Първоначално изпратено от ronin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от ФакушкаТова ще е по-полезно тук:
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6530&r=15846
Merrill Lynch: $14.1bn
UBS: $13.5bn
Morgan Stanley $9.4bn
HSBC: $3.4bn
Bear Stearns: $3.2bn
Deutsche Bank: $3.2bn
Bank of America: $3bn
Barclays: $2.6bn
Royal Bank of Scotland: $2.6bn
Freddie Mac: $2bn
JP Morgan Chase: $3.2bn
Credit Suisse: $1bn
Wachovia: $1.1bn
IKB: $2.6bn
Paribas: $197m
.....zagubi kym momenta..........mislq 4e nai golqmata bomba e zalojena v UKhouse marcket-a
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаТова ще е по-полезно тук:
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6530&r=15846
Коментар
-
Това ще е по-полезно тук:
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=6530&r=15846Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
In fact the Woolwich has cut its maximum loan-to-value (LTV) twice, to just 75%.
And some smaller lenders, such as local building societies, are equally cautious, now lending at just 65% or 75% LTV.
Under such circumstances it is not surprising that the volume of mortgage lending is slumping.
Last week the Council of Mortgage Lenders (CML) said new loans for home buyers fell to their lowest level for nine years in January, to just 50,300.
Hand in hand with this, the average LTV fell for the first time since early 2005, from 90% to 88%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kif130 са продали днес 10,550 бр. или 1/5 от оборота, по интересното е че имат оферти продава за над 13 к - защо не ги изсипват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kif130 са продали днес 10,550 бр. или 1/5 от оборота, по интересното е че имат оферти продава за над 13 к - защо не ги изсипват?
кат ще мачкат..
ми да продадат сичко... Да треснат ограниченията... и толкоз....
.. Ама НЕ ... Държат... и на порцийки...
ТВА НЕ Е ПАЗАР !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
След някоя седмица като живнат чуждите пазари и гадовете, които им дърпат конците решат да купуват - да купуват на 9 лв. не на 13 !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от fatviliНякой ще изчислили моля P/E и другите там къде ги изчислявате
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Northern Rock be6e nacionalizirana na 21.02.2008,.....koeto o6teti akcionerite kakto se dose6tate........ne prikritiq interes na darjavata sprqmo house marcket-a go darje6e na priemlivi niva......no tejesta stava vse po golqma......dopuskam 4e e do6lo vremeto v koeto nqmat interes da zadarjat........Halifax edin ot golemite ipote4ni kreditori se parzalq nadolo.....vijdam i oste nqkolko svetlinki.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от fatviliНякой ще изчислили моля P/E и другите там къде ги изчислявате
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА....
Лелееее че откачим от смех...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар