IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Хотел Балкан АД (3ZB / SHERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Турсов - какви дивиденти дават гърчолята и какви даваха ДЕУ? Аре мани, на последното събрание на което бях като акционер, тия твърдяха, че са купили за хотелът нова телефонна централа на стойност... 400 000 евро !!! И аз си зададох въпросът - кабелите и от платина ли са, от що ли? И избягах от Шератонът и повече няма да вляза, освен ако тия крадци не се разкарат.
    Да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от WLADAN
      What is it about,some one below mentioned serbian hotel buy?
      Sofia Hotel Balkan AD-Sofia, BSE code - SHERA, informed the BSE-Sofia that on 20.04.2006 Sofia Hotel Balkan AD was chosen to buy Metropol Hotel in Belgrade, Serbia, since the company offered the highest price for the hotel.

Коментар

• What is it about,some one below mentioned serbian hotel buy?
        Heloo,Bulgaruans..

Коментар

• Pak kazvam v dulgosrochen plan moje bi (oburni vnimanie, moje bi!) ste nosi njakakvi dividenti, no konkurenziata v Sofia e ogromna, a za v Belgrad, trajbva da mine vreme da se remontira, da se smeni kategoriata, da se opravi da si suzdade klientela ... Puk i tam za staja se plasta po-evtino predpolgam otkolkoto tuk. Kakto kazah v kratkosrochen plan ne vijdam trupka

Коментар

• Приходите спадат защото ремонтираха над 50% от стаите си. Тепърва ще лъсват приходите, а щом гърците давт дивиденти нещата са добре .

Коментар

• V dulgosrochen plan investiziite v Surbia sa interesni i si struvat. Tova koeto me pritesnjava pri Shera e che prihodite mu v BG ot godina na godina zamirat, zaglujnjalostta mu raste i njama povod za spekulazia v tazi pozizia (ili kakto kazva edin poznat - there is no magic out there)

Коментар

• На практика това ще доведе до удвояване на приходите и увеличаване на балнсовата стойност на акция със 100 лв !
                А мажоритара на хотела е гръцка банкова група която е много коректна за гръцките стандарти и ще осигури добър кредит.

Коментар

• Hotela ste pude platen s nov kredit, da ne zabravjame che vzena naskoro i edni 10 mln. za remonti. Elena usestam, che tursish na koj da si prodadesh akziite ) Kudeto vidish gruk za shef bjagaj!

Коментар

• Само дето мажоритарите му на Шератонът са бати крадливите мошеници... Навремето това дружество ми бе златната кокошка, ама такива съдружници не ща.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Интересно как ще го платят. Не виждам в отчета да имат пари за това

Коментар

• София Хотел Балкан АД (3ZB / SHERA)

София Хотел Балкан купи на търг хотел в Белград за 27,4 млн. евро!
                        Хайде утре сме на макса!
                      Working...
                      X