IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
    Първоначално изпратено от Gaki
    Да участваш в увеличението не е жива далавера,както твърди Avalanche.Това си е ритуал,към който прибягват самураите и се нарича по друг начин.
    Хаха, образно казано, но самата истина. Дано външните инвеститори в тази емисия да са по-малко от разходите по нея, за да си избият подобни мажоритари идеята, че могат лесно да залъгват публиката.
    Хаха, необразно казано - добре, че външните инвеститори не са мъдреци като теб - та още я има и тая емисия и всички други емисии по борсите по цял свят

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
      Първоначално изпратено от Gaki
      Да участваш в увеличението не е жива далавера,както твърди Avalanche.Това си е ритуал,към който прибягват самураите и се нарича по друг начин.
      Хаха, образно казано, но самата истина. Дано външните инвеститори в тази емисия да са по-малко от разходите по нея, за да си избият подобни мажоритари идеята, че могат лесно да залъгват публиката.
      Разбирачи, а?

Успех в инвестициите

Коментар

• За да запишат 93% от правата, то значи не е лоша акцията ;-)
        Все пак мажоритарът има 65% (ако не се лъжа), а до 93% бая народ са се упражнили!

Борсите по света, вкл. БФБ, напоследък се съживяват, а гарантирания дивидент от 9% е солиден! Големите капитали не случайно скочиха тук...

PS: Аз съм в играта и мнението ми може да не е съвсем обективно! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
          Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Да участваш в увеличението не е жива далавера,както твърди Avalanche.Това си е ритуал,към който прибягват самураите и се нарича по друг начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
              Първоначално изпратено от MopckuPak
              Първоначално изпратено от blah blah
              Първоначално изпратено от DD
              Новината е много добра не само за позицията, а и за целия пазар )))))
              Браво успяли са да я пласират емисията навън :-))))
              Феноменален успех! Утре като отново продадат на себе си някакъв актив направо ще събирате пари за паметник. Не ти ли писна малко?
              blah blah не си ли се замислял защо си купуват собствения актив, може би защото е един от наи подценените на БФБ холдинги, а и доколкото разбрах ще участват на предстоящия аукцион за придобиване на още акции.
              А какво става със старите им акционери? Ставаше въпрос,че като си купуваш собствени активи генерираш куха печалба. А за акциите - естествено, че ще си ги изкупят те, ако няма кой друг да им даде пари. Но колкото и цаца да се хване - все ще е бонус.
              Ако си индивидуален инвеститор участието в увеличението си е жива далавера!

Мнението ми не е препоръка за търговия с ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                Написано от DD на 10.01.2008 г. в темата за Зърнени Храни. Тогава акциите им се търгуваха на 4.40...

Не ми се спори за това дали и колко ще пада цената на ZHBG или дали изобщо ще пада и съм си изказал нменията в подкрепа на това което мисля.
                Аз съм сигурен за себа си, че това няма да се случи.
                Времето ще покаже кой е бил прав!
                Лека вечер на всички !
                Странен интерес :-)))) Малко не ми е ясно на къде биете но предполагам, че искате да кажете, че съм прогнозирал нещо което не се е случило?!?!?!
                Мен не ме е срам да си призная, че съм сгрешил в преценката си колега. Тогава съм милсил по този начин времето показа, че не съм бил прав !
                Сега искам обаче да обърна внимание върху нещо друго. Понеже явно се мислиш SEBULBA за много велик хайде кажи, че не допускал/ла грешки !

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                  Написано от DD на 10.01.2008 г. в темата за Зърнени Храни. Тогава акциите им се търгуваха на 4.40...

Не ми се спори за това дали и колко ще пада цената на ZHBG или дали изобщо ще пада и съм си изказал нменията в подкрепа на това което мисля.
                  Лека вечер на всички !
                  Да напише такова нещо и то при 4,40 ??? Ч, хахахаахаа Не го е срам. . хааххах

Коментар

• Написано от DD на 10.01.2008 г. в темата за Зърнени Храни. Тогава акциите им се търгуваха на 4.40...

Лека вечер на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от MopckuPak
                      Първоначално изпратено от blah blah
                      Феноменален успех! Утре като отново продадат на себе си някакъв актив направо ще събирате пари за паметник. Не ти ли писна малко?
                      blah blah не си ли се замислял защо си купуват собствения актив, може би защото е един от наи подценените на БФБ холдинги, а и доколкото разбрах ще участват на предстоящия аукцион за придобиване на още акции.
                      А какво става със старите им акционери? Ставаше въпрос,че като си купуваш собствени активи генерираш куха печалба. А за акциите - естествено, че ще си ги изкупят те, ако няма кой друг да им даде пари. Но колкото и цаца да се хване - все ще е бонус.

Коментар

• Добре де МОДЕРАТОРЕ. Показваш специално отношение към въпросите ми...
                        А съвета към колегата - Не си дръж дълго ръците под дупето, за да не ти се прекъсне кръвообращението, разрешаваш ли?
                        Застояването на кръвта и натиска върху съдовете може да доведе до тромби и сериозни медицински проблеми. Препоръчвам преди инвеститорското действие"сядане върху ръцете" ,приемане на 1/2 аспирин....

Коментар

• за секунди ми мина мисълта да участвам на акциона с оферта 0.01
                          после реших като сайко да си седна на ръцете
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Byrzai bavno!

Коментар

А на теб не ти ли писна да плюеш ?!?!?!
                              Една скоба отварям тук аз казвам, че новината е добра за пазара като цяло!!!!

Аз също не харесвам счетоводни врътки, но няма пълно щастие компанията се развива добре и е много агресивна това е по-важното в този момент!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от DD

Коментар

Working...
                                X