Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
Манипулацията на позиции в посока надолу също е желание за форумен фактор ... а ти също го правиш а не е 8 март...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеМай ти е хубаво да се имаш за форумен фактор. Няма лошо. Като за 01.06.
Манипулацията на позиции в посока надолу също е желание за форумен фактор ... а ти също го правиш а не е 8 март...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЯ посочи един мой пост без този , който не е по темата....Твоят също не е по темата...
..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа видим дали и те няма да ни изненадат с 7 лева
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеЕй, детската градина, я да си направите друга тема за закачки!!!
Модератори, като триете постове, с които ви напомням да си вършите работата, поне я вършете наистина!!!
..
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93няма никакво значение ... само днес си поправил поне три мой поста....
така че Инвестора е единственият съдник за вярност на постовете....
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениев момента си пиша с още трима за възможните дивиденти на лични и ако нямаш нещо съществено да кажеш и да ни зарадваш по точно за допълнителната точка и сумата за разпределение .....
поздрави!
.............. тежко е да не си сам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенищо не ти пречи, но въпроса ми е :
- защо винаги преувеличаваш бройките които търгуваш???
- защо винаги се пишеш, че купуваш на най-тънките цени ???
- защо винаги обявяваш "далаверските" покупки след няколко дни???
малко по-скромно - всички те знаят що за стока си - това театро дето го играеш за кой е???
твърдиш, че си на 50 години, а прекаляваш с фантазиите си все едно си набор 1993
взимай мерки , ако не можеш да живееш в реалността защо нещата ще се влошават
=============
п.п. и не си трий постовете защо всичко да се пази ............ както виждаш
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93
така е, но няколко пъти а нещата сега са че днес има а утре няма...онзе ден купих 20 над 42 а сега до 47,50 .... щом съм купувал на 47,5 какво да ми пречи и на 47 ...
- защо винаги преувеличаваш бройките които търгуваш???
- защо винаги се пишеш, че купуваш на най-тънките цени ???
- защо винаги обявяваш "далаверските" покупки след няколко дни???
малко по-скромно - всички те знаят що за стока си - това театро дето го играеш за кой е???
твърдиш, че си на 50 години, а прекаляваш с фантазиите си все едно си набор 1993
взимай мерки , ако не можеш да живееш в реалността защо нещата ще се влошават
=============
п.п. и не си трий постовете защо всичко да се пази ............ както виждаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИма ли значение колко съм купил ... всичките без голямата цифра....ама и една /неговата верица на вторият продавач/ да съм купил е печалба.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениецветано, хайде на бас на 5 бона, че днес не си купила близо 100 акцииLast edited by meche_cveti93; 01.06.2011, 16:38.
Коментар
Коментар