IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40
    И за какво им еееееее!!!!!!!
    Да не закриват ЦКБ , та им трябва друг ИП...
    Тези измислени врътки, не са в подходящия момент.
    Схемата е проста и некоректна:
    Правя фирма за износ на пясък за Сахара...Поканвам ИК и сие за зам. ИДир.
    Изнасяме две колички за Сахара, но поради липса на клиенти ги изсипваме в морето.Фирмата е зле и я предлагаме на наште хора , натрупали парици от глупави душици. Те я купуват за доста пари, аз си делкам печалбата с тях и всички сме доволни.
    След Метрик, да се готви Хетрик...
    Може би, си имат хората, кво да се прави.
    По-лошо е, ако нямат. ))

Коментар

• И за какво им еееееее!!!!!!!
      Да не закриват ЦКБ , та им трябва друг ИП...
      Тези измислени врътки, не са в подходящия момент.
      Схемата е проста и некоректна:
      Правя фирма за износ на пясък за Сахара...Поканвам ИК и сие за зам. ИДир.
      Изнасяме две колички за Сахара, но поради липса на клиенти ги изсипваме в морето.Фирмата е зле и я предлагаме на наште хора , натрупали парици от глупави душици. Те я купуват за доста пари, аз си делкам печалбата с тях и всички сме доволни.
      След Метрик, да се готви Хетрик...

Коментар

• "Химимпорт инвест" ще придобие малкия посредник "Метрик"От Дневник Последна промяна в 12:36 на 22 май 2009, 303 прочитания, 2 коментара
        "Химимпорт инвест" ще придобие инвестиционния посредник "Метрик", стана ясно от съобщение на Комисията за защита на конкуренцията. Преди няколко дни до антимонополния орган е било подадено заявление от кандидат-купувача за намерението му да придобие капитала на посредника.

До момента "Химимпорт инвест" не беше пряко акционер в "Метрик", но седалището на посредника е на ул. "Стефан Караджа" 2 в София, където е централата на "Химимпорт". "Химимпорт инвест" обаче участва в управлението на "Метрик" като заместник-председател на съвета на директорите, представляван от Иво Каменов, който е един от основните собственици в "ХИмимпорт" и негов изпълнителен директор.

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser
          Първоначално изпратено от bertram
          аз виждам формиране на флаг с цел 3
          ... дали преди 10-ти юни има потенциял за някакъв ръст тук?...
          Не! Според мене и след 10-ти няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
            Хима до 1-2 години ще има 10 000 000 000 акции , всяка с номинал 1 лев, а
            графиките на ИПтата ще показват очаквания максимум за "инвеститорите" от 19 лв.
            Ааа, не е това максимума, неее

Коментар

• Хима до 1-2 години ще има 10 000 000 000 акции , всяка с номинал 1 лев, а
              графиките на ИПтата ще показват очаквания максимум за "инвеститорите" от 19 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                защото му идва времето
                Тогава продавай бре, печели пари - стига с тоя ръмбав фолк

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
                  защото му идва времето
                  Като мине 1 месец от аукциона, може да си направя труда, да гледам, къде е посоката. ))
                  или пък като се изкарат новите акции...

Коментар

• защото му идва времето

Коментар

• Тук нещата май тръгват в обратна посока. Що така?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        Понеже знам , че темата се чете от ръководството на Химимпорт и по специално от господин Керезов , мога ли да задам въпроса защо се се изтегли поръчката купува на 10 .41 лв. от посредника осигуряващ търговото на Слънце Табак и колегите чакащи вече една година и прекарани в цената разпродават и на 9 лв . защото нямат желание да притежават тези акции още един месец.Въпросът е към ръководството на Химимпорт защото длъжностни лица направиха изявления , че е свързано предприятие....Не смятате ли ,че това е най дребното с което можете на компенсирате вашите миноритари решили да продават.
                        Щото нямат пари! С какво да ги платят? Не виждаш ли колко замразени обекти имат?
                        Не вижда миличко, нищо не вижда - но най-важното е, че ти, точно ТИ виждаш и то виждаш всичко и всички

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Понеже знам , че темата се чете от ръководството на Химимпорт и по специално от господин Керезов , мога ли да задам въпроса защо се се изтегли поръчката купува на 10 .41 лв. от посредника осигуряващ търговото на Слънце Табак и колегите чакащи вече една година и прекарани в цената разпродават и на 9 лв . защото нямат желание да притежават тези акции още един месец.Въпросът е към ръководството на Химимпорт защото длъжностни лица направиха изявления , че е свързано предприятие....Не смятате ли ,че това е най дребното с което можете на компенсирате вашите миноритари решили да продават.
                          Щото нямат пари! С какво да ги платят? Не виждаш ли колко замразени обекти имат?

Коментар

• Понеже знам , че темата се чете от ръководството на Химимпорт и по специално от господин Керезов , мога ли да задам въпроса защо се се изтегли поръчката купува на 10 .41 лв. от посредника осигуряващ търговото на Слънце Табак и колегите чакащи вече една година и прекарани в цената разпродават и на 9 лв . защото нямат желание да притежават тези акции още един месец.Въпросът е към ръководството на Химимпорт защото длъжностни лица направиха изявления , че е свързано предприятие....Не смятате ли ,че това е най дребното с което можете на компенсирате вашите миноритари решили да продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от OPASEN
                              Какво сега - ще пазариме ли привилегировани акции?? :-)

Въпросът с аукциона не ми е много ясен - как се провежда той?
                              Датата е ясна (29.05.2009 г.), но не знам какво ще става?
                              Някой може ли да ме светне, плийз!? :-)
                              Ами редят хората да купуват права(офертите не могат да се отменят) и към края на сесията се появяват едни 50млн на 0,001лв продава и съответно купува и напълват всико
                              Нещо като слонска чи**я в горски мравуняк
                              Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                                Какво сега - ще пазариме ли привилегировани акции?? :-)

Въпросът с аукциона не ми е много ясен - как се провежда той?
                                Датата е ясна (29.05.2009 г.), но не знам какво ще става?
                                Някой може ли да ме светне, плийз!? :-)
                                Ами редят хората да купуват права(офертите не могат да се отменят) и към края на сесията се появяват едни 50млн на 0,001лв продава и съответно купува и напълват всико

Коментар

Working...
                                X