If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Агенцията за приватизация (АП) избра “ГТМ – Ангел Балевски” ЕАД, София за участник, спечелил конкурса на един етап за продажбата 263 808 броя акции, представляващи 69,99% от капитала на “Балканкар Средец” АД, София, съобщиха от агенцията.
bango, ние тези нива си ги гледахме до ноември ...
каква връзка виждаш между цената на акцията на балкан и гтм-то. реално само са ползвани данните на балкан (вероятно като едно от дружествата) за да докажат съответствие. нищо чудно и да са го предложили за залог като предприятие за да обезпечат офертата си, макар че това трябваше да се вижда от новините на борсата :-(
да не би е-то в еад-то на гтм-то да е балкан? тогава и аз бих преосмислил позицията, макар 91млн. множко да ми се виждат. пък знам ли, даже и параван да са пак нещо ще влезе. но дори и в този случай - аз поне от домусчиеви или от дачев пари не съм видял (като дивиденти) освен каквото сами си изкараме бутайки биовет ...
BSE Trader е наясно за какво става дума.
К. разгледай предмета на дейност на Балкан, по-точно основното производство, а също и мажоритарния собственик на Балкан и кой стои зад споменатата оферта за Балканкар Средец.
Отговор за офанзивите по позицията търсете във вчерашните оферти за "Балканкар - Средец". Ако днес обяват за победител кандидатът с най-високата предложена вчера оферта, ще настане още по-голям бой.
Коментар