IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовите резултати на NEFT и SODI

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продавам не лош пакет на 60 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yanchev
      Длъжен бях да пробвам !!

Пък и миналата година по това време сделки ставаха при 20-22 лв.
      То лошо няма,ама като ме гледаш да ги продавам от доста време насаам без да свалям цената,как мислиш,дали съм зорлия? А се оказа,че данните на колегата another са коректни!Така че ако има мераклии цената ми вече е 65 лева за акция.

Коментар

• Длъжен бях да пробвам !!

Пък и миналата година по това време сделки ставаха при 20-22 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yanchev
          Първоначално изпратено от BAD
          Пич,това сигурни данни ли са?Щото ако е истина да си вдигам офертата ПРОДАВА!
          Е ако свалиш цената под 30 лв ще се отървеш най-накрая от акцииките.
          Боже,боже!Колко мъка имало по белия свят,боже!!!
          Янчев,ти що си мислиш,че съм балък,който иска да бъде ,,отърван'' от акциите си на едно от най-добре развиващите се предприятия в БГ от някой ,,тарикат'' като тебе?

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
            Пич,това сигурни данни ли са?Щото ако е истина да си вдигам офертата ПРОДАВА!
            Е ако свалиш цената под 30 лв ще се отървеш най-накрая от акцииките.

Коментар

• Пич,това сигурни данни ли са?Щото ако е истина да си вдигам офертата ПРОДАВА!

Коментар

• По неофициална информация печалбата на SOLVAY-SODI за 2006 е около 36 000 000 (тридесет и шест милиона) лева!Май ще понамажем на филийката!

Коментар

• Извинявам се на всички засегнати,наистина не видях откога са предните мнения! /2001/

Коментар

• Хора,дето имат акции от тези дружества!Или си мислиш,че като не са листнати на БФБ нямаме акции,или нямаме право да пишем за непублични дружества?Кво като са непублични?Содите например са с голям потенциал-само в Америка производството е по-рентабилно щото копаят полуфабриката (натриев бикарбонат) директно,а не го произвеждат от камъни.Във завода на SOLVAY във Франция основната суровина (варовик) се трнспортира от около 400км с влакове.Тук с една въжена линия от кариерата в Чернево.Готовата продукция се товари по транспортна лента директно в корабите.Другият голям акционер (Шишеджам) построи завод за стъкло в Търговище,който е доста голям потребител.Ето затова пишем,щото си е добра инвестиция.Не е някой избушеняк,който се търгува два петъка в тримесечието на БФБ.

P.S. ,,Който разбира,тук се спира!!!"

Коментар

• НИТО СОДИ* /пише се Солвей,а не Соловей/,НИТО НЕФТОХИМ е публично дружество и съответно не са листнати на БФБ - не знам какви хора пишат тук??

*SOLVAY

Коментар

• Най-после тема и за Соди.Само тук не съм писал,че продавам на 50 лв./парчето.Ама вече и тука се знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Galin Koichev
                          Знаете ли дали се изплащат дивиденти за 2005 г. от Соловей соди Девня и ако се изплащат в коя банка?
                          Отговорът е не.Печалбата е във фонд ,,Резервен".

Коментар

• Знаете ли дали се изплащат дивиденти за 2005 г. от Соловей соди Девня и ако се изплащат в коя банка?

Коментар

• SODI

Раздаването на дивидент е единствения легален начин консорциумът Соловей да възвърне инвестицията си от Соловей-Соди, другият вариант е да продаде дяла си (80%) на друга компания като реализира печалба, а това значи за акция над 60 лв.
                              Все пак белгийският гигант не е някаква криминална офшорка, която заобикаля законите и ще изкарва печалбите си по незаконен път.
                              Разбира се в близките 1-2 години може и да няма дивиденти!

Коментар

• SODI

Защо се интересуваш дали Соди ще дават дивидент? Мажоритарният собственик държи почти целия капитал (забравих точния процент, ама по едно време го знаех). Малко е вероятно някой дребен инвеститор да получи някаква доходност за която да си струва се говори. А и финансовият им директор каза преди време, че не вижда никакъв смисъл от участието на компанията на БФБ. Всъщност, каза го по-тактично, но се сещате всички че точно това имаше предвид.

Коментар

Working...
                                X