IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zaho
    Първоначално изпратено от graki
    Първоначално изпратено от zaho
    абе не zнам как о6те не сте раzпродали
    масово.
    при толкова негативни експертни мнения.
    просто е о4евадно 4е холдинга е много zле.
    и 1лв му е много.

не е препорака
    Абе не знам, ама по експертно мнение от това не бях чел тука - и по-интилигентно написано, на чист Български език - като те слушам май и една стотинка му е много на холдинга - ти ко ке каиш бро
    аиде пак на кирилица 6тото ме иzтриха
    1. проблема с правописа не е в мене а в сайта. не намирам определени букви
    2. zа Хим няма6 4увство са хумор
    А, ето тук ме хвана в крачка, точно аз и точно за Хим - но както и да е, сори ако не съм те разбрал правилно

Коментар

• Първоначално изпратено от graki
      Първоначално изпратено от zaho
      масово.
      и 1лв му е много.

не е препорака
      Абе не знам, ама по експертно мнение от това не бях чел тука - и по-интилигентно написано, на чист Български език - като те слушам май и една стотинка му е много на холдинга - ти ко ке каиш бро
      аиде пак на кирилица 6тото ме иzтриха
      1. проблема с правописа не е в мене а в сайта. не намирам определени букви
      2. zа Хим няма6 4увство са хумор

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
        масово.
        и 1лв му е много.

не е препорака

Коментар

• абе не zнам как о6те не сте раzпродали
          масово.
          и 1лв му е много.

не е препорака

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
            Маймуните...скалите...морските вълни,
            Моряци,кудкудяци,балъци без пари...
            /продължението е на библейска тематика и не трябва да се публикува.Zasega/.
            ...каза поетът и....

Коментар

• Маймуните...скалите...морските вълни,
              Моряци,кудкудяци,балъци без пари...
              /продължението е на библейска тематика и не трябва да се публикува.Zasega/.

Коментар

• големи пакети купуват тези чужденци,ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Това е единствената акция, която се купува и не се продава вече от чужденци... изводите няма да правя.
                  desperado , това ако е вярно Хим е единствената акция ,която се продава и не се купува от българи...... изводите си правете сами.
                  П.П. Не знам кой продава и кой купува ама моля по сериозно ... все пак е борса и на равно продадени стоят равно купени...
                  Какво не ти е ясно приятече, обяснявам ти че чужденци разпродават по някои позиции и то е ясно кои, но към Хим интересъс в последния месец е само за покупки. Не знам как по ясно да ти ко напиша :-)

Коментар

• Гаки, приятелю..трабадурино на поетичната мисъл....що си ядосан ???
                    Всяко трето писание по темата от 1 м е твое .То не бяха стихове, не бяха митологочни картини, даже и подаръци почна да раздаваш( в бъдеще време).
                    Преди 2-3 месеца ти казах врътки да не правиш.Заредихме кой колкото може и чакане...Ама не - ти ще бориш позицията с дребни и временно печеливши врътки.Да ама не.Сега натискаш надолу, но за жалост няма да стане.
                    Времената се промениха и голямата игра започва.Толкова сме дребни,че всяко мърдане е безполезно и болезнено....Във форума е пълно с контра и реконтра дезинформатори и не можеш да се ориентираш и анализираш по писания.
                    Какво смятам - ако е вярно ,че на директорите ще раздават 2.5 млн премии за успешното увеличение на капитала, акцията ще се подпре от тях самите с изкупувания до 30% нагоре, после фондовете ще качат още 30%....
                    Първите петлета от запад ще надуят още малко платната и на 3,5-4 лв ще се кротне..... Около коледа ще посурвакаме и толкоз...Какво повече му трябва на човек.
                    Успехи ти желая и здраве.

Коментар

• надлъгахте ли се вече, хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от Gaki
                        ... Ще излязат новите на пазара.Известно време ще има интерес,цената на новите ще подскочи.Съдбата на старите ще бъде да ги прибавят към вехториите на тавана.Ако някой очаква друго,би могъл да го сподели.
                        ми ...
                        прибирам ги на тавана тогава...
                        кво да правим - живот...
                        Аз лично на два лева Хим не продавам...
                        Carpe diem!Carpent tua poma nepotes! - Изживей днешния ден.Ще пожънат твоите плодове потомците!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от Gaki
                          Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          може и по-рано, но нека е края на август. старта в близките дни
                          kaloianе , новите или старите ще стават ракета......?
                          Мече,чети по-долу.Изрично е посочено,че говорим за старите акции.
                          да, 4.30 за стара акция CHIM
                          Нарочвам подарък за теб.Ще останеш доволен.Аз не съм ПК,доставката ще е анонимна,в която и да е точка на България.Условието:достигане 4.30 в кой да е ден до края на август 2009 г.CHIM- стари акции.

Коментар

• БФБ и почти всичко що мърда вътре
                            Мече,чети по-долу.Изрично е посочено,че говорим за старите акции
                            За старите акции съм по близо до мнението на Гаки .... за фризера ли ,за бъдните поколения ли.... При новите ще е по интересно обичам да се надхитрям с Булбанк , която е ко незнам какъв си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                              Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              да, 4.30 за стара акция CHIM

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

Коментар

Working...
                                X