If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
колко ще са акциите,които ще се търужат на БФБ?Само тези от ИПО-то или и ма и други обикновени акции?
В проспекта май пишеше,че само тези от ИПОто 6те се търгуват на БФБ.И как ли ще стане това.....
какви са тези глупости дето ги пишете?! Много ясно че на БФБ ще могат да се търгуват всички акции - 130 млн. броя след ИПО-то
И ТИМ си казаха че ако има интерес на борсата ще продават от тяхните 120 млн. броя
п.с. не бъркайте със заложните къщи - там има обикновени и превилигировани
Кефи ли ви визията на статията във в.Пари под заглавие "Химимпорт идват". Напрао се плашим ...А пък за вчерашнта снимка от първа страница да не говорим. Леле, леле.....
Дайте малко да коментираме и цената - 4лв. как ви се вижда. На мен лично ми се струват много. 4 пъти над ниминала. Че е добро дружество - добро е, ам пък такава спекула.
Дайте малко да коментираме и цената - 4лв. как ви се вижда. На мен лично ми се струват много. 4 пъти над ниминала. Че е добро дружество - добро е, ам пък такава спекула.
VPLOD = 320 X НОМИНАЛА
HDPAT = 148 X НОМИНАЛА
ODES = 140 X НОМИНАЛА
ALB = 80 X НОМИНАЛА
SOFBT = 78 X НОМИНАЛА
BLABT = 75 X НОМИНАЛА И Т.Н.
а за това какво ще кажеш? Ако се гледаше този коефициент всички щяхме да купуваме Химко = 0.05 х НОМИНАЛА
Какво общо има номинала? ODES се търгува близо 140 пъти над него. Това прави ли го "такава спекула"?
Pana, датитe са така, имах предвид, все пак, като ще излизат на борсата и датата е след седмица кажи-речи, нека пуснат едно съобщение, да го видим черно на бяло в Кобосите, а не да тълкуваме дали "до" тр. да се чете "от" или подобни. То не, че който се интересува не знае, но все пак, да има светлина по въпросите
Начало на подписката 07.09.2006
Край на подписката 20.09.2006
Изпращане на потвърждение до инвеститорите, относно броя акции, които имат право да получат До 27.09.2006
Връщане на надвнесени суми в случай на свръхзаписване До 28.09.2006
Регистрация на акциите от увеличението на капитала в Централен депозитар (след вписването на увеличението на капитала в Търговския регистър) До 10.10.2006*
Получаване на депозитарните разписки До 24.10.2006*
Въвеждане на акциите на “Химимпорт” АД за търговия на “Българска фондова борса- София” До 31.10.2006*
Коментар