IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kompaniqta si ostava sustata. Sled Q3, rusta na akciq ste e po-golqm, otkolkoto ako vleze v sofix.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      Първоначално изпратено от Super Стар
      Ще ми направят ГОЛЯМ номер ако го прецакат за СОФИКС
      ами на следващия пас. ние да не сме за 1 месец на БФБ, я
      Да бе, знаеш ли тогава каква ще му е цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
        Първоначално изпратено от Super Стар
        нема да се пуашим ... другата седмица ще хвърчат тапи за шампанско, така ми се струва
        Дано само и шампанско да са леи, шото да не си останеме само с подмятането на тапите

Пичовете в стаичката на "Три уши" не се знае какво ше им дойде на ум...

Коментар

• Първоначално изпратено от Super Стар
          ами на следващия пас. ние да не сме за 1 месец на БФБ, я

Коментар

нема да се пуашим ... другата седмица ще хвърчат тапи за шампанско, така ми се струва

Коментар

Ami po reakciqta na pazara spored men 6te vlqzat bez problem

Коментар

• Ще ми направят ГОЛЯМ номер ако го прецакат за СОФИКС

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo
                  BSE-Sofia has received an application for transfer of the issue of shares of Lead & Zinc Complex PLC-Kardzhali, BSE code - OTZK, from the Unofficial Market of Equities, Segment "A" to Official Market of Equities, Segment "B".
                  Това вече е официално

Коментар

• BSE-Sofia has received an application for transfer of the issue of shares of Lead & Zinc Complex PLC-Kardzhali, BSE code - OTZK, from the Unofficial Market of Equities, Segment "A" to Official Market of Equities, Segment "B".
                    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

Това е супер че са занулили кредита в СИБанк Чудех му се на Захариев защо го държи
                      А ако е същия кредит към СИБАНК, той май беше обезпечен с цинков концентрат, което означава, че този концентрат може вече да влиза в производство.
                      А то не, че е много важно, ама все пак, по-леко се диша без такива кредити!

Коментар

• Това е супер че са занулили кредита в СИБанк Чудех му се на Захариев защо го държи

Коментар

• "С Решение на Кърджалийски ОС от 20.08.2007 год. се вписват в регистъра за търговски дружества следните промени по партидата на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали /OTZK/:
                          Заличаване на особен залог на търговското предприятие Оловно цинков комплекс АД-Кърджали, вписан с решение №1/03.01.2006 по ф. д. № 57/1989 год. на КОС.
                          --------------------------------------------------------
                          какво иде да рече това съобщение? някой ще помогне ли при тълкуването?"

Имаха кредит от СИ Банк и са го погасили. След което е нормално да си заличат залога на ТП.

Коментар

• Вероятно е погасен кредит, обезпечен със залог на търговско предприятие и е заличен залога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                              Първоначално изпратено от Dundo1
                              .... Az li4no o4akvam okolo EPS 4lv minimum(no tova sa li4no moi o4akvaniq)
                              Smetnete togava pri standartnoto P/E za BSE.
                              а кое е стандартното П/Е за BSE ?
                              Ami da kajem 4e za drujestvo ot tozi sektor pone 25-30.

Коментар

• Първоначално изпратено от frontmen
                                Първоначално изпратено от Боримечката
                                С Решение на Кърджалийски ОС от 20.08.2007 год. се вписват в регистъра за търговски дружества следните промени по партидата на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали /OTZK/:
                                Заличаване на особен залог на търговското предприятие Оловно цинков комплекс АД-Кърджали, вписан с решение №1/03.01.2006 по ф. д. № 57/1989 год. на КОС.
                                --------------------------------------------------------
                                Боримечка, ти да не висиш всекидневно във фирмено отделение на Кърджалийски окръжен съд , откъде я теглиш тая информация, бате?
                                ами новини от БФБъту само, че на мен ми е малко мъгливо това инфо, а капацитетите днес се изпокриха

Коментар

Working...
                                X