А СМЯТАШ ЛИ ОТ 2,950 С КОЛКО % Е НАДОЛУ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Аз него и няколко други флагмана и на лев не ги чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченПървоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от малкия прасчоПървоначално изпратено от дългосроченМама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".
Абе "Дългосрочен" ли си ,"Трол" ли си , всички те разбрахме че пишеш от 2 ника. Хвани си намери работа а не само да пишеш по форумите и да баламосваш хората. Никой не те слуша и не го интересува мнението ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zahoПървоначално изпратено от малкия прасчоПървоначално изпратено от дългосроченМама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от малкия прасчоПървоначално изпратено от дългосроченМама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосроченМама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".Абе, къде е батко бе?
Коментар
Коментар