IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Е как можа да не сметнеш , че тук е по доходно от жябата, и се исули още 8-9лв.
    В края на август ще пусна контра на портфейла който показах ~29,08,2014г преди почивката с Форти ! - да си свериш часовника
    Добро идея: хайде пак да рисуваме колелца.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Хе-хе: аз имам работа тука "само" от Трета година.

Е как можа да не сметнеш , че тук е по доходно от жябата, и се исули още 8-9лв.
      В края на август ще пусна контра на портфейла който показах ~29,08,2014г преди почивката с Форти ! - да си свериш часовника

Коментар

Ти нямаш работа тука !
        Остави ни да се порадваме на преоткриването на тази позиция , ходи бери
        жабоци и ручи само задните бутчета , другото е фира !!!
        Хе-хе: аз имам работа тука "само" от Трета година.

Коментар

Аферим: може да си взема още малко.

Ти нямаш работа тука !
          Остави ни да се порадваме на преоткриването на тази позиция , ходи бери
          жабоци и ручи само задните бутчета , другото е фира !!!

Коментар

• Аферим: може да си взема още малко.

Коментар

• В топ 3 ми е по сила в портфейла

Коментар

• браво!

Коментар

• Я да дръпнем темата малко напред

Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол

Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец юни 2016 година – брутна печалба в размер на 357 хил. лева и с натрупване от началото на годината 3082 хил. лева. Предприятието отчита продажби за месец юни в размер на 4152 хил. лева и с натрупване от началото на годината 25374 хил. лева, с което достига ръст от 11,31% в сравнение с първото полугодие на 2015 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец юли 2016 година в размер на 3620 хил. лева, с което ще достигне ръст на продажбите с натрупване от началото на годината 12,95% в сравнение със същия период на миналата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                    Погледни фин. приходи и разходи от отчета за 1Q2016 - може да ти е от полза.
                    Да мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                      Няма нужда да съдействам, на мен ми продаде елана, може да е някой техен далновиден клиент, а може и да не, все тая

Е същия ми изпълни две търсения "сутрин рано" и накрая кобусар ми ги взе през почти дивидента - все хубави неща !

Коментар

Съдействай и утре да я сдрусат тая не ликвидната
                        Няма нужда да съдействам, на мен ми продаде елана, може да е някой техен далновиден клиент, а може и да не, все тая

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                          неескдивидентна, - някой може да си е заплюл тази дата за да избуши, И без това не е от ликвидните, падна като круша ...

Съдействай и утре да я сдрусат тая не ликвидната

Коментар

Защо това се изтърси по задник? Да не е ексдивидентна дата веч?
                            неескдивидентна, - някой може да си е заплюл тази дата за да избуши, И без това не е от ликвидните, падна като круша ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                              Смятай бе Импе. ОСА-то беше на 14.06.
                              Не помня датите на сборищата, на които не пъкнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                                Беше -10 сега станала -12 на какво се дължи ...
                                И то при ръст на продажбите
                                Погледни фин. приходи и разходи от отчета за 1Q2016 - може да ти е от полза.

Коментар

Working...
                                X