Kompaniqta si ostava sustata. Sled Q3, rusta na akciq ste e po-golqm, otkolkoto ako vleze v sofix.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от Super СтарЩе ми направят ГОЛЯМ номер ако го прецакат за СОФИКС
Пичовете в стаичката на "Три уши" не се знае какво ше им дойде на ум...
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Super СтарЩе ми направят ГОЛЯМ номер ако го прецакат за СОФИКС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Super СтарТова е супер че са занулили кредита в СИБанкЧудех му се на Захариев защо го държи
А то не, че е много важно, ама все пак, по-леко се диша без такива кредити!
Коментар
-
"С Решение на Кърджалийски ОС от 20.08.2007 год. се вписват в регистъра за търговски дружества следните промени по партидата на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали /OTZK/:
Заличаване на особен залог на търговското предприятие Оловно цинков комплекс АД-Кърджали, вписан с решение №1/03.01.2006 по ф. д. № 57/1989 год. на КОС.
--------------------------------------------------------
какво иде да рече това съобщение? някой ще помогне ли при тълкуването?"
Имаха кредит от СИ Банк и са го погасили. След което е нормално да си заличат залога на ТП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frontmenПървоначално изпратено от БоримечкатаС Решение на Кърджалийски ОС от 20.08.2007 год. се вписват в регистъра за търговски дружества следните промени по партидата на Оловно цинков комплекс АД-Кърджали /OTZK/:
Заличаване на особен залог на търговското предприятие Оловно цинков комплекс АД-Кърджали, вписан с решение №1/03.01.2006 по ф. д. № 57/1989 год. на КОС.
--------------------------------------------------------, откъде я теглиш тая информация, бате?
само, че на мен ми е малко мъгливо това инфо, а капацитетите днес се изпокриха
Коментар
Коментар