Първоначално изпратено от precakanoto
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оловно цинков комплекс АД (5OTZ / OTZK)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FiscalistБог да прости хартията и да даде покой на душата и. Няма препоръкиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ооо да на 0,90 някъде и изход 1,20 ! ..... това си беше профит, но пустата лакомия ме бутна в последното предлагане под десетте стишки , около 0,07 но и така си ги отнесох до сега!
Спряха ми предлагането!!! и си ми останаха къде хилядо бройки. Принудително туширани от Златистия лев още през лето 15г
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Явно си бил на подводницата за което съжалявам
Но си виси пущината и до днес в платформата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Пубер, нали така ме нарече..., я кажи ти в тази Артия влизал ли си...?!?
Спряха ми предлагането!!! и си ми останаха къде хилядо бройки. Принудително туширани от Златистия лев още през лето 15г
Коментар
-
Ами споделете си с Монти, той е кУрефеят на тази тежест рибарска(акционерска)
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЕй тук много хубави спомени имам за първи път затварях на загуба мисля бях влязъл над 100 и на 86 излязох но като цяло тази позиция ми е дала доста печалба мисля ,че от 12 лева е имах
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Да, научих ги уроците. Купувах, когато беше паднала с повече от 50% - мислех си, че след такъв спад няма повече да пада или че дори в краен случай да падне повече, то после ще се вдигне. И сега си имам виртуални тапети, поне да бяха истински .... . Опитвам се да го обясня на някои хора тука, но те не поемат. Явно човек се учи само от собствените грешки, вместо да се учи от грешките на другите.
В тази посока на разговора, един цитат: "Има стари пилоти, има и смели пилоти, но няма стари, смели пилоти!"
п.п. Те..., ВНМ-то ни се чуди ама..., портОфела... пак отъня... и отива да си ляга... )))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Не се коси... уроци..., ама си ги научил... Щом си ги спомняш..., уроците!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Бог да я прости! Тук навремето се набабаних яко и сега нещата си дойдоха до логичния и скръбен край. Ще ми държи влага цял живот. Лошото е, че хартиите са безналични и сега не мога да си налепя стените с тях, та да ми напомнят за моята глупост на младини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБог да прости хартията и да даде покой на душата и.
Няма препоръкиHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар