IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А СМЯТАШ ЛИ ОТ 2,950 С КОЛКО % Е НАДОЛУ.

Коментар

• "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И ТУК ВИ НЯМА НИКАКВИ, ЧЕ КАК ИНАЧЕ, НАЛИ ВИ КАЗАХ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ПРИ МАЛКО ПО СЕРИОЗЕН СПАД И ПЛЯВАТА СЕ ОТКРОИ С 20-30% НАДОЛУ. МДА ТОЧНО ТАКА КОЛЕГИ НЕ МОЖЕТЕ И ДА СПОРИТЕ, ЗАЩОТО НЯМАТЕ АРГУМЕНТИ. ИЗЛИШНО Е ДА ВИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ, ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ СПОХОДИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74
          Не съм очаквал чак такова свободно падане.Не се вижда никаква спирка тук.
          ми хайде, подкрепи я де, какво чакаш ???

Коментар

• Не съм очаквал чак такова свободно падане.Не се вижда никаква спирка тук.

Коментар

• Къде сте се запътили тук. Спускането е лесно, но качването без лифт е трудна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                Първоначално изпратено от Gaki
                Поне още няколко дена ще водим бой с превъзхождащ силите ни противник:
                А дали ще издържи барикадата.
                при kao ли ?! )))

Коментар

• Аз него и няколко други флагмана и на лев не ги чакам.

Коментар

• няма ли кой да подкрепи флагмана или го чакат на 1 лв всички

Коментар

Първоначално изпратено от zaho
                      Първоначално изпратено от малкия прасчо
                      Първоначално изпратено от дългосрочен
                      Мама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".
                      И на мен ми стана тъжно като те видях как се появи, наплю компаниите, в които нямаш акции, похвали се какви велики инвестиции си направил и сега вероятно си доволен от себе си...
                      1000000000x
                      Ами да. Всеки си прави сам сметката къде и колко / ако има / да инвестира.

Абе "Дългосрочен" ли си ,"Трол" ли си , всички те разбрахме че пишеш от 2 ника. Хвани си намери работа а не само да пишеш по форумите и да баламосваш хората. Никой не те слуша и не го интересува мнението ти.

Коментар

• Някой знае ли кога ще се дават дивиденти по привилигированите?

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                          Първоначално изпратено от малкия прасчо
                          Мама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".
                          И на мен ми стана тъжно като те видях как се появи, наплю компаниите, в които нямаш акции, похвали се какви велики инвестиции си направил и сега вероятно си доволен от себе си...
                          1000000000x
                          Ами да. Всеки си прави сам сметката къде и колко / ако има / да инвестира.

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо
                            1000000000x

Коментар

Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Мама миа. Едвам я открих тази тема. Като преглеждаш днес платформата и там трудно открих холдинга. Исках да се ориентирам по цената първо и търсех около 2,800, но се оказа, че съвсем не е било така. Стана ми много интересно и "тъжно".

Коментар

Working...
                                X