IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noko6
    Първоначално изпратено от kaputov
    колко ще са акциите,които ще се търужат на БФБ?Само тези от ИПО-то или и ма и други обикновени акции?
    В проспекта май пишеше,че само тези от ИПОто 6те се търгуват на БФБ.И как ли ще стане това.....
    какви са тези глупости дето ги пишете?! Много ясно че на БФБ ще могат да се търгуват всички акции - 130 млн. броя след ИПО-то
    И ТИМ си казаха че ако има интерес на борсата ще продават от тяхните 120 млн. броя

п.с. не бъркайте със заложните къщи - там има обикновени и превилигировани

Коментар

• Бихте ли споделили къде може да се прочете проспекта на дружеството. Предварително благодаря!

Коментар

• излезе ли новина кога е IPO-то???[/i]
        не е препоръка!!!

Коментар

• DonKarlose, 3.09 лв. по- му прилягат, но какво да се прави - борса. Евроинс, като пускаха акции последния път, си бяха харесали 3,30

Коментар

• Вярно, че не се изразих много правилно, но поне разбрах какви са настроенията. Това целях.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov
              колко ще са акциите,които ще се търужат на БФБ?Само тези от ИПО-то или и ма и други обикновени акции?
              В проспекта май пишеше,че само тези от ИПОто 6те се търгуват на БФБ.И как ли ще стане това.....

Коментар

• Кефи ли ви визията на статията във в.Пари под заглавие "Химимпорт идват". Напрао се плашим ...А пък за вчерашнта снимка от първа страница да не говорим. Леле, леле.....

Коментар

• На който му е скъпо да не купува а да стои отстрани и да гледа, какво сложно има. Аз лично мисля да взема

Коментар

• Първоначално изпратено от donCarlos
                    Дайте малко да коментираме и цената - 4лв. как ви се вижда. На мен лично ми се струват много. 4 пъти над ниминала. Че е добро дружество - добро е, ам пък такава спекула.
                    Това е наистина весело :-)

Коментар

Дайте малко да коментираме и цената - 4лв. как ви се вижда. На мен лично ми се струват много. 4 пъти над ниминала. Че е добро дружество - добро е, ам пък такава спекула.
                      VPLOD = 320 X НОМИНАЛА
                      HDPAT = 148 X НОМИНАЛА
                      ODES = 140 X НОМИНАЛА
                      ALB = 80 X НОМИНАЛА
                      SOFBT = 78 X НОМИНАЛА
                      BLABT = 75 X НОМИНАЛА И Т.Н.

а за това какво ще кажеш? Ако се гледаше този коефициент всички щяхме да купуваме Химко = 0.05 х НОМИНАЛА

Коментар

Какво общо има номинала? ODES се търгува близо 140 пъти над него. Това прави ли го "такава спекула"?

Коментар

• Дайте малко да коментираме и цената - 4лв. как ви се вижда. На мен лично ми се струват много. 4 пъти над ниминала. Че е добро дружество - добро е, ам пък такава спекула.

Коментар

• колко ще са акциите,които ще се търужат на БФБ?Само тези от ИПО-то или и ма и други обикновени акции?

Коментар

• Pana, датитe са така, имах предвид, все пак, като ще излизат на борсата и датата е след седмица кажи-речи, нека пуснат едно съобщение, да го видим черно на бяло в Кобосите, а не да тълкуваме дали "до" тр. да се чете "от" или подобни. То не, че който се интересува не знае, но все пак, да има светлина по въпросите

Коментар

• Начало на подписката 07.09.2006
                                Край на подписката 20.09.2006
                                Изпращане на потвърждение до инвеститорите, относно броя акции, които имат право да получат До 27.09.2006
                                Връщане на надвнесени суми в случай на свръхзаписване До 28.09.2006
                                Регистрация на акциите от увеличението на капитала в Централен депозитар (след вписването на увеличението на капитала в Търговския регистър) До 10.10.2006*
                                Получаване на депозитарните разписки До 24.10.2006*
                                Въвеждане на акциите на “Химимпорт” АД за търговия на “Българска фондова борса- София” До 31.10.2006*

* Прогнозни дати

Коментар

Working...
                                X