Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе: аз имам работа тука "само" от Трета година.
Е как можа да не сметнеш , че тук е по доходно от жябата, и се исули още 8-9лв.
В края на август ще пусна контра на портфейла който показах ~29,08,2014г преди почивката с Форти ! - да си свериш часовника
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТи нямаш работа тука !
Остави ни да се порадваме на преоткриването на тази позиция , ходи бери
жабоци и ручи само задните бутчета , другото е фира !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим: може да си взема още малко.
Ти нямаш работа тука !
Остави ни да се порадваме на преоткриването на тази позиция , ходи бери
жабоци и ручи само задните бутчета , другото е фира !!!
Коментар
-
Я да дръпнем темата малко напред
Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол
Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец юни 2016 година – брутна печалба в размер на 357 хил. лева и с натрупване от началото на годината 3082 хил. лева. Предприятието отчита продажби за месец юни в размер на 4152 хил. лева и с натрупване от началото на годината 25374 хил. лева, с което достига ръст от 11,31% в сравнение с първото полугодие на 2015 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец юли 2016 година в размер на 3620 хил. лева, с което ще достигне ръст на продажбите с натрупване от началото на годината 12,95% в сравнение със същия период на миналата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеПогледни фин. приходи и разходи от отчета за 1Q2016 - може да ти е от полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНяма нужда да съдействам, на мен ми продаде елана, може да е някой техен далновиден клиент, а може и да не, все тая
Е същия ми изпълни две търсения "сутрин рано" и накрая кобусар ми ги взе през почти дивидента - все хубави неща !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСъдействай и утре да я сдрусат тая не ликвидната
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениенеескдивидентна, - някой може да си е заплюл тази дата за да избуши, И без това не е от ликвидните, падна като круша ...
Съдействай и утре да я сдрусат тая не ликвидната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо това се изтърси по задник? Да не е ексдивидентна дата веч?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеСмятай бе Импе. ОСА-то беше на 14.06.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеБеше -10 сега станала -12 на какво се дължи ...
И то при ръст на продажбите
Коментар
Коментар