Първоначално изпратено от pumpkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПрепоръчвайки секси компании на хората, напоследък забравям Старата планина и дъщерните и, което е моя грешка - та ного години това ми бяха любимите акции - още щях да си имам Любовни послания, ако не бяха безобразните кафеджии, да им гангренясат ушите дано.
Но-о-о: пак може да проимам.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАко всички компании на борсата ни бяха като холдинга и дъщерните му, дори това управление на Тиквата нямаше да е проблем да вървим напред ! Успех и поздравления за ръководството !
Но-о-о: пак може да проимам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВие тук не закуска, ами обонамент за гурме ресторант сте платили предварително, и ви е припряно какви ще са резултатите следващия месец смешно е, ама като сте се преебали на тези цени Едно от балончетата на БФБ си е тук
-Ей "Соки" - донеси балончето , че го изпуснахме в петък , а в понеделника само ти си способно да го хванеш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци компанията си е тяхна все пак, а и банката си е тяхна..Ние сме добре посрещнати гоости..Можеш ли да ми посочиш по добри от тях на БФБНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНяма по- добър и коректен холдинг от ЦЕНХЛ
Иначе новината за дивидента тук е много добра.Last edited by precakanoto; 12.03.2016, 15:11.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво и на ХЕС.Няма по- добър и коректен холдинг от ЦЕНХЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКойто разбира тука се спира
Коментар
-
- Иес иес иес
-"Хидравлични елементи и системи АД (ХЕС) разпределя за целта 3 638 751 лв., като при 18 193 752 акции това е брутен дивидент от 0,2 лв. на ценна книга."
пп. и малко действия през последните 15 месеца
30,11,2014r. ********* **************** 11,03,2016г
14845x1,22195 =18140***HES *** 20780x1,651453= 34316
8840x2,10229 = 18584***M+C hidr*** 2780x0,00 =+13013Last edited by inta53; 12.03.2016, 13:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнениебегай от жабока и вземай тука да дигнеш малко и цената
Жабокът си е готин - дори да намаля малко от сегашните акции, ще компенсирам с новите привилегии - изчислил съм го.
Жабешката дивидентна доходност е 16.5%, Хесовата е 6.3%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХесовицата е готина - ще взема пак да се.
Коментар
Коментар