IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: CHIM

Първоначално изпратено от Gaki
    Първоначално изпратено от DD
    Искаш ли да ми кажеш, че когато ги продаде не започна да плюеш позицията ?
    Искам да кажа,че никога не съм оставал без акции в CHIM.Освен това не считам,че "плюя" акцията.Въпрос на хумор.
    В странни асоциации се изразява хумора ти :-) торпелирани кораби и катапултиращи пилоти !!!!
    Човек трябва да луд да не си помисли, че притежаваш акции на тази компания!! :-P
    Спомням си времето кагато само за няколко дни от хвалби по акцията започна да я "плюеш" след като продаде разбира се. Ако си мислите, че някой гледа на този форум сериозно и по този начин ще успеете да манипулирате нечие мнение много грешите!
    Но както и да е много здраве Ви желая !!

Коментар

• CHIM

Първоначално изпратено от DD
      Искаш ли да ми кажеш, че когато ги продаде не започна да плюеш позицията ?
      Искам да кажа,че никога не съм оставал без акции в CHIM.Освен това не считам,че "плюя" акцията.Въпрос на хумор.

Коментар

• Искаш ли да ми кажеш, че когато ги продаде не започна да плюеш позицията ?

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
          Гаки защо пишеш тук след като нямаш акции? Когато ги продаде около двата лева ако не ме лъже паметта?
          Кога съм казал,че нямам акции,при това не само тук.А паметта ти очевидно ти изневерява.

Коментар

• Гаки защо пишеш тук след като нямаш акции? Когато ги продаде около двата лева ако не ме лъже паметта. Още тогава ти писах, че поведението ти не е за похвала, защото веднага след като ги продаде започна да плюеш по позицията.
            Изживявате се като добрите самаряни ли заедно с "дългия", който като пеперуда ходи по темите и ръси глупости за акциите от които няма?
            Бихте ли ми помогнали да разбера какво точно правите като висите по цял ден по темите и плюете? Толкова ли няма с какво да се занимавате, че за тази Ваша дейност отделяте толкова много от ценното си време ?
            Един съвет от мен : стига сте гледали в канчето на другите няма нужда да се правите на велики и без друго капиталовия ни пазар е много тягав!!!!!!!
            Хайде със здраве ;-)

Коментар

• Калин

Последствията от торпедната атака:На Спасовден се прибират душите на покойните.

Коментар

• Гаки,Дългосрочем, когато дойде отново деня на народните Будители-бих искал да имам възможност да положа цвете пред светлите Ви портрети.
                За тази цел " постнете" тук по едно ваше портретче. :-) :-) :-)
                На Спасов ден ще Ви почитам като Спасители. :-)
                Решил съм цветето да е магарешки бодил.
                Хем е цвете ,хем е много медоносно за "пчеличките на БФБ, които просветлявате и искате да спасите от акцииките им(ненужни Артишки)" ,хем се използва за храна от животните,макар и само от МАГАРЕТА. :-)

Коментар

• Гаки само аз и ти останахме тук да пишем, защото нямаме акции, нали, включително и на дъщерните.

Коментар

• ФЛАГМАН

Пряко попадение на торпедо във флагманския кораб:

Коментар

• Гробна тишина и има защо.

Коментар

• Тук само наблюдавайте . Малки сме,малки сте. Тази акция се "клати" от ГОЛЕМИ. Засега в преобладаващите случаи в едната посока. Другото,обратното-като му дойде времето.
                        Ако искате и вие да "клатите" с нашите(вашите) 50-100 лева,БФБ ни дава възможност да "клатим акциите на почти 1000 дружества. Уникална възможност за лекуване на комплекси.

Коментар

• Всеки има глава на раменете и сам решава къде да инвестира. Така, че не се вайкайте. Мислете, колеги мислете, анализирайте и четете. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                            Според мен гърците днес пак натискат....

Нямат оправия тези гърци и ние покраи тях Мамка му....
                            Какви гърци те гонат?
                            Предните дни, сипвача беше през бенчмарк.
                            Днес не знам, но по стила му на "бутане", предполагам, че е същият "юнак".
                            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
                              Тук определено има големи продавчи последните дни - както и при ЦКБ, Зърнени храни и други техни позиции. Може да става нещо, за което не знаем. Тия полицейски акции във Варна... А и това, за което пишат ченгеджийските сайтове, макар и с недомлъвки, също може да е показателно.
                              Погледни с какъв ник си писал и се сети, дали някой ти е повярвал :lol:
                              Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                                Гледам заради Гърчолята днес те -, ние -, мацедонците -, кипър -, румънците -, само турците +. Навсякъде където имат продават по ликвидни позиции...
                                Oчакваше се

Коментар

Working...
                                X