IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако не се лъжа печалбата на акция е 1лв за 2005, едва ли ще остане на 4лв. скоро ще е над 10лв може би до пролетта

Коментар

• Само с представите ще си останеш xkm, ще ги дават и на 40 стотинки акциите само да има кой да ги вземе

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
        Глупости говориш ... Представи си ако процента на удовлетворяване е 25-30-40% на какви нива ще се провежда вторичната търгвия - над 6 лева
        Поне на толкоз.

Коментар

• niakoi ima li veche po konkretna ideia po kolko akciiki shte ni dadat?

Коментар

• Глупости говориш ... Представи си ако процента на удовлетворяване е 25-30-40% на какви нива ще се провежда вторичната търгвия - над 6 лева

Коментар

• Явно след регистрацията на емисията още дълго ще може да се купува на 4 лв.Все пак 117 М са си сериозна бройка.Дано само не ги пуснат под 4 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                Първоначално изпратено от рибаря
                ще разпределят още акции.Това не Ви ли прилича на пирамида?
                Дай Боже всекиму такава пирамидка:-))))

КОМУ?
                КОЙТО Я СЪЗДАВА ИЛИ КОЙТО СЕ НАБУТВА?

Коментар

• Първоначално изпратено от рибаря
                  Дай Боже всекиму такава пирамидка:-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от рибаря
                    НЕ Кой не се е вклююючиииил

Коментар

• ще разпределят още акции.Това не Ви ли прилича на пирамида?

Коментар

• съгласно Проспекта могат да разпределят до 1 950 000 от притежаваните от мажоритарния акционер акции, но не и повече от това.

.....В случаите на свръхзаписване на акции и/или единствено по негова преценка, основният акционер на Дружеството има правото и възнамерява да разпредели между инвеститорите допълнително до 1 950 000 броя от притежаваните от него издадени преди увеличението (стари) акции, представляващи до 1.5% от капитала след увеличението....

Не може да увеличават допълнителния брой акции. Нарушават условията на ИПО-то.

Коментар

• "Химимпорт" увеличи допълнителните акции, които може да разпредели на определени инвеститори при свръхзаписване на книжата от първичното публично предлагане, което приключи в сряда. Решението за това е взел основният акционер на дружеството - "Химимпорт инвест", заяви Александър Керезов, заместник-председател на управителния съвет на "Химимпорт".
                          http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=283373

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                            Изпълнение на заявки 25-30 %!! )))))))))) с 90% сигурност )

Знаещ защо си ми мислиш , че има толкова малко свободни пари ?)))))
                            Аз като видях хора нечували що е акция да записват и то със сериозни суми се уплаших , че и под 20% може да падне))))))
                            Прав си и аз така чух от моя брокер на когото имам пълно доверие.

Коментар

• Изпълнение на заявки 25-30 %!! )))))))))) с 90% сигурност )

Знаещ защо си ми мислиш , че има толкова малко свободни пари ?)))))
                              Аз като видях хора нечували що е акция да записват и то със сериозни суми се уплаших , че и под 20% може да падне))))))
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Изпълнение на заявките между 50% и 70%
                                МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X