IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На хубавото лошо не може да се каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
      Приходите са помалко, и ако се от4ете и инфлация не е много добре.Очаквах повече от отчета....
      Отчета просто е добър-тенденцията е ясна и е само нагоре , защото всички предпоставки са налице.
      Приходите са по-малко , защото са продали по-малко ДМА т.г.
      А и онези 700к в А-7 в баланса все още си стоят...
      Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        Приходите са помалко, и ако се от4ете и инфлация не е много добре.Очаквах повече от отчета....
        А дали не искаш да купуваш на 13,50.

Коментар

• Приходите са помалко, и ако се от4ете и инфлация не е много добре.Очаквах повече от отчета....
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• При печалба от 1.10лв на акция на деветмесичието и увеличението и спрямо предходния период с повече от 35%, при тази цена си е направо подарък.
            Тук сценария ми напомня много на ZMMSL. И той дълго време беше на нива под 10лв, след това трудно мина 20лв, а сега всеки вижда къде е цената. Така че няма смисъл да се притесняваш Колчо и да бързаш да продаваш. Мисля че миналата година когато следях по сериозно ЗММСЛ и ти се беше включил там, само че аз малко над 20лв излязох и сбърках, въпреки че когато купувах на 7-9лв много хора ми казваха че нямало смисъл да се набутвам и е по-добре да търся нещо по-ликвидно.

п.с. Аз също имам доста VIPOM, но този път смятам да не барзам с продажбите, а да чакам поне 30лв

Коментар

• Някакви коментари от страна на протосите във връзка с отчета...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• помпичките май пак навлизат в зоната на здрача...
                мисля ги вече за затваряне... докат си ги държа други неща се се движат...
                знам ли ...
                като настоящето разбира се не препоръчва на никого покупка продажба или каквото и да е ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Трансстрой–Бургас ще строи колектор за битови отпадни води за 15 млн. лв.
                  20.10.2006 10:25 ( TRANB )
                  http://www.investor.bg/?id=43023
                  Май се досещам кой произвеждаше помпени агрегати за отпадни води...

Коментар

• някой знае ли кой прехвърли тези акции.

Коментар

• 2 - 5 октября ЗАО "Росгидромаш" принимало участие в 5-ом юбилейном международном форуме PCVEXPO'2006 -
                      "НАСОСЫ. КОМПРЕССОРЫ. АРМАТУРА".

В рамках форума PCVEXPO'2006 - "НАСОСЫ. КОМПРЕССОРЫ. АРМАТУРА" в Сокольниках проходил конкурс "Лучший стенд форума", на котором ЗАО "Росгидромаш" получило 3 место.

http://www.rgm1.ru/exhibi06.shtml#1[/url]

Коментар

• azz - пазар голям...

Коментар

• Балонче било ВИПОМ-а, хахаха
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Абе я подарете на мен , че да взема та да си купя!!!!! От толкова време ги гледам и все не се решавам заради ликвидността.Сега още повече не знам .

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              abc, колко са free... ???
                              Около 17 % , като включвам тук и моите:-))

Коментар

• abc, колко са free... ???

Коментар

Working...
                                X