IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Само за да подхрана зависта на злобната П. ще призная , че е втора по тежест в порфейла ми и съм купува на нива 3,20-3,40 преди сплита.Абе има ли хапчета против завист и хейтванеДа ги пие

Тези нива Киро си бяха до началото на 2010г.
    А при сплита защо решиха болшинството та избягаха ,- ма как пък иначе да си си увеличиш дела ???

Коментар

• Хейтвай, завиждай и злобей, аз имам работа, ама джоба пак ще е празен

Коментар

Само за да подхрана зависта на злобната П. ще призная , че е втора по тежест в порфейла ми и съм купува на нива 3,20-3,40 преди сплита.Абе има ли хапчета против завист и хейтванеДа ги пие
        защо си се афектирал така Кире, нещо ядосва ли те !? )))) Нали ти е втора по тежест, нямаш причина да се превъзбуждаш)))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Само за да подхрана зависта на злобната П. ще призная , че е втора по тежест в порфейла ми и съм купува на нива 3,20-3,40 преди сплита.Абе има ли хапчета против завист и хейтванеДа ги пие

Коментар

Колко имаш 100 бройки ли.Стискай кеша на 0,00% да не стане нещо, че ще умреш от страх
            тц, "ного" повече от 100)))
            надявам се, че не завиждаш сега)))
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Тази е една от най-добрите папири според мен в момента на бфб, и се чудя, на тези които се набиха заради дивиденти из разни други папирки - дали там им излиза математиката с по-голям дивидент!?!?))) Според мен - не им излиза))))

Аз това го заявих и показах отношението си към тази компания, въпреки че от мен нищо не зависи в развитието И, аз я избрах в инвестиционното си начало и следя с интерес прозренията Ви.
              Това не пречи да не изпускам от око аварийният или хеликоптерния вариант ...за предпочитане е ниският полет естествено

Коментар

• Колко имаш 100 бройки ли.Стискай кеша на 0,00% да не стане нещо, че ще умреш от страх

Коментар

• Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
                  След час започва общо събрание на акционерите, гласуване и за дивидент, който беше 6% към сегашни цени
                  Тази е една от най-добрите папири според мен в момента на бфб, и се чудя, на тези които се набиха заради дивиденти из разни други папирки - дали там им излиза математиката с по-голям дивидент!?!?))) Според мен - не им излиза))))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• След час започва общо събрание на акционерите, гласуване и за дивидент, който беше 6% към сегашни цени

Коментар

• Голям интерес тук днес. Дали има някакви новини конито още не знаем

Коментар

• Откъде такава активност днес!?!?
                        Мислех, че позицията е заспала. 6-то място при най-оборотните дружества. Предполагам,.че вече и импето се е усетил че тукашния дивидент е само 1% по-малко от най-дивидентната златна жаба в императорския портфейл... е да, нормално, защо му е да се набива там, в безидейно към перспективи дружество само със залъгалките за "привилегировани" (на който главницата им пада с по-голям% от дивидента) или "облизвации" със закотвена доходност... Свестните дружества на пръсти се броят вече, нали така Импи!?))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                          на коя дата беше ОСА-то тук? питам във връзка с небезизвестния ден на инвеститора 8 юни

не успях да се ориентирам на страницата на CENHL

благодаря предварително

14.06.2016 13:30 Хидравлични елементи и системи АД Общо събрание на акционерите

ето тук -http://www.investor.bg/news/index/44/3/?from_date=2016-05-31

Коментар

• на коя дата беше ОСА-то тук? питам във връзка с небезизвестния ден на инвеститора 8 юни

не успях да се ориентирам на страницата на CENHL

благодаря предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
                              Сори, vendetta89, оправено е!
                              http://www.sphold.com/predpriyatia/h...enti-i-sistemi
                              Сега ще редактирам и останалите страници...
                              Сайтът на холдинга е нов, приемам всякакви бележки.
                              Здравейте, г-н Митанкин,

В сайта на Стара Планина Холд липсва информация за Славяна АД.

Коментар

• Благодарим за изчерпателната информация.

Коментар

Working...
                                X