IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• CCB, GAZ, SKELN, твърдо ги натиснаха под реалните им и всякакси пресметнати справедливи стойности. Това ми е напълно необяснимо.

Отделно и трите дружества, са на цени преди повече от година, не че последната година, някой може да каже, че не са се развивали. Направо необяснимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
      Прави ми впечатление че всички дружества на ТИМ са подложени на жесток натиск,нещо не ми е ясно?
      жокери:
      - зърнени храни
      - хартиени печалби
      - изтрезнели инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
        Прави ми впечатление че всички дружества на ТИМ са подложени на жесток натиск,нещо не ми е ясно?
        .......djipove s edri mom4eta tragnaha kym Sofia ot Varna......vsi4ko ste bade nared kolega )))

Коментар

• О2, провери кой има свежи пари и кои дружества не купува по вътрешни правила. Тогава ще ти се изясни картината.

Коментар

• Прави ми впечатление че всички дружества на ТИМ са подложени на жесток натиск,нещо не ми е ясно?

Коментар

• i az biah s dobri spomeni ot chim,ama samo biah,zasega.......!

Коментар

• CHIM бързо пада, но за сметка на това бавно възстановява

Нема да се плашите

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Kvi sa teq meraklii da sipvat na 9.6 .. ?!?!?!

Golqm merak, golqmo chudo, absoliutni Loosers ...
                  teq koito kupiha na 9.40....

Коментар

• te che sa loosers e iasno,ama che sa slepci ne im e iasno>>>

Коментар

• явно трябва три дни поред да има над 400 пункта на дау, за да се откажат да продават на 9 и незнам си колко
                      Всеки си знае най-добре за себе си
                      Не притежавам акции (притежавах иначе някога и ги продадох на 12, а бяха купени средно на под 5, така че все пак имам добри спомени от тоя хим

Коментар

• Kvi sa teq meraklii da sipvat na 9.6 .. ?!?!?!

Golqm merak, golqmo chudo, absoliutni Loosers ...

Коментар

• Ете точно това не разбирам леко тръгва нагоре и всички го виждат но все пак има някой да сваля ... това може да е само преднамерено щото кой не иска да спечели повече ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tortuga
                            meraklii da kupuvat nagore ima,ama ima i takiva koito im haresva da prodavat nadolu.........!!!
                            Трябват и такива.Без тях не става.

Коментар

• meraklii da kupuvat nagore ima,ama ima i takiva koito im haresva da prodavat nadolu.........!!!

Коментар

• Vsichki gledate samo federal funds rate, no FED cutna i discount rate-a

Коментар

Working...
                                X