Скромното ми мнение, е че е твърде недалновидно да се продава под 10 лева. Надявам се продаващите скоро да го осъзнаят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
nevermind
znam, no me pritesnqma malko fakta, 4e imenno tezi (na TIM) pozicii sa podlojeni v momenta na natisk.
spored men vuprosut e na koi dokolko idokoga shte mu izdurjat nervite da prodava sega i posle koga li da kupuva.
ako predpostavkite za razpodajbite sa predstoqshtoto uveli4enie pri Eurohold, predstavqneto mu, kakto i tova na Euroins i CCB(razprodajbite dnes bqha mnogo trevojni) v London, to togava NAI-INTERESNITE subitiq tepurva predstoqt.
----------------------------------------------
Монбат, Еврохолд, Евроинс и ЦКБ се представят в Лондон
02.03.2007 18:28
На международната конференция „Представяне на българския бизнес на Британския капиталов пазар 2007 г.”, която ще се проведе от 6 до 8 март в Лондон, ще бъдат представени Монбат АД, Еврохолд България АД, „Евроинс” АД, „Енемона” АД, Агрия АД, UniCredit Bulbank, Централна кооперативна банка, Бул Тренд Брокеридж, София Интернешънъл Секюритиз, ОББ, Либра, Адвокатска кантора „Точева и Мандажиева”, Агенция за инвестиции и консултации АД, съобщиха за Investor.bg от Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България.
Председател на Конференцията ще бъде проф. Димитър Иванов – Икономически съветник на президента на България.
Към настоящия момент участие са заявили над 60 компании, някои от които: Prise Waterhouse Coopers, EBRD, Merrill Lynch, Citigroup, CA IB, Investor Relation Society, Coghill & Beery, Credit Suisse, IG Markets, JPMorgan, UK Trade & Investment, Norvik Banka, Evolution, Auctor Capital Partners Limited, Auctor Capital Partners Limited, DRUM Risk Management, Firebird Management, Plaza Holding, Firebird Management, Nomura International, Morgan Stanley, Eversheds, Mobsby Associates, AURA Net work Corporation, Sanderson Weatherall, AXA Group, Societe Generale Corporate & Investment Banking и др.
Международната конференция се организира за втора поредна година от британската консултантска компания Financial Services for Eastern Europe, български съорганизатори на мероприятието са Асоциацията на индустриалния капитал в България и Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България. И тази година Конференцията се подкрепя от Българското посолство в Лондон.
Коментар
-
nevermind
abe mai dnes (ne znam za cqlata sedmica) po po4ti vsi4ki pozicii na TIM ima MNOGO seriozni spuskove.
vidqhte li i CCB kakvo napravi?
Коментар
-
Защото е лесно да извадиш пари от ликвидна позиция и да ги прехвърлиш на друго място,където очакваш по-бърз разтеж.Очакванията са едно ,фактите-друго.Сега офанзивата е ясна.Нека мине и тоя зор,после всичко ще си отиде на мястото.Нагледал съм се на такива моменти,всяко чудо за три дена ,нашето за два.
Коментар
-
Цента падна с 5% и всички почнаха да се паникьосват и да хленчат. Като сте такива паники защо никой не се паникьоса като цената скочи с 287,5% до мкаса 11,50. Не се ли замислехте че след такав скок ще има корекция. Аз си го мислех но не очаквах да е толкова скоро колкото другите форумци прогнозираха.
Коментар
-
съни(тя) Пуснато на: 10:13:29 ч. | 05.03 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Zelen, правата за нищо ги нямаш при PETHL))
Е аз наистина съм зелен, затова (даже не знам как да те цитирам та те копирах) . ама все пак правата не са фиксирани.
И като цената е 13 защо не пуснат новите акции на 9-10 та да не връщат назад ?.
Та това ми беше аналогията, ама аз съм от съвсем новите, така че не ми се връзвайте на идеите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от Han KrumАбе световните борси падат, нормално е и тука да има трусове, нашата борса да не е на луната...i vse pak panikata obzema na6ite neopitni investitori
No tova e dobre za men, teb i drugi igra4i, za6toto taka se pravqt pari s postoqnstvo i turpenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от Han KrumАбе световните борси падат, нормално е и тука да има трусове, нашата борса да не е на луната...i vse pak panikata obzema na6ite neopitni investitori
No tova e dobre za men, teb i drugi igra4i, za6toto taka se pravqt pari s postoqnstvo i turpenie
Коментар
Коментар