!

п.с. мамка им на Дипломат!!

Коментар

• [QUOTE=tony1975;1059681449]скъпо малко ми се види

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Тук ще видим ли днес резултати за 07,2014г. и прогнозни за август , позакъсняха като че ли ...
          скъпо малко ми се види
          не е ли по-добре Планината?
          Прости ми - знам че са ти любими!

Коментар

• Тук ще видим ли днес резултати за 07,2014г. и прогнозни за август , позакъсняха като че ли ...

Коментар

• Кобосче-капутче, на колко мислиш да продаваш тук и да повториш случката от синергоня
              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                кобосче-кап.....(както ти казва инта), изкълчиха ли те в синергона та си премести кеша точно тука
                Кога ти фали снегоринчето прецакано момченце ..старото избега на 1.6 с не малка печалбичка .......та ти си чакай при бат Бедо печалбите ..не се меси тук ....а де си го мести старото и в кои крачол си е нгова инвеститорска чичо Уоръновска работа
                ......а да и забравих ....тебе могат да та кълчат само при БАД БЕДО

Не е препоръка за ПК на ЦК на прецакани артии

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                  Интче чакам та на кота 4.50 да си пълниш интче понеже проспа тази седмица

кобосче-кап.....(както ти казва инта), изкълчиха ли те в синергона та си премести кеша точно тука
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

без коментар на твоЯт пет цифрен !
                    Интче чакам та на кота 4.50 да си пълниш интче понеже проспа тази седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      аз моя 5 cifren paket intche (6liferche) го имам на 2.40 average price ....ти му мисли като се наложида си получиш кошницата на 4.5
                      без коментар на твоЯт пет цифрен !

Коментар

Че не е лошо човече , как го разбра , като му стоят бисерите по седмица без да съм му дал и най малък повод ! А виж го сега , вдигна си мизата в галоп ...- а бе ще се научи
                        Според мен, не е разбрал какво му казваш, понеже и ги пишеш нещата малко по-сложно и завъртяно и понякога оставаш точки (не казвам че е лошо) Иначе предполагам, че е съгласен с което си му писал. Просто е било неадекватно в оня момент кобосчето, не е чело внимателно.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Земи му парите докато е топъл още. Не е лошо човечето ама късно се усети за хеса
                          Че не е лошо човече , как го разбра , като му стоят бисерите по седмица без да съм му дал и най малък повод ! А виж го сега , вдигна си мизата в галоп ...- а бе ще се научи

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                            Имам ама Синергон, Топливо и други (които още пълня), щото там има хляб, тук вече е изяден!
                            Ще проявя ясновидство и ще предположа, че имаш и:
                            Елтос, Енергоремонт, Хим... Познах ли!?
                            Допълни списъка, няма лошо
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                              Имам ама Синергон, Топливо и други (които още пълня), щото там има хляб, тук вече е изяден!
                              Пълни там и не ни занимавай с небивалици. Ако беше шехерезада е друго )))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

читайте-завидуйте както се казва ))
                                само ти ни липсваш сега, ами дано имаш хартии поне

Коментар

Working...
                                X