Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
да ти е сладко и за сина да оставиш!
До тук бяхме в известното,- очакванията са за 1/2 годишен зор!
Да видим на къде ще тръгне гемията, че и съперничката и!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОпа опа - станала тя че и придошла е реката!!!
Два дана по рано! - да е на хаир и месечния да подранят , че що не и с отчета- размечтах се пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Доволен съм - браво!
Догодина +20%
-И комшийката и комшийкатаи от нея трябва да си доволен!!!
пардон, ще си доволен!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДа повдигнем малко темата, че тя ми е като лична , зер ако го не сторя в забвение е горката!
А го ич не заслужава, - снякои дребни кусури, но знае ли човек- може и присадени да са!
-" На ОСА е гласуван дивидент за 2017 г. в общ размер на 4002625 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.22 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.209 (само за акционери физчески лица) лв."
С начална дата на изплащане 20,07,2018г.
Догодина +20%
Коментар
-
Да повдигнем малко темата, че тя ми е като лична , зер ако го не сторя в забвение е горката!
А го ич не заслужава, - снякои дребни кусури, но знае ли човек- може и присадени да са!
-" На ОСА е гласуван дивидент за 2017 г. в общ размер на 4002625 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.22 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.209 (само за акционери физчески лица) лв."
С начална дата на изплащане 20,07,2018г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнениеТочно -8,3%. Обяснението - до края на седмицата в междинния доклад.
ЗДРАВЕЙТЕ г-н Митанкин,
На първо четене предположих, че са разсрочените 40% тантиеми от минали години, но и мн. др. разходи са възможни.
В тази връзка за да не правим такива не основателни догадки, може ли въпросните разплащания да се докладват в отделно перо в отчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение-8% за q1
може би г-н Митанкин трябва да поясни защо е така
Коментар
Коментар