Първоначално изпратено от dilqna__valcheva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luckyboyдала си 50 бона, не се стискай за 1 лв. ами си го дай и ще ти издадат Депозитарна разписка, за да спиш спокойно и няма да ни занимаваш с простотии по време на празниците
ти между другото как очакваш да ти дадат безналични акции???
Аз мисля че на всички е ясно че за да се купят акции се подписва ПОРЪЧКА за покупка, парите се вкарват по сметка на посредника за пари на инвеститорите, ..минава сделката...подписва се потвърждение!
Сега ще изскоча и ще кажа че съм дал пари някой за акции и ще ми се смеят хората! Като не си сигурна отиди в офиса на посредника и питай - има ли акции, няма ли!!!
ПП: Още по-тъпо е да се нарежда така, който и да е посредник!!! Като се има предвид на каква къса каишка ги държи КФН не виждам как ще стане тази работа!
Коментар
-
Бе не знам какъв е твоя случай, ама и на мен ми се случи преди време да си изкарам ангелите така..... Най - добре отиди до посредника с документите които имаш, защото се бях побаркал като теб...... а се оказа 4е акциите ми били по "лична" сметка :-) ........(каквото и да значи това )...... и като отидох в посредника всичко се изясни. Няма начин ако имаш документи за сделка или за внесени пари да се изгубят просто така - никои посредник не може да си го позволи - още по малко пък посредник от групата на Химимпорт - така че - отивай с хартиите при тях.......
Коментар
Коментар