IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито на търпеливите и съответно печелившите с тази позиция! Все пак си струва човек да има едно наум с нея.

Коментар

• Вече не притежавам акции от това дружество. Жалко!!!

Коментар

• E, целувам ви ръка госпожо Съни и казвам едно големо мерси за пожеланието, и вас да ви радват вашите акции

Коментар

• Ветре, верно си е на място, щом пазарът си я е наместил там))))))
          Много радости да ви носи и повече да скача)

Коментар

• Па що й е на цената Съни, съвсем си е на место Па тая на моста е толкова исфантазирана и пак и се радвате ! Не ни отнемайте радостта де, нема само вий да скачате от радост по високите мостове

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
              Да не стане като с пампото - яхо, яхо и после ихууууу
              Бльъ - пампоровиците паднаха по технически причини - заради сръпският климат.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И аз съм от тия дето се ядосват що като си стоеше на 10лв Хес-а не си купих, ама нейсе)))
                Само сега ми е интересно каква "новина" е очакваното продължение на договора с основния клиент?Или сте се колебаели...че няма да се случи ... тогава и 10 щяха да са много)))Иначе си е добро дружеството, ама и цената му.....

Коментар

• Новината не е чак толкова добра за такива фундаментални промени.
                  Я па мисла не че е добра ами повече от добра Специално за тва дружества по-убава неможе и да бъде, тва е 6++

Коментар

• Май тук доста хора закъсняха с покупките и сега им е криво. Да не стане така, че да купувате на 20лв. Така, че опичайте си акъла и си помислете дали все пак да не си вземете поне малко, а ако падне тогава да допълните.

Коментар

• Добри приходи, но без растеж последната година. Дълг превишаващ над два пъти собствения капитал в следствие впечатляваща рентабилност на собствения капитал и не особена на приходите.

Коментар

• Който е продал рано сутринта, ще е на далавера. Новината не е чак толкова добра за такива фундаментални промени. Утре ще върне до 15 лева, а до края на другата седмица пак ще е под 14.

Коментар

• Да не стане като с пампото - яхо, яхо и после ихууууу
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Все едно - новината се отразява Яхооооо... :-)
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хакинен и аз си продадох MCH-тата на 7.45 пък виж ги сега, така че здраве да е, сигурен съм че си направил приличен профит А тук няистина мисля, че се поизсилихме. Очаквах така 10 макс 15% до около 15 лв ама без да се знае какъв е договора аз съм пас за сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                Пфууу как проспах новината и си дадох HES-четата за без пари

Ха-хаха , това човече е мноо яко. Не се притеснявай, на всеки се случва! И мен много ме е яд така като правя. Ще има и корекцийка...
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X