If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Няма да се наложи да чакаме петилетка -до края на юли сме над 3..30!
В момента сме 2.68/2.69 за акция.Трябват ни някакви си 23%.Не е невъзможно,но и юли не е далече.Запомням твърдението ти и ще го припомня:
1.За да те поздравя за оптимизма,в случай на успех.
2.За да ти кажа,че оптимизмът е бил малко преждевременен.
Бах маа му... от два дивизиона "Град" - трима във форма ( нещо ми намирисва на тримата от запаса)...
Господа офицери, аз съм прост, не вписан мл. сержант от Кърджалийският реактивен дивизион( вече ликвидиран)....
Гаки, какви 60 минути бе...За 60 секунди планината отсреща закипява...
4i40,не може ли по-сериозно.Писал съм и 60 мин. и 60 сек.,според използваното оръжие.И двете твърдения са историческа истина.А тук имаме работа с едно продънено корито,където някой е оставил кингстона полуотворен.След една петилетка може и да дочакаме цена от 3.30,за да си купим семки и бутилка бира.
Няма да се наложи да чакаме петилетка -до края на юли сме над 3..30!
Бах маа му... от два дивизиона "Град" - трима във форма ( нещо ми намирисва на тримата от запаса)...
Господа офицери, аз съм прост, не вписан мл. сержант от Кърджалийският реактивен дивизион( вече ликвидиран)....
4i40,не може ли по-сериозно.Писал съм и 60 мин. и 60 сек.,според използваното оръжие.И двете твърдения са историческа истина.А тук имаме работа с едно продънено корито,където някой е оставил кингстона полуотворен.След една петилетка може и да дочакаме цена от 3.30,за да си купим семки и бутилка бира.
На най - голямото учение, точно след трите контролни изстрела от трите града, гаубичарите щяха да треснат вишката и шоуто се провали.
Та, какво за големият син чип....
Ша го танцуваме, споко...
По тази тема не е писано от 02.03.2010г. Днес сме 20.03.2010г. Не ми се вярваше, но е така, а е най големия син чип. Това значи, че тук не съществува никакъв оптимизъм. И аз случайно,ако не се бях сетил, колко ли време щеше да мине още. Сигурно инвеститорите са си прави да не пишат. Че за какво ли да пишат.
Тия нещастници са ги подпукали с тежката артилерия. Нарича се артилерийска подготовка и в реални условия продължава 60 минути.След това пускат танковете,а след тях напредват щиковете.А те се ползват по предназначение,в условия на криза се пестят патрони.И всичко това,ако няма тактически ядрен удар.
В Шуменската реактивна бригада имахме 72 бр чисто нови БМ-21 "Град".
За 30 секунди 2880 реактивни снаряда се изсипват върху врага. Следва заупокойната.....
Майоре,твоето е много по-съвременно.Със система "Град"/ГРОМ/ руснаците изтрепаха цяла дивизия от 10000 китайци точно за 60 секунди.Не съм чак толкова жесток към CHIM.Шефовете му бяха почти колеги,но кривнаха от правия път.
Тия нещастници са ги подпукали с тежката артилерия. Нарича се артилерийска подготовка и в реални условия продължава 60 минути.След това пускат танковете,а след тях напредват щиковете.А те се ползват по предназначение,в условия на криза се пестят патрони.И всичко това,ако няма тактически ядрен удар.
В Шуменската реактивна бригада имахме 72 бр чисто нови БМ-21 "Град".
За 30 секунди 2880 реактивни снаряда се изсипват върху врага. Следва заупокойната.....
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ти само приходи ли гледаш? А представи си, че има и разходи. А представи си, че един ден има приход, друг ден разход. Представи си, че това е особеност на счетоводната им политика и на формата на КФН, която явно гледаш. 4-5 милиарда нананайци. 3.7 млн. са нетните валутни разлики. Не че отчета им е подходящ за анализ, ама все пак не е толкова трудно да видиш какви са тези милиарди.
Първоначално изпратено от Чърчил
тук отчета кърти ..пак. Много ми е интересно тия 4-5млрд приходи от финансови операции къде точно ги реализират...сякаш са хванали някакъв еднопосочен вечен тренд на някакъв пазар и се возят вече няколко години..кризи мризи не ги бърка
Ти само приходи ли гледаш? А представи си, че има и разходи. А представи си, че един ден има приход, друг ден разход. Представи си, че това е особеност на счетоводната им политика и на формата на КФН, която явно гледаш. 4-5 милиарда нананайци. 3.7 млн. са нетните валутни разлики. Не че отчета им е подходящ за анализ, ама все пак не е толкова трудно да видиш какви са тези милиарди.
Първоначално изпратено от Чърчил
тук отчета кърти ..пак. Много ми е интересно тия 4-5млрд приходи от финансови операции къде точно ги реализират...сякаш са хванали някакъв еднопосочен вечен тренд на някакъв пазар и се возят вече няколко години..кризи мризи не ги бърка
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар