Оборот да става. Май ще излезе и тая позиция на Карол поредното дърво....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Екуити Холдинг АД (6A8 / ADVEQ)
Collapse
X
-
ADVEQ
като гледав как вървят нещата днес ще се раздадат около 1 милион акции и позицията ще е 6-8% нагоре. До края на седмицата май всички апетити ще са уталожени - на тези, които искат бързи 10% и на онези, които залагат на 15% до края на годината
После мисля че възходът е неминуем
Не зная какви козове крият в ръцете си Карол, обаче усещам движението нагоре
Притежавам акцци на АДВЕК и смятам да продавам по малко до 1.15
Коментар
-
Вече ги имам на разположение в Кобоса и от утре се надявам да започне търговията .Но не бих продал . Тук ще си трая някой друг месец,защото очаквам много добро развитие .Има доста неща на ход и съм сигурен ,че ще си струва търпението.Дано някой се излъже да пусне по- натънко да добавя и аз още.
Коментар
-
Bobi75
ох, нека ги пуснат сега, да си накупя на евтинко се надявам
друго няма какво да купя за лонг. всичко само за спекула става
Коментар
-
Обаждах се до Карол, Центр.депозитар и накрая на БФБ .Нещата в крайна сметка опират до борсата след като другите си свършат работата.Та отговорът оттам бе, че до седмица-две може би ще започне търговията .Препоръчаха ми да следя информационните бюлетини .Щели да дадат гластност веднага след като има яснота по въпроса .Явно ще изчакаме още малко .То честно казано тръпката в чакането ,надеждата и вярата в добрите резултати ме кефи яко.Няма закъде да се бърза ,позицията си е супер.Колко му е -някакви си дни там .
Коментар
-
Акциите след IPO-то веднага ги видях в портфейла си .Ясно е, че всеки ще ги има на разположение утре сутрин в 9.00 ч. По-важно е как ще стартира и ще върви цената.Лично аз на база перспективите пред холдинга и това, че частично излязох от определени позиции при цени ,които дръпнаха доста ,не бих продал на нива под 1.20.Имам предвид Оргахим-+20%,RXB-+29 %,Alum - 27%,Topl-50% ,Sfarm-22% и Метизи с + 36%.А и като имам предвид как се работи и какви цели се гонят и тази цена си е нищо и половина .Но нека оставим пазара да отсъди .Успех на включилите се навреме !
Коментар
Коментар