IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Екуити Холдинг АД (6A8 / ADVEQ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оборот да става. Май ще излезе и тая позиция на Карол поредното дърво....

Коментар

• Много ми е чудно ква е далаверата да земеш акции по 1.03 , да ти стоят парите няколко месеца и да ги дадеш после по 1.04 и комисион да платиш?!?!? Гоооолям бизнес ...

Коментар

• ADVEQ

като гледав как вървят нещата днес ще се раздадат около 1 милион акции и позицията ще е 6-8% нагоре. До края на седмицата май всички апетити ще са уталожени - на тези, които искат бързи 10% и на онези, които залагат на 15% до края на годината
        После мисля че възходът е неминуем
        Не зная какви козове крият в ръцете си Карол, обаче усещам движението нагоре
        Притежавам акцци на АДВЕК и смятам да продавам по малко до 1.15

Коментар

• Не засипвайте с продажби да не стане като атерата

Коментар

• Успешен старт пожелавам на всички акционери ( и на себе си, де )

Коментар

• Вече ги имам на разположение в Кобоса и от утре се надявам да започне търговията .Но не бих продал . Тук ще си трая някой друг месец,защото очаквам много добро развитие .Има доста неща на ход и съм сигурен ,че ще си струва търпението.Дано някой се излъже да пусне по- натънко да добавя и аз още.

Коментар

• ох, нека ги пуснат сега, да си накупя на евтинко се надявам

друго няма какво да купя за лонг. всичко само за спекула става

Коментар

• Според мен Карол не искат точно в този момент да изкарат ADVEQ на борсата. Както някой правилно отбеляза в момента има доста по-интересни позиции, IPO-та и т.н.т.......

Коментар

• Обаждах се до Карол, Центр.депозитар и накрая на БФБ .Нещата в крайна сметка опират до борсата след като другите си свършат работата.Та отговорът оттам бе, че до седмица-две може би ще започне търговията .Препоръчаха ми да следя информационните бюлетини .Щели да дадат гластност веднага след като има яснота по въпроса .Явно ще изчакаме още малко .То честно казано тръпката в чакането ,надеждата и вярата в добрите резултати ме кефи яко.Няма закъде да се бърза ,позицията си е супер.Колко му е -някакви си дни там .

Коментар

• Трябваше...Ама няма...От Карол ми казаха, че трявба да почне търговията в понеделник.

Коментар

• Какво стана с ADVEQ? Все още не се търгува. Нали трабваше днес да започне????
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Aз над 1.3 евентуално бих се замислил да продам.

Коментар

• Акциите след IPO-то веднага ги видях в портфейла си .Ясно е, че всеки ще ги има на разположение утре сутрин в 9.00 ч. По-важно е как ще стартира и ще върви цената.Лично аз на база перспективите пред холдинга и това, че частично излязох от определени позиции при цени ,които дръпнаха доста ,не бих продал на нива под 1.20.Имам предвид Оргахим-+20%,RXB-+29 %,Alum - 27%,Topl-50% ,Sfarm-22% и Метизи с + 36%.А и като имам предвид как се работи и какви цели се гонят и тази цена си е нищо и половина .Но нека оставим пазара да отсъди .Успех на включилите се навреме !

Коментар

• Моите акции ги виждам в портфейла на Кобоса. Но не виждам борсовия код в "Емисии", така че да мога да си го провлача в маркет майндера
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Колеги, при мен нито помен от акциите по сметката ми, а утре трябва да почва търговията. При вас как е положението?

Коментар

Working...
                                X