IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
    Ръст на продажбите 25 %!
    Печалба леФче/ акция!
    Бравос!

http://beis.bia-bg.com/pubinfo/VIPOM...NS_spravki.pdf
    abc,
    Тези твоите видински помпи вярно добри резултати вадят. Като гледам трейлинг на П/Е 3 и ЕВ/ЕБИТДА 1.08 ми излизат. Признавам че по-ниско не знам да има. Е няма търговия за съжаление де.
    Успех!

Коментар

• Не разбираш правилно Не съм купил, а не го продадох на върха - това казах.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        неможах да изхвърля напълно този шит още преди 2007, но защо ли :
        Разбирам, че си купил на върха от 40 лв. 2007-ма, но никога не е късно да оправдаеш името си

Коментар

• неможах да изхвърля напълно този шит още преди 2007, но защо ли :
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Ръст на продажбите 25 %!
            Печалба леФче/ акция!
            Бравос!

http://beis.bia-bg.com/pubinfo/VIPOM...NS_spravki.pdf

Коментар

• Поредният отличен отчет!

http://beis.bia-bg.com/pubinfo/VIPOM_2017Q2CONS_KFO.pdf

Без препоръки, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                помпите бяха едни от хитовите в категорията неликвидни'2007 заедно с такива изумруди като кмм-шумень алфауУд. вплод. хидропневмонещото и т.н ... може да ги допълвате още за който има спомени оттогава))))
                Благодаря че "посла" така петъка от началото му. Хидропневмонещото ще ме разсмива днес цял ден като се сетя за него. Мерси пак.

Коментар

• помпите бяха едни от хитовите в категорията неликвидни'2007 заедно с такива изумруди като кмм-шумень алфауУд. вплод. хидропневмонещото и т.н ... може да ги допълвате още за който има спомени оттогава))))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Отново много добри резултати за Q2!
                    Не знам дали и колко други дружества имат такива показатели
                    И новата мощност за леене, финансирана по Програма Конкурентноспособност вече е в действие, с което и качеството ще се подобри, и себестойността ще падне...
                    Само пустата му ликвидност...
                    Един сплит не би бил никак зле тук...

Имам, но нищо не препоръчвам, разбира се!
                    1029 лева оборот от началото на годината nuff said
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Отново много добри резултати за Q2!
                      Не знам дали и колко други дружества имат такива показатели
                      И новата мощност за леене, финансирана по Програма Конкурентноспособност вече е в действие, с което и качеството ще се подобри, и себестойността ще падне...
                      Само пустата му ликвидност...
                      Един сплит не би бил никак зле тук...

Имам, но нищо не препоръчвам, разбира се!

Коментар

• Помпи мускули Випом-а и в консолидирания

http://beis.bia-bg.com/index.php?p=p...nfo&bicid=1374

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение

И аз не вярвам да остане така,но за съжаление е много неликвидно.
                          Като мине 10 лв ще стане по-ликвидно
                          То и Свилоза като беше на леФче беше неликвидна

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

не когато, а ако
                            И двете са верни

Коментар

Интересно, интересно ще стане тук, когато випомци успеят да си осребрят 850 000 еврово вземане, и може би бавно, но пък последователно , нещата вървят в тази посока -

Орловский «Гидромаш» задолжал болгарам 52 млн рублей

http://newsorel.ru/fn_269690.html
                              не когато, а ако
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Интересно, интересно ще стане тук, когато випомци успеят да си осребрят 850 000 еврово вземане, и може би бавно, но пък последователно , нещата вървят в тази посока -

Орловский «Гидромаш» задолжал болгарам 52 млн рублей

http://newsorel.ru/fn_269690.html

Коментар

Working...
                                X