IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• vhk, какви са тия глупости дето твориш отново? Ако не ти харесва цената на някое дружество, просто не го купуваш - чакаш го да падне, ама се съмнявам да се сбъднат мечтите ти Или играеш някъде по света за 10% годишна доходност ))
    Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Momcheta i momicheta, realnata cena na edin aktiv e pazarnata cena (cenata opredelena ot pazara), a ne tazi cena, opredelena ot sobstvenite ni ili nechii drugi izchisleniq.
      Някои отдавна беше казал 4е на Уолстриит всио4ки следят цените а не стойностите.Та за да определим стоиноста на една акция се ръководим от сегашните и о4акваните бъдещи приходи.

Коментар

• Momcheta i momicheta, realnata cena na edin aktiv e pazarnata cena (cenata opredelena ot pazara), a ne tazi cena, opredelena ot sobstvenite ni ili nechii drugi izchisleniq.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
          Първоначално изпратено от fatvili
          Значи Хим от 4 лв. на 10 лв. е надуване от нас ??? Ми то тва не е ли пазар не се определя от търсенето бре ???
          Повтарям те са хората с вярна представа за активите а пазара е една изпълнена с свръх о4аквания тълпа.
          javno se 4uvstva6 nazna4en za prorok koito da povede tulpata vuv vjarnata posoka t.e. kum predpriatiata v koito ima6 akcii.))

az sum dulgosro4en v CHIM- nito ikonomi4eskata, nito politi4eskata
          koniunktura mi podskazvat 4e akciata 6te pada.

Коментар

• VHK dali da ne podpishem edin dogovor za razlika? Ti si pesimist az optimist vsi4ki ste bydat dovolni. Ste pitam juristite v Bylgarija kak da go oformim.

Коментар

Вижте и фундамента пе4алба 22 ст на акция....
              ???!!?!?! Бива си те в сметките Малее, колко се разводни тая тема не е истина
              ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
                Айде себе си ще сложа в ТЪЛПАТА ... зелен съм като шампоан Зелена Ябълка ама всички тука да ги наричаш тълпа глупаци /макар че не си казал пряко то се разбира от контекста/ малко ми е хард !
                Отделните иддивиди могат да бъдат разли4ни но събрани заедно те се държат като тълпа тоест емоционално примитивно и гешат добрия инвеститор трябва да игнорира поведението на тълпата за да пе4ели -има доста литература по въпроса .

Коментар

Повтарям те са хората с вярна представа за активите а пазара е една изпълнена с свръх о4аквания тълпа.
                  vhk, po tvoqta logika, absolutno vsi4ki kompanii, listvani nezavisimo na koq borsa, trqbva da sa oceneni ot sobstvenicite po realnata nominalna cena. Koeto ozna4ava 4e tova e i edinstvenata cena kum momenta(no samo kum momenta) na listvaneto. Tazi startova cena izklu4itelno rqdko se zapazva. tq e ili nagore ili nadolu!

---> na vsi4ki borsi po sveta se turguvat O4AKVANIA, bazirani na deistvitelen PERFOREMANCE!

PS: tozi forum ve4e preliva ot kokoshkari i zavistliva plqva!
                  zavistta e nai-gubeshtia porok v businessa!

Коментар

Първоначално изпратено от fatvili
                    Значи Хим от 4 лв. на 10 лв. е надуване от нас ??? Ми то тва не е ли пазар не се определя от търсенето бре ???
                    ми тогава не се блъскай,стой отстрани и гледай

Коментар

• Айде себе си ще сложа в ТЪЛПАТА ... зелен съм като шампоан Зелена Ябълка ама всички тука да ги наричаш тълпа глупаци /макар че не си казал пряко то се разбира от контекста/ малко ми е хард !

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                            Те не направиха IPO-то за пари.
                            А що бе? Да не са го направили заради черните ти очи? Или са им наредили от прокуратурата да си измият лицето и да раздадат малко пари за бог да прости???

Коментар

Смятам 4е ХИМА е силно надценен по следната при4ина -ТИМ предложи акциите на цена 4лв. и смятаха 4е са на далавера .А те са най на ясно колко струва предприятието им .Това 4е вие се самонадъхвате и ка4ихте цената си е ваш проблем.Вижте и фундамента пе4алба 22 ст на акция, да не говорим 4е дивидент няма да видите в следващите 15г.
                              ей пак се изказваш неподготвен. Те не направиха IPO-то за пари.

Коментар

• Значи Хим от 4 лв. на 10 лв. е надуване от нас ??? Ми то тва не е ли пазар не се определя от търсенето бре ???

Коментар

Working...
                                X