Някаква новина ли излезна че така рипна Хима?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
сте си позволя д а вкарам някои мои мисли..може би някои сте им направи коментар.....
........значи гледайки Софих и Dow на 1година графика, се вижда че от Сеп 2007 до към някъде средата на март 2008 са като сиамски близнаци<след което ние изоставаме> до тук ОК,значи ако се запази връзката очакваме UP,които всъщност виждаме към момента
........по интересното обаче е друго<гледайки Dax>,щото ние сме в европа в крайна сметка и сме обвързани с тях...<<
----та, аз и преди казах че очаквам Европа да изостане,САЩ да възтанови и ние после да догонваме
.....днес в колонката на John Authers<Ft-кратък поглед на пазара> чета....Европейските цени книги набраха +10% в началото на предната година, докато САЩ леко изоставаше.....та той казва.....it looks as though that differential should be narrower
........сега след всичко по горе..си се чудя.....запазваме realationship-а Dow или тръгваме с Dax ?........илипазара си прави каквото си иска ?
..сега някой да не пита сто го написа в CHIM темата сте кажа
..Софих-Chim графиките са във връзка които никoй неможе да опровергае.......според мен ако запази връзката си с Dow _ Софих трябва да гони 1400 Chim някъде около 11.70
.......естествено не е препоръка....чакам коментарите ви момчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от the sharkDa 4akame li preskonferenciqta?
НЕ Е ПРЕПОРЪКА!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от DDВсички играят по свирката на Уникредит :-(
Общо продадени акции 11 956, на средна цена 10.290. Обща сума на сключените сделки 123 027.24.
Като продадените са кросове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от skipПървоначално изпратено от the investor11-ката ще е тегава!
Коментар
Коментар