IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Получени и инвестирани веднага у немско !
    Ааа, не е много патриотично

Коментар

• Получени и инвестирани веднага у немско !

Коментар

• Браво на ХЕС..Много са точни..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Само аз ли виждам ,- туй що чаках после утре???

-Ха Наздравеее... и Сполай Ви !!!
          Напълни касичката ли ? Да взема и аз да отворя платформата да видя какво е положението ! Наздраве Инта !

Коментар

• Само аз ли виждам ,- туй що чаках после утре???

-Ха Наздравеее... и Сполай Ви !!!

Коментар

Инта, все такива благи вести да носиш ! Номер едно е в портфейла ми !
              Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Здравко, и на ми е номер 1.. Браво Инта..
              Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Вече съжалявам че не се дотътрих на ОСА...
              И на мен ми е номер 1, естествено. Инта, вместо да ходиш на ОСА, да вземеш да ни сбереш нявгаш...

Коментар

• Широка гама от 2, 3 и 5 осни, високо прецизни CNC машини на японската фирма MAZAK обезпечават най-доброто качество на компактни детайли като: бутала, затвори, дъна, интегрирани клапанни блокове, захранващи блокове и др.

Почистването и премахването на заусенъци на стругованите и фрезовани детайли е от изключителна важност за понататъшната надеждна работа на хидравличните цилиндри. За тази цел, освен обичайните измиващи машини, ХЕС използва TEM-машина (термично енергиен метод) на фирма KENNAMETAL Extrude Hone. Термично-енергийният метод представлява изгаряне на газ метан в херметизирана камера под налягане, при което получаващата се окисидираща реакция премахва острите ръбове, стружки или скрити замърсявания от машинно обработените компоненти.

Секторът за производство на компактни детайли, който е разположена на територия над 5000 m2 разполага също и с напълно автоматизирана система, включваща: склад за материали, товарен / разтоварен манипулатор и ленто-отрезни машини.

Коментар

Вече съжалявам че не се дотътрих на ОСА, със сигурност имаше какво да питам, видя и науча за тези ръстове...
                  понякога съм за тояга, то верно не ми се пътува..., ама пък чак по веднъж годишно, а минаха май повече от три
                  - си е резил

А има защо!!!

https://www.hes.bg/c/aksialno-butalni-izdeliya-abhiz-2
                  АКСИАЛНО-БУТАЛНИ МОТОРИ

Last edited by inta53; 20.06.2022, 17:31.

Коментар

• Здравко и на ми е номер 1.. Браво Инта..

Коментар

И все по високо и все по богат...

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                      13:38
                      "Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец май 2022 година в размер на 7 436 хил. лева, което представлява ръст на приходите от продажби за първите пет месеца на 2022 г. от 42.13 % в сравнение със същия период на 2021 година.
                      Неокончателният финансов резултат за май 2022 година е брутна печалба в размер 893 хил. лева и 5160 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                      Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец юни 2022 година в размер на 9365 хил. лева, при което ръстът на продажбите с натрупване от началото на годината ще достигне 43.46 % в сравнение със същия период на миналата година."

Коментар

• И все по високо и все по богат...

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                        13:38
                        "Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец май 2022 година в размер на 7 436 хил. лева, което представлява ръст на приходите от продажби за първите пет месеца на 2022 г. от 42.13 % в сравнение със същия период на 2021 година.
                        Неокончателният финансов резултат за май 2022 година е брутна печалба в размер 893 хил. лева и 5160 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                        Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец юни 2022 година в размер на 9365 хил. лева, при което ръстът на продажбите с натрупване от началото на годината ще достигне 43.46 % в сравнение със същия период на миналата година."
                        Last edited by inta53; 20.06.2022, 16:13.

Коментар

• Браво Здравко..Отдавна съм се спрял тук и в МЦХ..

Коментар

• "Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец април 2022 година в размер на 7 869 хил. лева, което представлява ръст на приходите от продажби за първите четири месеца на 2022 г. от 40.34 % в сравнение със същия период на 2021 година.
                            Неокончателният финансов резултат за април 2022 година е брутна печалба в размер 1231 хил. лева и 4267 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                            Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец май 2022 година в размер на 7450 хил. лева, при което ръстът на продажбите с натрупване от началото на годината ще достигне 42.18 % в сравнение със същия период на миналата година."

Който разбира тука се спира !

Коментар

догодина към 0,45нето
                              Натам вървят нещата, от твоята уста в божиите уши ! Добра защита от инфлацията !

Коментар

0.2945лв. чисти, старт 07.07

догодина към 0,45нето

Коментар

Working...
                                X