IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="Valuator"]Най-вече умиляваме и заблавляваме Захариев, ако погледне само докато той печели милиони, тука какви емоции се тресат за некой и друг лев

Ама всеки лев трябва да се цени, особено от онези, които имат мноооого да наваксват, докато стигнат до Захриев, Василев, Минев и т.н. Щото сигурно и те са почнали така - левче по левче..., пък виж до къде са стигнали - заводи банки, ехей

[quote="Bobi75"]
    Първоначално изпратено от alex2511
    Първоначално изпратено от Ned
    Alex, това изобщо не ни касае нас, като инвеститори в ОЦК. Допирните точки на това ГОРУБСО-Кърджали са далеч от тези на ОЦК, още повече, че вече две години те не произвеждат оловни и цинкови концентрати и съответно не реализират такива. ГОРУБСО Кърджали произвеждат единствено към момента златен концентрат, който реализрат вероятно в КЦМ АД и в производството на когото се използва много натриев цианид.
    Така че, споко, това няма отношение към нашата тема. Освен това в ОЦК се изпълнява мащабна екологична програма, което е още едно потвърждение за правилната посока в развитието на дружеството.
    Не е препоръка, мнението ми е лично!
    Да бе знам, исках да пейстна само човека дето е бачкал в ОЦК .
    и е здрав и доволен
    не, познахме вече да се умиляваме като дядовци вече тука [quote="Valuator"]
    Е не е точно така ама хайде халал да им са щом ще работят и за нас (в малка степен разбира се).

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      сетих се комунистически лозунг:

капка по капка вир,
      левче по левче язовир
      Точно така по малко.

Коментар

• сетих се комунистически лозунг:

капка по капка вир,
        левче по левче язовир

Коментар

• Най-вече умиляваме и заблавляваме Захариев, ако погледне само докато той печели милиони, тука какви емоции се тресат за некой и друг лев

Ама всеки лев трябва да се цени, особено от онези, които имат мноооого да наваксват, докато стигнат до Захриев, Василев, Минев и т.н. Щото сигурно и те са почнали така - левче по левче..., пък виж до къде са стигнали - заводи банки, ехей

Първоначално изпратено от Bobi75
          Първоначално изпратено от alex2511
          Alex, това изобщо не ни касае нас, като инвеститори в ОЦК. Допирните точки на това ГОРУБСО-Кърджали са далеч от тези на ОЦК, още повече, че вече две години те не произвеждат оловни и цинкови концентрати и съответно не реализират такива. ГОРУБСО Кърджали произвеждат единствено към момента златен концентрат, който реализрат вероятно в КЦМ АД и в производството на когото се използва много натриев цианид.
          Така че, споко, това няма отношение към нашата тема. Освен това в ОЦК се изпълнява мащабна екологична програма, което е още едно потвърждение за правилната посока в развитието на дружеството.
          и е здрав и доволен
          не, познахме вече да се умиляваме като дядовци вече тука

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
            и е здрав и доволен
            не, почнахме вече да се умиляваме като дядовци тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned

Коментар

• Alex, това изобщо не ни касае нас, като инвеститори в ОЦК. Допирните точки на това ГОРУБСО-Кърджали са далеч от тези на ОЦК, още повече, че вече две години те не произвеждат оловни и цинкови концентрати и съответно не реализират такива. ГОРУБСО Кърджали произвеждат единствено към момента златен концентрат, който реализрат вероятно в КЦМ АД и в производството на когото се използва много натриев цианид.

Коментар

• пт 24 авг 2007
                  Цианид в Кърджали, притеснява ли ви?

Дарина РУСЕВА, работничка

Притеснява ме. Като имам предвид отношението на ръководството на “Горубсо” към екологочните изисквания досега, притеснението ми става още по-голямо. И най-сигурната технология крие рискове. В случая става въпрос за много силна отрова. Знаем обичая на някои наши предприятия да си изпускат замърсяванията нощем и в почивните дни. Което говори за пълна безотговорност вследствие липсата на адекватен контрол.
                  От друга страна не съм против развитието на фирмата, защото ще има нови работни места. Но е редно да изнесат опасното производство далеч от населени места.
                  Владимир ПОПОВ, агротехник

Смятам, че в “Горубсо” трябва да забравят тази идея. Подобно производство трябва да е забрането на километри около населени места. А тук ще го правят едва ли не в парка. Смятам, че изобщо производствената площадка на “Горубсо” не е редно да е на това място. Трябва да им наложим да изнесат производството извън града. Хората в Крумовград се вдигнаха и успяха. А ние си мълчим. Мнозина нито знаят, нито се интересуват от този проблем. Изумявам се от инертността на обществото в Кърджали. А от “Горубсо” вероятно вече са вложили 10 млн. лв. в новото производство. Като се има предвид това, не съм оптимист за изхода.

Шериф ШЕРИФ, изселник, пенсионер

Години наред работих в производството в ОЦК и не мога да се оплача. И там има много вредности, като в “Горубсо”. Вече 8 г. съм пенсионер. Живея в Турция, идвам си тук да си почина. Нямам проблеми със здравето.
                  Смятам, че е хубаво предприятията да работят, да има работа и хляб за хората. Ако спазват изискванията, сигурно новото производство няма да замърсява колкото старите съоръжения преди години.

Георги ЙОРДАНОВ, пенсионер

Пълна идиотщина е да се прави нещо такова. Нормално е да ме притеснява. Вероятно бихме могли да спрем това намерение на “Горубсо”, но трябва да направим като в Крумовград. Да има инициативен комитет, да се организираме, референдум да направим. Иначе, ако оставим някой друг да се погрижи за интересите ни или само някои да надигат глас откъслечно, няма да стане.

Коментар

• Редно би било Захариев да направи едно изявление или пресконференция след като има толкова много нови миноритари

Коментар

• орка, ти остави таз работа, ама ще се превърнем в алкохолици да му се не види

Коментар

• Първоначално изпратено от nide

12.2006
                        средна стойност - 24.33 лв
                        количество – 24 946 (0.30%)
                        ......
                        средна стойност - 49.37лв
                        количество – 251 066 (2.98%)
                        07.2007
                        средна стойност - 54.90 лв
                        количество – 62 985 (0.75%)
                        08.2007
                        средна стойност - 65.22 лв
                        количество – 233 753 (2.78%)
                        Слънчев вятър, Голямото куче не вижда ли някакъв фибоначи тук

струва ми се че следващите 200 000 броя ще минат на средна 80 и после 100... заради правилото де
                        http://imoti.start.bg
                        http://pravo.start.bg
                        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Пак поразгледах купувачите отново и ми се струва (доколкото може да се разчита на информацията от Инвестора) , че една група тарикати не са влезнали още в позицията и сега ще трябва да наваксват ( Пощата , Уникредит, и някои други фондове и пенсии)
                          Голям майтап ще става тука

Коментар

• Super Стар, точно това чакаме, осребяване на капиталовата си печалба. Освен това аз мисля, че ще има значителен ръст в цената на акцията в краткосрочен /около Q3/, а после и в средносрочен план.
                            Позицията тук ми е дългосрочна, стратегическа и пълня постоянно!
                            Не е препоръка!

Коментар

• Честит ни СОФИКС
                              Доста добре планирано и изпълнено

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                                Purvite izsipvaniq bqha na 30lv i to mai nai-golqmoto dosega. Togava koito znae6e za kakvo stava vupros zaredi, a drugite zarejdat na vtori4nata promociq
                                Грешиш!!!
                                12.2006
                                средна стойност - 24.33 лв
                                количество – 24 946 (0.30%)
                                01.2007
                                средна стойност - 31.97 лв
                                количество – 4 877 (0.06%)
                                02.2007
                                средна стойност - 37.77 лв
                                количество – 163 370 (1.94%)
                                03.2007
                                средна стойност - 39.01 лв