IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    повтарям го направо и тук, за улеснение на играчите

А теб да ти открехна джама;- веднага слизаш с три стъпала на "Съобщения"та и поглеждаш какво е било преди годинка време!
    Ето ти го сготвено за сега!

-". Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2016 година в размер на 3800 хил. лева. Очакваме да приключим десетте месеца с ръст на продажбите от 9,56% при 35550 хил. лева за същия период през 2015 година."

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
      Готово, Инта! Преди 10 минути...
      БЛАГОДАРЯ ! - познай къде се бях скрил,- в мазата при буренцето, трябва и да се разбъркват, а позицията си я браня!!!

Коментар

Ей това се казва ДВИ , винаги на поста си и готов !
        Поздрави и успехи !

Коментар

• Вътрешна информация Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2017 година – брутна печалба в размер на 369 хил. лева и с натрупване 4197 хил. лева от началото на годината. Ръстът на брутната печалба е 15,78% в сравнение със същия период на 2016 година. Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец септември 2017 година в размер на 4696 хил. лева и с натрупване от началото на годината 41232 хил. лева, което представлява ръст от 17,31% на годишна база. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2017 година в размер на 5200 хил. лева, с което очакваме общия ръст на продажбите да достигне 18,82% в сравнение със същия период на 2016 година.
          повтарям го направо и тук, за улеснение на играчите
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

+1 Браво за резултатите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Това изпреварване от Елхим и Б. роза на месечен бюлетин е за първи път!
              Ха да видим що ли ни е приготвил ХЕСа ... Г-н Митанкин да не сте сменили "караула" вече?

Коментар

• Това изпреварване от Елхим и Б. роза на месечен бюлетин е за първи път!
                Ха да видим що ли ни е приготвил ХЕСа ... Г-н Митанкин да не сте сменили "караула" вече?

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение

Интересно разсъждение и може би много близо до истината. Само лично мнение.

Кво ли мен остана веке? Да поседам и да спомням туй що дъх и сърце запрело е в арно време!
                  Ала тупа йоще през стендове, а и сака да забразди и да сопре в убав кяр с дъх запрян!
                  Все си е кеф и за старо и за младо, есен да засеш летос да прибереш, а пък за доидба - подкарвач си трябва!

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                    Инта, пак ми трябва компас за твойте постове...
                    Бъди здрав
                    Инта отново е поетично-лирически настроен, но този път е доста конкретен и прям... "от поточето парично, вадичка прилична в мелничката бих отбил!"
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

O, дрът съм само на години и опит нямам, ала се питам дали не е упражнение на някой като мен с 26К да сбира стадото за завиден деветмесечен престоящ резултат? АЛАаа... - Отговорът бавно стъпя и не го е ене за мойте интАцетовите вълнения!
                      Да бях кат вази млад, с бизнес дет съм и въртял от поточето парично, вадичка прилична в мелничката бих отбил!
                      Интересно разсъждение и може би много близо до истината. Само лично мнение.

Коментар

• Инта, пак ми трябва компас за твойте постове...
                        Бъди здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                          Вие тук не сте ли чули че трябва минавате у кеш. Айде малко по-сериозно. Продайте нещо.

O, дрът съм само на години и опит нямам, ала се питам дали не е упражнение на някой като мен с 26К да сбира стадото за завиден деветмесечен престоящ резултат? АЛАаа... - Отговорът бавно стъпя и не го е ене за мойте интАцетовите вълнения!
                          Да бях кат вази млад, с бизнес дет съм и въртял от поточето парично, вадичка прилична в мелничката бих отбил!

Коментар

• Вие тук не сте ли чули че трябва минавате у кеш. Айде малко по-сериозно. Продайте нещо.

Коментар

ЗАВИДЕН АПЕТИТ
                              Ами така се прави, а не като някои други елементи дето гледат само от писане да го докарат

Коментар

• ЗАВИДЕН АПЕТИТ

Коментар

Working...
                                X