IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако не разпределят дивиденти цената на БЛАБТ и СОФБТ трябва да е 60-80 лева за акция

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Здравей,
      Корекция... дивидент с удържан данък 4.5 лв. аз също мисля че държавата преди приватизацията ще вземе поне 50 5 от този кеш по някакъв начин.... и тогава и двамата ще черпим....
      Поздрави!
      и аз се облизвам като котарак,но надали ще се случи,по ми се вярва,че ще остане за купувача,но вкл в цената на акцията-тогава с радост ще си харижа акциите на новия собственик.
      Last edited by MILOM; 31.01.2011, 22:56.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        ако разпределят неразпределена от м.г. ще черпиш..
        Здравей,
        Корекция... дивидент с удържан данък 4.5 лв. аз също мисля че държавата преди приватизацията ще вземе поне 50 5 от този кеш по някакъв начин.... и тогава и двамата ще черпим....
        Поздрави!

Коментар

• Много приятна изненада!Да продължават все така и да помислят за добър дивидент за държавата , а покрай нея/по важно/ и за нас-малките акционери.Много се надявам този път натрупаните през годините печалби да не се прехвърлят заедно с дружеството при приватизация!?!
          мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
            Добър обем мина днес.
            Тука трябва голям да помогне ...дребните сами не могат...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
              Не е истина какво показват и най-простите сметки!
              Простите сметки са за умни инвеститори.

Коментар

• Добър обем мина днес.

Коментар

• Не е истина какво показват и най-простите сметки!

Коментар

• директорчето ни поизлъга тук, тя печалбата била доста по-висока

Коментар

• 17.800 000
                      predi danaci
                      ne e zle !

Коментар

• Според експерти контрабандата е достигнала абсурдно високи нива, като изчисляват нелегалния пазар на между 40% и 60 %. А месечните продажби на цигари от началото на годината са паднали до 1000 тона. Как така се отчита ръст на печалбите? Всичко изглежда стъкмен резултат от финансисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Roko2 Разгледай мнение
                          Най-много ми хареса този цитат: Въз основа на тези резултати от дружеството очакват вътрешният пазар, сравнено с 2010, да се увеличи с още 300 тона, а експортът с около 700 тона, т.е. общо увеличение с 1 000 тона.

http://www.profit.bg/news.php?id=74599
                          а това не ти ли харесва повече?

Делът на Благоевград БТ на българския пазар се е свил с над 50%

По думите на изпълнителия директор, делът на дружеството на вътрешния пазар е спаднал с 52% в сравнение с 2009-2010 г., което в никакъв случай не може да бъде обяснено само с проблема с контрабандата. Тук влияят и кризата, мерките против тютюнопушенето, свободната конкуренция, цените, които определяме, обясни той.

Поради промяната на обемите на някои пазари на Благоевград БТ, тази година разработването на бизнес програмата на дружеството за 2011 г. е закъсняло, отбеляза Папучаров. Той допълни, че на този етап дружеството не може да оповести точни бизнес прогнози до края на 2011 г.
                          http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/29498

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            Мислих ,че е повече , но около 4 лв се пада .... при 80 % от печалбата дивидент...
                            ако разпределят неразпределена от м.г. ще черпиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                              Пак добре- В СОФБТ повече
                              За София БТ според мен е двойно....
                              Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                14 млн. лева е печалбата на „Благоевград БТ” за 2010 година. Това съобщи пред радио „Фокус”-Пирин директорът на „Благоевград БТ” Петър Папучаров. Приходите от експорт са около 126 млн. лева, а от вътрешен пазар – около 40 млн.лева.
                                Най-много ми хареса този цитат: Въз основа на тези резултати от дружеството очакват вътрешният пазар, сравнено с 2010, да се увеличи с още 300 тона, а експортът с около 700 тона, т.е. общо увеличение с 1 000 тона.

http://www.profit.bg/news.php?id=74599

Коментар

Working...
                                X