IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Манипулацията на позиции в посока надолу също е желание за форумен фактор ... а ти също го правиш а не е 8 март...
    Мече,защо беше зор днес да се купува?Последния ден за участие в дивидента не е ли утре?
    препоръки не давам

Коментар

Манипулацията на позиции в посока надолу също е желание за форумен фактор ... а ти също го правиш а не е 8 март...
      Ами тогава "честит ви 8 март, извинявайте 8 декември ... "))

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        Май ти е хубаво да се имаш за форумен фактор. Няма лошо. Като за 01.06.

Коментар

Я посочи един мой пост без този , който не е по темата....Твоят също не е по темата...
          ..
          Май ти е хубаво да се имаш за форумен фактор. Няма лошо. Като за 01.06.

Коментар

• Ами то има и за троино, но едва ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Да видим дали и те няма да ни изненадат с 7 лева
              Аз чакам .....почти двойно
              Не е препоръка....

Коментар

• Да видим дали и те няма да ни изненадат с 7 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  Ей, детската градина, я да си направите друга тема за закачки!!!

Модератори, като триете постове, с които ви напомням да си вършите работата, поне я вършете наистина!!!
                  Я посочи един мой пост без този , който не е по темата....Твоят също не е по темата...
                  ..

Коментар

• Ей, детската градина, я да си направите друга тема за закачки!!!

Модератори, като триете постове, с които ви напомням да си вършите работата, поне я вършете наистина!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      няма никакво значение ... само днес си поправил поне три мой поста....
                      така че Инвестора е единственият съдник за вярност на постовете....
                      поздрави!
                      вие сте безнадежден случай....

Коментар

в момента си пиша с още трима за възможните дивиденти на лични и ако нямаш нещо съществено да кажеш и да ни зарадваш по точно за допълнителната точка и сумата за разпределение .....
                        поздрави!
                        понеже си пишеш с още трима и за това ли си триеш постовете и си ги поправяш с половин час закъснение ............... след като виждаш, че е цитирано мнението ти

.............. тежко е да не си сам

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          нищо не ти пречи, но въпроса ми е :
                          - защо винаги преувеличаваш бройките които търгуваш???
                          - защо винаги се пишеш, че купуваш на най-тънките цени ???
                          - защо винаги обявяваш "далаверските" покупки след няколко дни???

малко по-скромно - всички те знаят що за стока си - това театро дето го играеш за кой е???

твърдиш, че си на 50 години, а прекаляваш с фантазиите си все едно си набор 1993

взимай мерки , ако не можеш да живееш в реалността защо нещата ще се влошават

=============

п.п. и не си трий постовете защо всичко да се пази ............ както виждаш
                          в момента си пиша с още трима за възможните дивиденти на лични и ако нямаш нещо съществено да кажеш и да ни зарадваш по точно за допълнителната точка и сумата за разпределение .....
                          поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

така е, но няколко пъти а нещата сега са че днес има а утре няма...онзе ден купих 20 над 42 а сега до 47,50 .... щом съм купувал на 47,5 какво да ми пречи и на 47 ...
                            нищо не ти пречи, но въпроса ми е :
                            - защо винаги преувеличаваш бройките които търгуваш???
                            - защо винаги се пишеш, че купуваш на най-тънките цени ???
                            - защо винаги обявяваш "далаверските" покупки след няколко дни???

малко по-скромно - всички те знаят що за стока си - това театро дето го играеш за кой е???

твърдиш, че си на 50 години, а прекаляваш с фантазиите си все едно си набор 1993

взимай мерки , ако не можеш да живееш в реалността защо нещата ще се влошават

=============

п.п. и не си трий постовете защо всичко да се пази ............ както виждаш

Коментар

Има ли значение колко съм купил ... всичките без голямата цифра....ама и една /неговата верица на вторият продавач/ да съм купил е печалба.....
                              ами точно, че няма никакво значение бройката, но вътрешно съм убеден, че не си купила 100 акции защото ти купуваш десетина максимум 20 акции както не един път си споделяла с публиката

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                цветано, хайде на бас на 5 бона, че днес не си купила близо 100 акции
                                Има ли значение колко съм купил ......ама и една да съм купил е печалба.....
                                Last edited by meche_cveti93; 01.06.2011, 16:38.

Коментар

Working...
                                X