IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодарности и на СИС

пс
    Май тук ще ставам голям акционер,както е тръгнало,при всяко изсипване да се включвам ако продължат паникьорите,не знам докъде ще я докараме печалбата.Имам предвид,че като стигнат едни други нива цените на акциите,няма да знам на кого да благодаря повече-на СИС,на ПИБ....или на някой друг

Коментар

• Ей някой разпродаде и веднага Кобоси налитат като оси, най отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
        Ей,тук трябва да се благодари и на ПИБ.все пак,помним ,че и друг път са разпродавали ,и как цената след това отива на приятни за очите нива
        съгласен. ПИБ благодаря ви

Коментар

• Ей,тук трябва да се благодари и на ПИБ.все пак,помним ,че и друг път са разпродавали ,и как цената след това отива на приятни за очите нива

Коментар

• Tq i sega cenata pada, zastoto 102 si prehvurlqt nqkakvi paketi. Zalko che golqma chast ot investitorite sa "idiots" i se podvezdat.

Коментар

• Az sum se natovaril s OTZK-ata kato zivotno i se chustvam dosta komfortno

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Pepi, ne ti e qsno i che do kraq na godinata ste vrutkame akcii na po 90bgn
                Е-ееееее Франки то неможе само нагоре, от време на време,

ще гледаме филма "Брулени хълмове" серия 1, 2, 3.....,

но аз не мога да си обясня как цената е стигнала 43лв, като е имало по-високи котировки купува. :-)))))

Коментар

• И тук е време за попълване на портфейла, не очаквах, че ще стигнем до 65 лева, аз понапазарувах достатъчно с кеф!
                  Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    Не ми стана ясно, как цената е стигнала на 26.07. до 43.80 лв. ???:-)))
                    Къде го видя?

Коментар

• Pepi, ne ti e qsno i che do kraq na godinata ste vrutkame akcii na po 90bgn

Коментар

• Не ми стана ясно, как цената е стигнала на 26.07. до 43.80 лв. ???:-)))

Коментар

• А сега аплодисменти за Загората

Коментар

• оооо, на батко лумпенизираните клиенти на Загора Финакорп ... давай, още може, знам, че го желаете

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              Аз утроих позицията си тук!Да са живи и здрави всички които продаваха тези дни.Дано още някой пусне,но да са повечко,какви са тези мижави количества......
                              Privet, Kork

I az udvoih poziciqta si tuk

Nqkoi chakat Mazoritarq da izsipe golqm paket, no tova edva li ste se sluchi na open market-a

Uspeh!
                              Привет и на теб Франки,
                              Нали знаеш-Блажени са вярващите.....
                              А иначе както и по тази позиция,така и по други виждам едно и също нещо-ДРЕБНИ ДУШИЦИ си продават акцииките.Интересно ми е,освен при едни банки,като дори и там емоцията е по-голяма отколкото е необходимо,но при други позиции-какво се е променили за няколко дни?Фундамента ли е станал по-лош,перспективите ли са станали негативани?!
                              Но както винаги се е случвало,търпеливите биват възнаграждавани,а тези които не могат да прозреят ИГРАТА....просто не я играят.Което в някой случай е добре за умните пари разбира се
                              Успех и на теб Франки и на всички проницателни инвеститори и спекуланти

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                                Въпросът е можем ли да имаме доверие на циганина.
                                "Доказал" е какво може и какво иска... така да се каже, Кремиковци достатачно дълго беше под негов надзор за да го направи печеливш ако искаше.

Коментар

Working...
                                X