IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kerezov
    Благодаря на всички за доверието!
    Що се отнася до комуникациите с мен - никога не съм пренебрегнал зададен от Вас въпрос или поискана среща, стига да мога да дам отговор на поставения въпрос или Вие да сте организирали среща.
    Добре звучи.

И тона, с малки изключения е приличен.

Форума, дребните акционери, медиите са голяма сила. На руски би се казало "грозна" сила.
    Няма смисъл да се изпитва ...."гневът на мравките". Самовлюбените и нахъсани, повярвали си мажоритарчета, вече консумират ..... посаденото преди време и небрежно пренебрегнали някои ясни знаци дошли от форума, от по-наблюдателни и аналитични анализатори носещо се във въздуха вече повече от година....
    Успех все пак, но няма да е лесно....

Коментар

• Благо, аз това изказване на г-н Керезов съм го пропуснал ...

еми тогава не виждам защо повече да се занимаваме с коментари, явно е голям хуморист, а не мениджър!

освен да Ви пожелая успехи и на това поприще, г-н Керезов, вестник Стършел може да се продава!!!

и да листнете Гондзю на БФБ, ще изстреля индексите нагоре!

Коментар

• ценя мнението и опита на г-н Керезов и останалият мениджмънт в компанията!
        Аз лично и вярвам и ще продължа да бъда акционер в в една от най-перспективната компании в Софикс!

Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции те им!
        най- силното доказателство,че съществува и друг разум във Вселената,е че никой не се е свързал с нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans
          Първоначално изпратено от Opiten1
          г-н Керезов,
          Всички се опитваме да помогнем на КОМПАНИЯТА В КОЯТО СМЕ ИНВЕСТИРАЛИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ! И все още Ви вярваме.
          Вярваме Ви но искаме комуникацията с нас да е по-честа!
          Моля оправете тази грешка !
          Доверие се печели трудно а се губи за един миг.
          Борсата започна с химимпорт не позволявайте да свърши с него !
          Боже, колко мъка има по този свят, Боже! Блажени са вярващите! Следете днес търговията в САЩ! В понеделник изглежда ще е още по-трагично.
          Междудругото и аз имам акции в Химимпорт, но не защото им вярвам, а защото не вярвам, чак да са толкова лоши нещата. Без да е препоръка за нищо.

Коментар

Що се отнася до комуникациите с мен - никога не съм пренебрегнал зададен от Вас въпрос или поискана среща, стига да мога да дам отговор на поставения въпрос или Вие да сте организирали среща.

blago79

Пуснато на: Вто Сеп 30, 2008 8:42 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Kerezov написа:
            Уважаеми инвеститори,

Искам да разсея заблудата на спортните електронни медии. Ще купуваме не само Левски, но и ЦСКА, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и Реал Мадрид, за да си спретнем собствен шампионат. Що се отнася до Логото на фланелките, то може на тях да пише и Скрежко.
            Лек и успешен ден и не вземайте необмислени решения, щото утре ще листнем всички футбулисти на борсата и ще се вайкате.

Г-н Керезов, хубав шампионат ще направите, но преди първия съдииски сигнал, моля осветлете ни кога най-накрая ще заработи завода за биодизел. Надявам се да не отвори чак след като закупите горе посочените отбори!

И вместо да листнете футболистите може да се наложи да листнете някоя друга ваша компания и вайкането тогава за кого ли ще бъде........

Надявам се, че след отделеното ваше време за отговор на тези футболни въпроси все пак ще намерите време и за точен отговор за прословутия завод!

Ето пак въпроса зададен след поредна ваша хумористична изява дано този път има отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
              г-н Керезов,
              Всички се опитваме да помогнем на КОМПАНИЯТА В КОЯТО СМЕ ИНВЕСТИРАЛИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ! И все още Ви вярваме.
              4ove4e,dava6 q mnogo inteligentno,no si zaobikulen ot glutnica ozvereli valci.Nima si misli6,4e g-n Kerezov e v sastoqnie da napravi ne6to,dori da ima jelanie,v koeto pak ne se samnqvam.

Коментар

Комуникация на Химимпорт с акционерите си имам предвид !
                Що се отнася до Вас едва ли има някой който може да се оплаче.

Коментар

• еми подобни изказвания не са проява на професионализъм от страна на висш мениджър в най-големия български холдинг, ойл койл ...

това е лично мнение!

а г-н Керезов вместо да си прави майтапи с Бате и Кака, да вземе да задвижи купуването на Левски от Химимпорт/ТИМ, че тоя Батков ни съсипа отбора ... но това е по една друга тема ...

Коментар

• Благодаря на всички за доверието!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                      г-н Керезов,

съжалявам, че си позволявам да изказвам мнението си, но подобно изказване е демонстрация на липса на професионализъм.

Първоначално изпратено от Kerezov
                      Драги/а Айъ,
                      Напротив - виновни сме и за ипотечната криза, и за фалита на "Лемън Брадърс" и "Беърн Стърнс", и за рязкото увеличени на цената на суровия петрол, и за сегашното му рязко поевтиняване, и за загубите на Левски от Бате"Борисов" и Кака му "Жилина" и за ..., айде да спра, че ще пропусна някоя вина. А пък и Вие може да си помислите, дали паническите разпродажби също нямат отражение върху сегашното състояние на борсата. А що се отнася до стойностните обеми на търговия - да сравнявате борсата във Франкфурт с нашата борса е все едно да сравнявате Фиат Пунто с Макларън Мерцедес. На Вас Ви е е много търгуем от 150 млн. акции, а на борсата във Франкфурт едва ли се търгува публична компания с подобен капитал.
                      И защо пък да е демонстрация за липса на професионализъм? Кое по-точно, е липса на професионализъм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Balans
                        Първоначално изпратено от Opiten1
                        г-н Керезов,
                        Борса ще има и много след схемата Химимпорт. Даже по-чиста и реална.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
                          г-н Керезов,

Коментар

• г-н Керезов,

Коментар

• Напротив Opiten1,
                              Ценя твоята откровенност. Но съгласи се, че и аз очаквам сериозно отношение към това, което пиша, още повече, че никога не съм се отнасял с неуважени към Вас участниците във форума.
                              Просто, понякога си мисля, че нямате необходимост от мое участие във форума.

Коментар

• Зависи от кои ги очакват тези средства.
                                Ако ги чакат от ПФ или чуждестранни инвеститори, който (в стила на Г-н Керезов) са се изпотрепали за акции на Хима по 4лева - може да хуморират на воля.
                                Ако ги чакат обаче от масата дребни акционери...не мисля, че ще се получи, не и тази година
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X