Първоначално изпратено от THE TRADER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕМКА АД (ЕМКА)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеблагодаря, но няма ли да излезе ОФИЦИАЛНО
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениебеше изписана след аукциона но не я запомних
около 2,20 без да съм точен
Коментар
-
Първоначално изпратено от tyu Разгледай мнениеДонякъде си прав, но не можеш да ме убедиш че това оправдава търгуващите, които хабер си нямат от позицията, ама търгуват. Не вярвам да има такива които търгуват за собствена сметка и да са се объркали, по-скоро някой друг фонд може би се е оплел.
А информацията от борсовият оператор може да се обновява в някакъв срок, 7-дневен например.
В крайна сметка никой не обясни остават ли сделките или са намерили някакво решение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТи много не знаеш какво говориш - в борсовата платформа днес има подадена грешна информация от борсовия оператор и ти смяташ това за нормално. Никой не е длъжен да си прави календар с датите на корпоративните събития при положение, че операторът е длъжен да ги отразява в търговската си платформа
А информацията от борсовият оператор може да се обновява в някакъв срок, 7-дневен например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tyu Разгледай мнениеАбе каквото било - било. Няма какво да се врем там където вече всичко е минало, още повече че всеки трябва да си следи позициите, според мен това трябва да е свободен пазар, а не БФБ да трие ордери. Като си сложил ордер, следи си го, не е работа на БФБ да ти оправя бакиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеПравите ли разлика между двете съобщения на БФБ:
1.Във връзка с техническа грешка, свързана с определянето на коригираната цена на ЕМКА АД-Севлиево (57E) след решението на ОСА на дружеството за увеличаване капитала от 10 752 888 лв. на 21 505 776 лв., търговията с емисия (57E) е временно спряна. Борсата ще оповести възстановяването на търговията с коригирани параметри 15 мин. преди стартирането й.
2. Във връзка с отразяване на корпоративно събитие, свързано с определянето на коригираната цена на ЕМКА АД-Севлиево (57E) след решението на ОСА на дружеството за увеличаване капитала от 10 752 888 лв. на 21 505 776 лв., търговията с емисия (57E) е временно спряна. Борсата ще оповести възстановяването на търговията с коригирани параметри 15 мин. преди стартирането й.
Вече не става дума за техн.грешка-да видим какъв ще е резултата-нека тоя пътя няма замитане на проблема под черджето!!!!!!!
Коментар
-
Правите ли разлика между двете съобщения на БФБ:
1.Във връзка с техническа грешка, свързана с определянето на коригираната цена на ЕМКА АД-Севлиево (57E) след решението на ОСА на дружеството за увеличаване капитала от 10 752 888 лв. на 21 505 776 лв., търговията с емисия (57E) е временно спряна. Борсата ще оповести възстановяването на търговията с коригирани параметри 15 мин. преди стартирането й.
2. Във връзка с отразяване на корпоративно събитие, свързано с определянето на коригираната цена на ЕМКА АД-Севлиево (57E) след решението на ОСА на дружеството за увеличаване капитала от 10 752 888 лв. на 21 505 776 лв., търговията с емисия (57E) е временно спряна. Борсата ще оповести възстановяването на търговията с коригирани параметри 15 мин. преди стартирането й.
Вече не става дума за техн.грешка-да видим какъв ще е резултата-нека тоя пътя няма замитане на проблема под черджето!!!!!!!мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
БФБ джентълменски реши ситуацията! Адмирации за новото ръководство! Явно промяната наистина е факт!
Специални благодарности и за инвестиционните посредници, които решително защитиха интересите на клиентите си!Благодаря!
Определено съм оптимист за развитието на капиталовият ни пазар!
Грешките са неизменна част от ежедневието ни! Но начинът по който се справяме с проблемите е индикация за нашето развитие!
Днес е добър ден за България!
Коментар
Коментар